Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 feb 2008 - Anul XIII, nr. 28 (3709)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Crap umplut

4 porţii - 60 minute

  • 1 crap (circa 2kg)
  • 500g ciuperci proaspete
  • 4 cepe
  • 2 căţei usturoi
  • 1 lingură făină
  • 250g unt
  • un vârf de cuţit nucşoară
  • 1 lingură pastă de roşii
  • 1 leg. pătrunjel
  • ± sare, piper

Se curăţă crapul de solzi, se eviscerează, se spală şi se scurge de apă.

Se curăţă ciupercile, se spală, se taie în feliuţe şi se călesc, împreună cu ceapa tocată, în 100g unt.

Se lasă să fiarbă până când se evaporă toată zeama lăsată de ciuperci, apoi se adaugă pasta de tomate, usturoiul tocat mărunt, nucşoara şi jumătate din pătrunjel.

Se mai lasă 5 minute la foc mic, după care cu acest amestec se umple peştele.

Se coase sau se prinde cu scobitori şi se pune într-o tavă cu untul rămas şi 1 cană apă fiartă.

Se pune tava la cuptor pentru circa 60 de minute, la foc mic.

Când crapul este bine pătruns şi frumos rumenit, se scoate pe un platou, se îndepărtează scobitorile sau aţa cu care a fost cusut şi se serveşte stropit cu sosul din tavă şi cu pătrunjelul tocat mărunt presărat pe deasupra.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Crap umplut.
 Vizualizări articol: 8435 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Crap umplut0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Crap trimis de
( 4 feb 2008, 20:53:14
crapul e scump

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Crap umplut 4 porţii - 60 minute 1 crap (circa 2kg)500g ciuperci proaspete4 cepe 2 căţei usturoi1 lingură făină250g untun vârf de cuţit nucşoară1 lingură pastă de roşii1 leg. pătrunjel± sare, piper Se curăţă crapul de... Citeşte