Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 mar 2008 - Anul XIII, nr. 66 (3747)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lazăr: Cred că o să ieşim de pe teren dacă nu vom fi arbitraţi corect

Miercuri, 19 Martie 2008 (16:24:59)

Mijlocaşul Costin Lazăr a declarat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că jucătorii echipei Rapid vor ieşi de pe teren dacă nu vor fi arbitraţi corect în partida de pe teren propriu cu Steaua, programată, joi, de la ora 20.30, în cadrul etapei a XXIV-a a Ligii I.
  "Cred că o să ieşim de pe teren dacă nu vom fi arbitraţi corect. Dar nu mă tem de arbitraj. Eu am încredere în arbitrii români. Au fost la derbiuri şi arbitri străini şi tot au fost greşeli. Acum sperăm ca arbitrii de joi să nu facă aceleaşi greşeli", a spus Lazăr.

Jucătorul rapidist a caracterizat meciul cu Steaua ca fiind capital în ceea ce priveşte şansele echipei Rapid de a evolua în ediţia viitoare a Ligii Campionilor. "Este un meci capital. Ne trebuie victoria pentru a avea în continuare şanse la un loc în Liga Campionilor. Ne aşteaptă un meci greu, pentru că steliştii sunt în formă bună, pe când noi nu traversăm cea mai bună perioadă. Dar noi vom încerca să aducem prima victorie pentru suporteri pe teren propriu în acest retur. Sunt sigur că va fi un meci pe viaţă şi pe moarte. Sper să trecem cu brio de el", a adăugat Lazăr.

Mijlocaşul Ovidiu Herea a declarat că speră ca brigada care va conduce meciul Rapid - Steaua să arbitreze corect şi să nu se pună problema retragerii echipei de pe teren. "Au fost nişte greşeli şi în meciul lor cu CFR Cluj şi în ultimul lor meci. Noi, după câte am văzut în mass-media, suntem cea mai dezavantajată echipă. Sperăm însă să fim arbitraţi corect şi să nu se pună problema retragerii de pe teren", a afirmat Herea.

Întrebat care este cel mai periculos jucător al echipei Steaua, Herea a răspuns: "Sunt destul jucători de valoare la Steaua care pot face diferenţa. Dar şi noi avem. Chiar dacă lipseşte Bozovici, sunt sigur că înlocuitorul lui va face faţă în acest meci".

Jucătorul rapidist crede în continuare în şansele la titlu ale echipei sale, chiar dacă se află la opt puncte în spatele liderului CFR Cluj. "Mai sunt etape de jucat, orice este posibil. Nu se poate spune că CFR este deja campioană. Pot să apară surprize. De exemplu, dacă CFR pierde şi noi câştigăm cu Steaua se ascute din nou lupta", a precizat Ovidiu Herea.

În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, atacantul Joao Paulo a declarat că Rapid trebuie să câştige derbiul cu Steaua pentru a ieşi din forma mai puţin bună din ultima perioadă. "Steaua este un club mare, are o echipă bună, dar noi trebuie să facem tot posibilul să câştigăm. Este un meci foarte important pentru noi pentru a ieşi din forma aceasta mai slabă", a spus Paulo.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lazăr: Cred că o să ieşim de pe teren dacă nu vom fi arbitraţi corect.
 Vizualizări articol: 548 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lazăr: Cred că o să ieşim de pe teren dacă nu vom fi arbitraţi corect0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Desert cu mere şi struguri 2 porţii – 25 minute 4 felii de franzelă2 ouă150ml lapte100g unt2 mere100g struguri3 linguri zahăr1 lămâie1 lingură seminţe de susan Scoateţi cotoarele merelor, fără a le curăţa de coajă. Tăiaţi-le apoi în... Citeşte