Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 apr 2012 - Anul XVII, nr. 77 (4982)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Poziţie

Lungu: În USL sunt oameni care îşi împart blana ursului de pe gard

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PD-L, Ion Lungu, a declarat sâmbătă, la lansarea candidaţilor democrat-liberali pentru primăriile din judeţ, că singura lozincă a celor din USL Suceava este „ridicaţi-vă voi, ca să ne aşezăm noi”. Lungu a spus că până în momentul de faţă nu a văzut nici un proiect concret al candidaţilor USL pentru Primăria şi Consiliul Judeţean Suceava, precizând că singura lor preocupare este împărţirea funcţiilor.

„Cine sunt ei? În această Uniune Social Liberală, alianţa socialistă cum li se mai spune, sunt nişte politicieni care zi de zi îşi împart blana ursului din pădure. I-am văzut şi în această săptămână cum îşi împărţeau posturile de primari, de viceprimari, de prefecţi şi subprefecţi. Părerea mea este să-i lăsăm să se joace de-a împărţitul, iar noi să câştigăm alegerile, pentru că noi am dovedit că ştim ce trebuie să facem cu aceste funcţii”, a spus Ion Lungu.

El a subliniat că din punctul său de vedere, USL este „un ghiveci sau, pe româneşte, un carcalete”, format din trei trandafiri, o săgeată şi o balanţă. Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PD-L a mai adăugat că este convins de faptul că alegerile locale din judeţul Suceava vor fi câştigate de către democrat-liberali. „Vreau să-mi exprim speranţa şi convingerea că împreună cu echipa lui Gheorghe Flutur vom câştiga alegerile locale şi vom pune bazele câştigării alegerilor parlamentare în toamnă. Aşa să ne ajute Dumnezeu”, a spus Ion Lungu.

 

Previziunile lui Vasile Tofan

La rândul său, primarul din Fălticeni, Vasile Tofan, a declarat sâmbătă, la lansarea candidaţilor democrat-liberali, că actuala echipă PD-L din administraţia locală şi judeţeană este „cea mai valoroasă generaţie pe care a avut-o administraţia publică suceveană după anul 1990”. El a arătat că primarii de la alte partide care s-au alăturat echipei liderului PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, au luat această decizie „atraşi de seriozitatea şi performanţa pe care a reuşit-o această echipă la Suceava”. Vasile Tofan a ţinut să sublinieze faptul că pe 11 iunie a.c., ziarele şi posturile de televiziune vor putea să anunţe că preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a câştigat un nou mandat şi că PD-L a obţinut 20 de consilieri judeţeni, 723 de consilieri locali şi mai multe funcţii de primar decât cele câştigate la alegerile din 2008.

De asemenea, primarul din Câmpulung Moldovenesc, Gabriel Constantin Şerban, a subliniat că echipa PD-L de candidaţi este una puternică şi cu şansele cele mai mari de a câştiga alegerile locale. „Suntem aici pentru că avem curaj şi încredere. Am avut curaj să ne asumăm reforma în administraţia locală şi să facem proiecte pentru cetăţeni”, a spus Şerban, care a amintit că numai în Câmpulung Moldovenesc sunt proiecte de 30 de milioane de euro.

 

Olărean: „Pe 10 iunie sigur vor bea o băutură separată şi nu amestecată”

Nu în ultimul rând, primarul din Rădăuţi, Aurel Olărean, a spus că nu intenţionează să plece din primăria acestui municipiu până nu va rezolva toate problemele pe care le mai au rădăuţenii. „În 2008 era foarte greu să le spui oamenilor ce vei face. Iar în acest moment, rădăuţenii sunt cei care îmi spun ceea ce am făcut eu. Însă în Rădăuţi mai sunt multe de făcut, utilităţi, apă şi canalizare şi străzi de asfaltat. Toţi mă întreabă când se vor realiza aceste lucruri. Mai în glumă, mai în serios, eu le spun că nu voi pleca din primărie până când nu voi face aceste lucruri”, a spus Olărean.

