Google
Tim-Group - Termopane
Tim-Group - Termopane
Tim-Group - Termopane
 
miercuri, 19 mar 2008 - Anul XIII, nr. 66 (3747)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,5169 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,2669 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe Google+ Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
CAR Invatamant Falticeni
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |  Trimite pe Yahoo MessengerMessenger |   1 imagine |   ø fişiere video

Desert cu mere şi struguri

2 porţii – 25 minute

  • 4 felii de franzelă
  • 2 ouă
  • 150ml lapte
  • 100g unt
  • 2 mere
  • 100g struguri
  • 3 linguri zahăr
  • 1 lămâie
  • 1 lingură seminţe de susan

Scoateţi cotoarele merelor, fără a le curăţa de coajă. Tăiaţi-le apoi în rondele cu grosimea de 5mm. Stropiţi rondelele cu zeamă de lămâie şi apoi presăraţi-le cu susan. Presaţi susanul, ca să rămână lipit de mere. Prăjiţi rondelele în unt. Lăsaţi-le apoi la răcit.

Înmuiaţi puţin feliile de pâine în lapte. Bateţi ouăle şi treceţi feliile înmuiate prin ou bătut şi apoi prăjiţi-le în unt, pe amândouă părţile.

Puneţi feliile prăjite pe farfurii calde. Deasupra aşezaţi rondelele de măr prăjite, suprapuse, de la cea mai mare până la cea mai mică.

Fierbeţi un sirop din zahăr şi 150ml apă şi adăugaţi în el boabele de struguri. Lăsaţi-le să fiarbă câteva minute, până când siropul începe să se îngroaşe şi turnaţi-le peste rondelele de măr şi peste feliile de pâine.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Desert cu mere şi struguri.
 Vizualizări articol: 1084 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Desert cu mere şi struguri1.051

Iulius Mall - Concertul Primaverii
Vanzare Service Automate Cafea
Denis Shoes
ROMFOUR - Transport de persoane si colete
Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Elia Studio - Salon de infrumusetare
Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Desert cu mere şi struguri 2 porţii – 25 minute 4 felii de franzelă2 ouă150ml lapte100g unt2 mere100g struguri3 linguri zahăr1 lămâie1 lingură seminţe de susan Scoateţi cotoarele merelor, fără a le curăţa de coajă. Tăiaţi-le apoi în... Citeşte