Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 feb 2008 - Anul XIII, nr. 28 (3709)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Gigi Becali nu mai merge în cantonamentul Stelei pentru că este mulţumit de evoluţia echipei

Luni, 4 Februarie 2008 (15:57:29)

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, că nu va mai merge în cantonamentul echipei roş-albastre din Cipru deoarece este mulţumit de evoluţia jucătorilor stelişti chiar dacă au câştigat meciurile amicale doar la un gol diferenţă.
  "N-au venit cele patru-cinci goluri pentru că în primul rând am jucat cu echipe puternice, în al doilea rând nu s-a folosit formula de bază care se va folosi. Au fost jocuri, formule... Nu mai merg în Cipru. Am văzut că echipa merge bine, am zis că nu are rost. Am vrut să mă duc în Antalya, în cantonamentul următor, dar echipa merge bine, sunt mulţumit, n-are nicio treabă, ce să mai fac eu?", a spus Gigi Becali.

Patronul Stelei crede că returul Ligii I va fi unul foarte disputat şi se teme de prestaţia arbitrilor. "Cu siguranţă va fi cel mai disputat retur de la Revoluţie, dar depinde foarte mult şi de arbitraj. Mă tem că ăsta, Constantin de la Vâlcea (n.r. - Gheorghe Constantin, preşedintele CCA), e şmecher rău de tot. Se deghizează el să prindă arbitrii corupţi? Păi şi cine se deghizează să-l prindă pe el?", a întrebat Becali.

Gigi Becali a precizat că va apăsa şi el pe "butoane" în returul Ligii I, revenind apoi şi spunând că "mai glumeşte". "Acum toată lumea o să încerce numai butoane. Cine are curaj şi cine poate să apese. Din prima etapă se vor încerca butoanele.O să apăs pe butoane încontinuu. Dacă pot să apăs pe butoane. Cine are cei mai mulţi bani are cele mai multe butoane. Becali are cei mai mulţi bani. În tur eu am dormit. Am lăsat butoanele neapăsate. Şi cu Buzăul am pierdut două puncte. Să vezi butoane acum, acum deja apăs pe butoane. Mi-e frică că CFR-ul o să fie ajutată de arbitri. Pentru că mai glumesc eu, butoane, nebutoane, dar eu la arbitraj nu m-am băgat şi nu mă voi băga niciodată pentru că mi-e frică să n-am belele, PNA, DNA... Dacă apeşi pe un buton la siguranţă, nu mai are DNA-ul nicio treabă", a mai spus Becali.

Patronul grupării din Ghencea este de părere că echipa antrenată de Marius Lăcătuş nu mai are voie să facă niciun pas greşit pentru a ocupa primul loc la sfârşitul Ligii I. "Etapa a doua e hotărâtoare ( n.r. - Steaua - CFR Cluj). Dacă învingem CFR avem şanse, dar şi dacă scoatem un meci egal. Dacă ne bat ei, nu mai avem nicio şansă. Dacă ai opt puncte normal că sunt foarte stăpâni pe ei. Ei mai pot să facă doi-trei paşi greşiti, noi nu mai avem voie să facem niciunul" a explicat Becali.

Patronul stelist a precizat că a fost convins că accidentarea lui Habib Habibou, din meciul amical contra bulgarilor de la Levski Sofia, nu este gravă. "Nu m-am temut pentru viaţa lui Habibou pentru că eu în meci am văzut faza şi mi-am dat seama că nu poate fi o lovitură aşa de periculoasă, adică a primit doar un cot şi mi-am dat seama cam ce s-a întâmplat", a menţionat Becali.

Gigi Becali este mulţumit că Steaua are cinci jucători la naţionala României pentru meciul amical contra Israelului. "Are cinci jucători Steaua la naţională. Piţurcă e stelist. A fost el supărat cu mine o vreme, dar sentimentele de stelist nu mor aşa de repede", a mai spus Becali.

Dintre noile achiziţii ale echipei Steaua, Gigi Becali crede că atacantul columbian Pepe Moreno este cel care va aduce "plusul în atac".

Întrebat ce îi urează fostului antrenor al echipei Steaua Gheorghe Hagi, care va împlini, marţi, 43 de ani, Becali a răspuns că nu-l interesează acest lucru.

Steaua a câştigat toate cele trei meciuri amicale disputate până acum în Cipru: 1-0 cu Metalurgs Liepajas (gol Nicolae Dică), 1-0 cu Levski Sofia (gol Nicolae Dică) şi 2-1 cu Dynamo Ceske Budejovice (goluri Dorin Goian şi Jose Moreno). Până vineri, când este programată revenirea în ţară, steliştii vor mai disputa două partide de verificare: marţi, de la ora 11.00, cu FK Teplice (Cehia) şi joi, de la ora 17.00, cu Lokomotiv Sofia (Bulgaria).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gigi Becali nu mai merge în cantonamentul Stelei pentru că este mulţumit de evoluţia echipei.
 Vizualizări articol: 496 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gigi Becali nu mai merge în cantonamentul Stelei pentru că este mulţumit de evoluţia echipei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Crap umplut 4 porţii - 60 minute 1 crap (circa 2kg)500g ciuperci proaspete4 cepe 2 căţei usturoi1 lingură făină250g untun vârf de cuţit nucşoară1 lingură pastă de roşii1 leg. pătrunjel± sare, piper Se curăţă crapul de... Citeşte