El a arătat că în seara zilei de 10 iunie 2012, după închiderea urnelor, „rădăuţenii sigur vor bea o băutură separată şi nu una amestecată”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu: În USL sunt oameni care îşi împart blana ursului de pe gard.
 Vizualizări articol: 831 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.73/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.7 din 11 voturi
Lungu: În USL sunt oameni care îşi împart blana ursului de pe gard1.7511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   AFIRMATII HILARE trimis de
( 2 apr 2012, 11:18:39

"El a subliniat că din punctul său de vedere, USL este „un ghiveci sau, pe româneşte, un carcalete"Domnule Lungu ,carcalele este aceasta guvernare PDL-UDMR-UNPR.Carcalete este amestecul de 500 substante chimice cancerigene pe care Chevron voia sa le injecteze in pamantul tarii.Carcalete este mizeria de asfalt pe care o toarna puscariasul International vasile Puscasu pe Stefan cel Mare.
Carcalete este amestecul de gunoaie,praf care exista in Suceava.

"El a arătat că primarii de la alte partide care s-au alăturat echipei liderului PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, au luat această decizie „atraşi de seriozitatea şi performanţa pe care a reuşit-o această echipă la Suceava”."
PARDOOOONNNNNNNN?????????Din ce stim in ultimele zile s-a plecat masiv de la PDL la USL,vezi Caras Severin unde au plecat 42 de primari.

