Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 feb 2008 - Anul XIII, nr. 28 (3709)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoană: BPN a optat în unanimitate pentru reconfirmarea lui Dan Mircea Popescu la şefia CN

Luni, 4 Februarie 2008 (15:00:59)

Biroul Permanent Naţional al PSD a optat, luni, în unanimitate, pentru reconfirmarea lui Dan Mircea Popescu în funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional, considerând că experianţa lui Adrian Năstase ar trebui folosită în interiorul partidului, în scopul câştigării obiectivelor electorale ale PSD 
  Anunţul a fost făcut de liderul PSD, Mircea Geoană, după şedinţa ordinară a Biroului Permanent Naţional.

"Membrii Biroului Permanent Naţional şi-au exprimat aprecierea faţă de activitatea din ultimii trei ani ai lui Dan Mircea Popescu. Opinia care s-a degajat a fost pentru reconfirmarea lui Dan Mircea Popescu în funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional", a spus Geoană.

"Având în vedere că principalul obiectiv al PSD în 2008 este câştigarea alegerilor locale şi parlamentare, considerăm că experienţa colegilor noştri, inclusiv Adrian Năstase, trebuie folosită în interiorul şi în interesul partidului, pentru îndeplinirea acestui obiectiv. Vom avea nevoie de toată experienţa politică şi contribuţia pe care colegii noştri pot să o aducă", a adăugat Geoană, precizând că acesta este singurul comentariu pe care îl face cu privire la subiectul Adrian Năstase.

Geoană a arătat că BPN a formalizat, luni, în cadru statutar, discuţia pe care a avut-o în cadru informal la sfârşitul săptămânii trecute, la Topoloveni, hotărând convocarea Consiliului Naţional pe 22 februarie şi convocarea Comitetului Executiv Naţional pe 21 februarie.

"Consiliul Naţional va valida oferta pentru alegerile locale. Conform Statutului, Consiliul Naţional îşi va alege preşedintele şi trezorierul", a arătat Geoană.

Geoană a precizat, răspunzând întrebărilor jurnaliştilor, că Dan Mircea Popescu nu a fost "reales" preşedinte al Consiliului Naţional şi că se vor organiza alegeri pentru această funcţie.

"Veţi afla în scurt timp care sunt consecinţele deciziei de astăzi (luni - n.r.). Dan Mircea Popescu nu este reales, vom avea alegeri. Cine se înscrie, asta e alt subiect", a spus Geoană.

Întrebat dacă va discuta cu Adrian Năstase pe subiectul candidaturii sale la Consiliu Naţional, Geoană a răspuns: "Discuţia cu Adrian Năstase va fi făcută publică după ce vom parcurge toate etapele".

Întrebat dacă în şedinţa BPN s-a decis prin vot asupra reconfirmării lui Dan Mircea Popescu, Geoană a spus: "S-a degajat opinia asta, a fost unanimă".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană: BPN a optat în unanimitate pentru reconfirmarea lui Dan Mircea Popescu la şefia CN.
 Vizualizări articol: 423 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geoană: BPN a optat în unanimitate pentru reconfirmarea lui Dan Mircea Popescu la şefia CN0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Crap umplut 4 porţii - 60 minute 1 crap (circa 2kg)500g ciuperci proaspete4 cepe 2 căţei usturoi1 lingură făină250g untun vârf de cuţit nucşoară1 lingură pastă de roşii1 leg. pătrunjel± sare, piper Se curăţă crapul de... Citeşte