Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 apr 2012 - Anul XVII, nr. 77 (4982)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boc nu a vrut să răspundă întrebărilor jurnaliştilor pe tema alocării de bani către primării

Luni, 2 Aprilie 2012 (14:22:19)

Preşedintele PDL, Emil Boc, a evitat, luni, să precizeze dacă în şedinţa coaliţiei s-a discutat despre alocarea de bani pentru primării, el arătând că la reuniunea coaliţiei s-au stabilit "priorităţile coaliţiei în plan legislativ, la Senat".

Boc a fost întrebat înainte de şedinţa BPN al PDL dacă la şedinţa coaliţiei s-a stabilit alocarea de bani pentru primării.

"Astăzi, la şedinţa coaliţiei am discutat priorităţile coaliţiei în plan legislativ, la Senat", a răspuns Boc. El a prezentat aceste priorităţi după care a plecat la reuniunea BPN al PDL, refuzând să mai răspundă întrebărilor jurnaliştilor.

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat, luni, întrebat dacă la şedinţa coaliţiei s-a decis alocarea de bani pentru primării, că "nu s-a stabilit nimic".

"Nu am stabilit nimic astăzi", a spus Oltean înaintea şedinţei BPN, întrebat despre HG privind banii pentru primării.

MEDIAFAX relata, luni, pe surse, că premierul Ungureanu a ieşit supărat din şedinţa coaliţiei şi a cerut miniştrilor Justiţiei şi Finanţelor, aflaţi la discuţii, să părăsească şi ei sala împreună cu el, deoarece liderii partidelor de la putere au spus că vor veni la vot în Parlament doar dacă Guvernul decide anumite alocări bugetare.

"Premierul aproape că a trântit uşa sălii în care avea loc, luni, şedinţa coaliţiei şi a spus că nu răspunde la presiuni. «Nu mai discut în contextul acesta. Faceţi presiuni prea mari», a zis aproape textual Ungureanu. El le-a cerut să iasă din sală şi miniştrilor Justiţiei, Cătălin Predoiu, şi Finanţelor, Bogdan Drăgoi, prezenţi şi ei la discuţii", au relatat pentru MEDIAFAX surse politice.

Acestea susţindeau că premierul a fost deranjat mai ales de atitudinea liderilor PDL, care ar fi condiţionat prezenţa la vot în Parlament pentru susţinerea iniţiativelor legislative ale Guvernului de solicitarea ca şeful Guvernului să dispună alocarea de fonduri bugetare către anumite circumscripţii electorale.

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu, aflat la o conferinţă pe teme economice, nu a dorit să spună jurnaliştilor, joi, dacă a plecat trântind uşa la ultima reuniune a coaliţiei, el începând să râdă atunci când i s-a adresat această întrebare şi ieşind din clădirea în care a fost organizată conferinţa.

Înainte să fie întrebat despre problemele din şedinţa de luni a coaliţiei, Ungureanu a atenţionat presa că nu vrea să discute politică.

La insistenţa jurnaliştilor de a clarifica dacă a trântit uşa, premierul a răspuns: "M-aţi văzut pe mine acum trântind uşa?".

După ce jurnaliştii i-au spus că nu se referă la ce s-a întâmplat la conferinţa economică de joi, ci doresc să afle dacă a ieşit din reuniunea de luni a coaliţiei trântind uşa, Ungureanu a râs şi a plecat fără să răspundă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc nu a vrut să răspundă întrebărilor jurnaliştilor pe tema alocării de bani către primării.
 Vizualizări articol: 502 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boc nu a vrut să răspundă întrebărilor jurnaliştilor pe tema alocării de bani către primării0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei