Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 feb 2008 - Anul XIII, nr. 28 (3709)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Guy Forget: "Sunt convins că românii ne aşteaptă cu cuţitul între dinţi"

Luni, 4 Februarie 2008 (14:20:21)

Căpitanul echipei de Cupa Davis a Franţei, Guy Forget, a declarat că formaţia României, pe care o va întâlni la Sibiu, la sfârşitul săptămânii, în primul tur al Grupei Mondiale, nu trebuie subestimată, adăugând este convins de faptul că românii îi vor aştepta pe francezi "cu cuţitul între dinţi".
  "Cred că în urmă cu o lună a apărut o declaraţie făcută de un jucător sau un apropiat al echipei noastre, care spunea că a întâlni România în primul tur este ca şi cum am avea «bye». Andrei Pavel s-a arătat şocat de această afirmaţie, care evident că nu venea de la mine. Eu îl cunosc foarte bine pe Pavel şi consider că seamănă puţin cu Iujnâi, are un joc foarte complet şi este capabil, când nu este obosit, să-i bată pe cei mai buni jucători din lume. Înţeleg că românii pot fi surprinşi de aceste declaraţii şi sunt convins că ne aşteaptă cu cuţitul între dinţi", a declarat Forget, duminică, în cadrul unei conferinţe de presă organizate înaintea plecării spre România.

Forget continuă avertizându-şi jucătorii că meciul cu România "nu trebuie luat uşor". "Nu trebuie să îi subestimăm pe români, pentru că nu au nimic de pierdut, sunt foarte talentaţi şi periculoşi în toate sporturile cu mingea, fie că este vorba de fotbal, baschet sau tenis. Nu este o întâlnire pe care să ne permitem să o luăm uşor. Dacă nu ne vom califica, îmi imaginez titlurile din ziare... Dar evident că acest lucru nu este acceptabil pentru un selecţioner. Este foarte important ca jucătorii să abordeze această întâlnire cu multă seriozitate, cu foarte mult respect la adresa adversarilor. Sper ca ei să joace cel mai bun tenis în România, pentru că, deşi adversarii sunt mai slabi decât noi, pe hârtie, anul trecut nu am avut un meci prea uşor. În plus, ne aşteptăm ca românii să fie foarte motivaţi, pentru că joacă pe teren propriu, astfel încât, pentru a se impune, jucătorii mei trebuie să evolueze cum au făcut-o la Australian Open", a afirmat Guy Forget.

Jucătorul francez Jo-Wilfried Tsonga, convocat în premieră în echipa de Cupa Davis a Franţei, spune că meciul de la Sibiu va fi mai emoţionant decât finala jucată la Australian Open. "Sper să fac onoare echipei Franţei. Obiectivul meu este să joc bine în Cupa Davis, este ceva care mă motivează. Presupunând că voi juca la simplu, mă voi pregăti cât voi putea de bine să fiu în cea mai bună formă la momentul meciului. Să aud imnul Franţei va fi pentru mine poate chiar mai emoţionant decât ceea ce am trăit săptămâna trecută, în Australia", a afirmat Tsonga, care va juca la simplu, alături de Richard Gasquet.

Unul dintre jucătorii francezi de dublu, Arnaud Clement, a subliniat că meciurile de Cupa Davis sunt foarte diferite de toate celelalte ale sezonului. "Am jucat multe meciuri cu tribunele pline, în arene mari. Experienţa de la Sibiu va fi diferită, vom juca într-o sală mică, cu un adversar considerat mai modest. Cupa Davis este altceva, este o competiţie care nu se compară cu niciun alt turneu, nici măcar cu cele de Grand Slam. În Cupa Davis simţi permanent că ai o responsabilitate faţă de coechipieri. Tot anul joci pentru tine, pentru antrenorul tău, dar la Cupa Davis ai o responsabilitate faţă de ţara ta, faţă de coechipieri, este total diferit, iar presiunea este mai mare", a precizat Clement.

Echipa Franţei soseşte astăzi, la Sibiu, urmând să efectueze, după-amiază, primul antrenament în Sala Sporturilor Transilvania, unde se va desfăşura întâlnirea. Meciul de Cupa Davis dintre România şi Franţa va avea loc în perioada 8-10 februarie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Guy Forget: "Sunt convins că românii ne aşteaptă cu cuţitul între dinţi" .
 Vizualizări articol: 429 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Guy Forget: "Sunt convins că românii ne aşteaptă cu cuţitul între dinţi"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Crap umplut 4 porţii - 60 minute 1 crap (circa 2kg)500g ciuperci proaspete4 cepe 2 căţei usturoi1 lingură făină250g untun vârf de cuţit nucşoară1 lingură pastă de roşii1 leg. pătrunjel± sare, piper Se curăţă crapul de... Citeşte