Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 mar 2008 - Anul XIII, nr. 66 (3747)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoană a scris partidelor şi sindicatelor, pe tema pactului pentru sănătate

Miercuri, 19 Martie 2008 (16:02:05)

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a anunţat, miercuri, că a transmis scrisori liderilor de partide politice şi reprezentanţilor asociaţiilor profesionale şi sindicale din domeniul sanitar, în scopul de a-i invita la dialog pentru convenirea unui pact naţional pentru sănătate.
  "Este o temă importantă pe agenda publică. Fără îndoială problema sănătăţii reprezintă problema cea mai acută şi problema în care România este mult în urma minimului decenţei într-un stat european şi într-un stat modern", a declarat Geoană, după şedinţa cu departamentele partidului.

Vicepreşedintele PSD Cristian Diaconescu a anunţat luni că până miercuri va fi constituit un grup de contact la nivelul PSD, iar până atunci Mircea Geoană va semna o serie de scrisori pentru celelelte partide politice parlamentare, în scopul invitării lor la dialog pe tema pactului pentru sănătate.

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, în urmă cu aproape două săptămâni, într-o conferinţă de presă, că i-a propus preşedintelui Traian Băsescu, după semnarea Pactului pentru educaţie, ca partidele să elaboreze şi să semneze şi un Pact naţional pentru sănătate.

Miercurea trecută, Mircea Geoană a declarat că PSD propune celorlalte partide şi organizaţiilor societăţii civile, precum şi mediului patronal, realizarea unui pact naţional pe sănătate. Liderul PSD a spus că acest pact ar trebui semnat sub egida Parlamentului şi să traseze principalele direcţii de reformă a sistemului sanitar, să garanteze servicii medicale de calitate şi un acces neîngrădit la aceste servicii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană a scris partidelor şi sindicatelor, pe tema pactului pentru sănătate.
 Vizualizări articol: 533 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geoană a scris partidelor şi sindicatelor, pe tema pactului pentru sănătate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Desert cu mere şi struguri 2 porţii – 25 minute 4 felii de franzelă2 ouă150ml lapte100g unt2 mere100g struguri3 linguri zahăr1 lămâie1 lingură seminţe de susan Scoateţi cotoarele merelor, fără a le curăţa de coajă. Tăiaţi-le apoi în... Citeşte