2.   Cursa Suceava-Plopeni bilet numai dus... trimis de
( 2 apr 2012, 11:29:33
Ofer bilet numai dus in cursa Suceava Plopeni primarului "care este"...
Vad ca acest lider CAP care se exprima ca un activist proaspat promovat de la coada vacii isi da aere de manager politic...i-as recomanda sa nu se mai exprime public pentru ca penibil e putin spus...aerul de gospodar care stie ce face in anul 2012, in ciubote de guma si cu zicale "atent" mestesugite ii pot oferi respect in locurile de bastina, pret de cativa vecini, eventual la birtul satesc unde caietul e rege...sper ca sucevenii sa-l incondeieze DOAR pe caiet pe caietul datornicilor si sa-l evite la vot.
3.   Critica opozitiei pure trimis de
( 2 apr 2012, 11:29:48
Se pare ca domnii din PDL n-au nimic de facut, de corectat, de retusat. Singura lor problema pare a fi blana de urs a opozitiei, uitand de piciorul de urs, confundat cu piciorul de chinez, din propria tabara. "La lansarea" catindatilor pedelisti, s-a descoperit ca USL este "asa si pe dincolo", chestia cu "blana". Chiar asa, de ce sa te chinui sa-ti faci propaganda pozitiva pentru tine, cand poti sa-i "spurci" pe contracandidati? De ce e nevoie neaparat sa fim buni, cand putem spune ca "aia" sunt mai rai decat noi, oricat de rai am fi noi? "Performanta reusita de echipa de la Suceava"? Alta "performanta" decat aceea a babei bocitoare, care nu vede altceva decat defectele celorlalti, nu pare sa fi reusit "echipa".
4.   Cu stima trimis de
( 2 apr 2012, 11:59:57
Cu stima si admiratie v-am votat pana acum d-le primar,dar a-ti uitat complet de amaratii de suceveni,n-o sa va mai votez si ca mine multi altii.Daca USL-ul imparte blana ursului de pe gard,dv.si aceasta a-ti impartit-o ,nu mai aveti nimic,da nimic ,dar nu va plang de mila ca aveti rezerve suficiente sa traiti bine multi ani de acu-nainte ,a-ti pus deoparte suficient.
5.   Lungule trimis de
( 2 apr 2012, 12:12:45
Cel mai bine ar fi pentru tine să mergi la culcare sau la pensie în loc să porţi grija altora. Du-te repede şi bucură-te de libertate cât se mai poate.
6.   USL ESTE UN NIMIC trimis de
( 2 apr 2012, 12:15:09
Si in tara dar mai ales la Suceava USL este o alianta de nimic!
Este dureros dar asta este realitatea!
In schimb macar gura mare le ramane mostenire si le da curaj atat.
7.   Comentariu trimis de
( 2 apr 2012, 12:32:04
E clar, Lungu va castiga.
7.1  RE: Comentariu trimis de
( 2 apr 2012, 21:01:58
O veni ea si vremea sa imparta soricul porcului parlit...
8.   KENYA va asteapta! trimis de
( 2 apr 2012, 13:20:23
Viata portocalie in Suceava a devenit insuportabila, nu ca USL-ista ar fi altfel, dar cumva pe cei care si-au batut joc de noi 4 ani trebuie sa-i pedepsim .Uitati ce ma enerveaza:
1. Spit. Mun. Suceava. Cea mai mare umilinta a vietii mele, aici am trait-o. Adus cu ambulanta cu probleme cardiace, am asteptat peste 2 ore, dupa care am intrat peste ei. Cuvant de ordine: SPAGA&RELATII. Bonus, dupa o operatie de cezariana a sotiei, si ea s-a procopsit cu 3 feluri de stafilococi, in minunatele sali modernizate de CL (jos palaria, D-le Flutur, dar spuneti-le sa foloseasca si dezinfectante). Acum ma aflu in faza de documentare pt. a da in judecata aceasta maghernita;
2. Oriunde te duci in Suceava, cuvant de ordine: SPAGA.Toata administratia sta cu buzunarul cascat.
3. Primaria Burdujeni. Aici iti faci documentatia pt. dosarul de indemnizatie, oriunde locuiesti. Misto. Asa da idee buna a D-lui Lungu, multa sanatate va doresc, dupa 20 drumuri Centrul Sucevei-Burdujeni.
4. Praf si poluare peste limita.
5. ROSAL, prietenii vesnici ai donului local. Eu sortez gunoiul intotdeauna. Am crezut ca turbez cand am vazut cum idiotii iau containerul cu peturi sau plastic si hartie si le pun de-a valma in masina. Asa da, eco. Apropo, afisele cu PLATSIC si HARITE de pe pubele sunt geniale. Marca PDL. Nu conteaza, bine ca au costat mult.
9.   .... trimis de
( 2 apr 2012, 21:15:13
Las' ca scoate Lungu pixuri faina si ulei,poate si sarmale la sfintu ioan si sa vezi ca e din nou primar.
E trist dar e adevarat.Profita de saracia si ignoranta omului de rind.
Si de ''realizarile'' sale faceti comparatie intre Suceava inainte de epoca Lungu si cea de acum...
10.   Comentariu trimis de
( 2 apr 2012, 22:48:34
Radautenii sigur vor apecia pomii plantati pin mijlocul stazii care te impiedica sa ocolesti gropile din asfalt sau pista vopsita pe trotuar pe care scrie pista pt. biciclisti si care au costat ..foarte putin !".Vor aprecia probabil si sirguinta cu care pt. un salar de aproape 5000 de lei,pe luna inginerul mecanic Tibeica Dorin numit meneger general la Spitalul Radauti,de catre domunul Olarean,invata cum functioneza un spital,vor aprecia ca daca vor sa viziteze vre-o ruda internata la Spitalul RADAUTI trebuie sa plateasca taxa de intrare pt.ca usa e incuiata,iar daca suna la telefon nimerec doar la urgente si asta numai dupa ce suna de citeva ori pina se dumiresc despre ce -i vorba.
Si personalul Spitalui sigur va aprecia faptul ca primeste tichete de masa ,dupa ce un an de ziule nu a primit pt. ca nu ajungea bugetul, si asa mai departe.
Acum ,datorita acestei ,,minunate " conduceri economia s-a redresat si vom trai cea mai mare crestere a nivelului de trai,...numai sa-i votam....!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei