Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 mar 2008 - Anul XIII, nr. 66 (3747)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoană:Voronin încearcă să precipite calendarul electoral, simte că lucrurile nu merg în favoarea sa

Miercuri, 19 Martie 2008 (16:26:03)

Liderul PSD, Mircea Geoană, a declarat, miercuri, că preşedintele Republicii Moldova, Vladimir Voronin, încearcă să precipite calandarul electoral de la Chişinău, întrucât "simte" că lucrurile nu merg în favoarea sa.
  "Republica Moldova este în criză de multă vreme. Eu cred că acest lucru face parte din strategia preşedintelui Voronin pentru alegerile parlamentare, care trebuia să aibă loc anul viitor", a spus Geoană, care a comentat astfel situaţia actuală de la Chişinău.

"Cred că iniţiativele de neacceptat pe care preşedintele Voronin le-a avut cu privire la aşa-zisa garantare internaţională a neutralităţii permanente a Republicii Moldova fac parte dintr-o strategie de tip electoral. Eu cred că Voronin simte că lucrurile nu merg în favoarea sa şi încearcă să precipite calendarul electoral de la Chişinău", a adăugat Geoană.

Premierul Republicii Moldova, Vasile Tarlev, a declarat că demisionează pentru a oferi unor noi persoane posibilitatea de a atinge scopuri noi, dictate de vremuri noi. Vasile Tarlev şi-a prezentat demisia în cadrul şedinţei de miercuri a Guvernului, la care a participat şi preşedintele Vladimir Voronin.

Preşedintele moldovean Vladimir Voronin a declarat că apreciază rezultatele obţinute de premierul demisionar Vasile Tarlev la conducerea Guvernului, dar că trebuie soluţionate probleme legate de reglementarea conflictului transnistrean şi economie, relatează BASA-press.

"Eu sincer şi din tot sufletul apreciez rezultatele obţinute de Vasile Tarlev, dar avem nevoie să fie soluţionate probleme legate de reglementarea transnistreană şi economice", a precizat Voronin. El l-a rugat însă să exercite această funcţie până la numirea unui nou premier.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană:Voronin încearcă să precipite calendarul electoral, simte că lucrurile nu merg în favoarea sa .
 Vizualizări articol: 461 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geoană:Voronin încearcă să precipite calendarul electoral, simte că lucrurile nu merg în favoarea sa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Desert cu mere şi struguri 2 porţii – 25 minute 4 felii de franzelă2 ouă150ml lapte100g unt2 mere100g struguri3 linguri zahăr1 lămâie1 lingură seminţe de susan Scoateţi cotoarele merelor, fără a le curăţa de coajă. Tăiaţi-le apoi în... Citeşte