Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 mar 2008 - Anul XIII, nr. 66 (3747)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Gherman: A fost un meci în care ne-am bătut singuri

Miercuri, 19 Martie 2008 (20:09:37)

Antrenorul secund Stelian Gherman a declarat, miercuri, că jucătorii formaţiei Universitatea Cluj s-au bătut singuri şi au pierdut trei puncte mari în partida cu Gloria Bistriţa, scor 0-2, din etapa a XXIV-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  "Prima oară trebuie să-mi revin după cele 90 de minute de joc. A fost un meci în care ne-am bătut noi singuri după cele două greşeli pe care le-am făcut. În rest, până în minutul 65 am făcut un joc foarte bun. Am pierdut trei puncte mari. Este inadmisibil să se tragă de două ori la poartă, de fapt nu s-a tras, s-au făcut două greşeli. Şi acum sunt şocat de rezultatul de pe tabelă, dar fotbalul se joacă pe goluri şi ăsta este adevărul", a declarat Gherman.

Stelian Gherman a subliniat că eşecul de miercuri nu poate fi pus pe seama arbitrilor, însă a lăsat să se înţeleagă că avertismentele acordate jucătorilor Şoltuz şi Edivan au fost premeditate, aceştia urmând să fie suspendaţi pentru întâlnirea cu Dinamo. "Nu mai vreau să spun nimic despre arbitraj, că nu se schimbă datele problemei. Nu a fost arbitrul de vină astăzi, dar am spus înainte de partidă că şi Şoltuz, şi Edivan vor lua cartonaşe galbene. Le-am şi spus înainte de meci şi celor de la Gloria. Am fost sută la sută sigur, aşa cum am fost şi de Silvăşan, şi aşa suntem cu Dinamo minus patru titulari şi treaba este făcută. Nu se poate ca de la o lovitură de cap să dai cartonaş galben. Dar asta este situaţia. Peştele mare mănâncă peştele mic. Nu am spus de Dinamo nimic. Am spus doar că nu este normal ca Silvăşan care a luat cartonaş galben la meciul cu Mioveni acasă, să fie suspendat două etape", a afirmat Gherman.

Tehnicianul consideră că dacă Universitatea reuşea să înscrie în prima repriză, atunci câştiga. "A fost ghinionul de partea noastră", a completat Gherman.

Întrebat dacă are o rezolvare pentru cuplul de fundaşi centrali pentru meciul cu Dinamo, Gherman a răspus: "Avem jucători. Sunt 28 de jucători în lot şi trebuie să găsim o soluţie. Să nu uităm că noi am jucat, duminică, cu Mioveniul acasă, şi Gloria vineri cu Dinamo. Deci sunt două zile în plus de recuperare care contează. Nu pun acest lucru pe seama rezultatului de azi fiindcă azi trebuia să câştigăm şi gata".

Gherman consideră că şansele de salvare de la retrogradare există până în ultima etapă. "Sunt supărat pe jucători fiindcă am pierdut meciul ca nişte copii care joacă pe stradă, după ce am făcut greşeli copilăreşti care nu se fac în Divizia A. Un jucător trebuie să fie concentrat 90 de minute maxim. Sper să avem şi noi norocul Gloriei de azi, să avem zero ocazii şi să o băgăm de două ori în poartă. M-a mulţumit toată echipa până în minutul 60. Eu zic că am încercat să avem un joc frumos pe baza antijocului prestat de Gloria, cu bubuieli şi mingi respinse aiurea", a completat Gherman.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gherman: A fost un meci în care ne-am bătut singuri.
 Vizualizări articol: 524 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gherman: A fost un meci în care ne-am bătut singuri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Desert cu mere şi struguri 2 porţii – 25 minute 4 felii de franzelă2 ouă150ml lapte100g unt2 mere100g struguri3 linguri zahăr1 lămâie1 lingură seminţe de susan Scoateţi cotoarele merelor, fără a le curăţa de coajă. Tăiaţi-le apoi în... Citeşte