Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 feb 2008 - Anul XIII, nr. 28 (3709)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Soluţii

Zarojanu la Primărie, Prodan la preşedinţia PNL Suceava

Luni, 4 Februarie 2008 (16:25:06)
Anunţul actualului primar liberal al Sucevei de a candida din partea PD-L la viitoarele alegeri locale a deschis competiţia în cadrul PNL în vederea desemnării unui nou candidat pentru funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ. În aceste condiţii, în ultima perioadă de timp atenţia a fost îndreptată spre actualul viceprimar al Sucevei, şi preşedinte al Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, Angela Zarojanu. Oficial, candidatul PNL la fotoliul de primar va fi anunţat abia după finalizarea unui sondaj care se realizează în momentul de faţă în municipiul reşedinţă de judeţ.
Întrebată dacă ea va fi cea care va reprezenta PNL în lupta electorală pentru câştigarea primăriei Suceava, Angela Zarojanu ne-a declarat că „ce pot să vă spun este că va fi o competiţie deschisă. Democraţia este la ea acasă în PNL şi vom stabili cine va candida după ce vom vedea şi ce vor cetăţenii Sucevei”. Zarojanu a spus că viitorul candidat al PNL va trebui să fie unul „foarte bun”, pentru a avea cele mai mari şanse să obţină fotoliul de primar al Sucevei.
O altă funcţie pentru care se pregăteşte un nou ocupant este cea de preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PNL, după ce conducerea centrală a liberalilor va decide demiterea din funcţie a actualului preşedinte, Ion Lungu. Cel mai probabil şefia va fi preluată de actual secretar general al organizaţiei judeţene, senatorul de Suceava, Tiberiu Prodan.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zarojanu la Primărie, Prodan la preşedinţia PNL Suceava.
 Vizualizări articol: 783 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Zarojanu la Primărie, Prodan la preşedinţia PNL Suceava3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ocazie favorabila trimis de
( 4 feb 2008, 17:49:45
Daca veti fi in stare sa vedeti partea buna a acestei situatii s-ar putea ca aceasta dezertare mai mult sa va ajute decat sa va strice. Ar trebui sa sarbatoriti plecarea lui Lungu si sa va reveniti din soc. Nu mai promovati oameni needucati si fara caracter in fruntea PNL.
2.   Zarojanu e f. buna trimis de
( 4 feb 2008, 17:52:12
trebuie sa va spun ca nu sunt simpatizant al liberalilor dar cred ca d-Na zarojanu este Primarul ce ne trebuie. La fel de bun poate fi si domnul de la P>C care acum este vicepresedinte la Consiliul Judetean (cadru didactic la Universitate) si care am auzit ca -si va inainta candidatura. O competitie civilizata la posturile de televiziune locala va da imaginea fiecaruia si ne va lamuri pe noi votantii.
3.   Mafia chioscurilor trimis de
( 4 feb 2008, 19:36:03
Dupa ce-ai facut in ultimii 4 ani iti trebuie tupeu sa candidezi la primarie.

Mai bine roaga firma EUROMEDIA si AFISAJ SA-TI MAI ACORDE O VACANTA LA VIENA.
4.   Rusine Ioane trimis de
( 4 feb 2008, 20:58:25
Lungu este produsul milioanelor de euro bagati in fundul lui de ministri liberali, el nu este decat un personaj umflat de niste circumstante favorabile (omul potrivit la locul potrivit). Plecarea lui este dovada caracterului sau slab si de altfel dovedeste si slabiciunea NONpartidului PeDeL care nu a fost in stare sa scoata din imensitatea lui un candidat demn de primaria Sucevei recurgand le cumpararea lui Ion. Nu stiu cum o sa va ridice procentele dragii mei pedelisti un om fara coloana vertebrala. Mai cugetati la aspectul asta
5.   Eu am sa o votez pe angela zarujanu trimis de
( 4 feb 2008, 21:53:43
credca este cea mai buna varianta, se implica foarte mult, are clasa fata de lungu, plus ca vad ca vad ca nu e traseista, cum e nenea lungu care fuge dupa ciolan

5.1  RE: Eu am sa o votez pe angela zarujanu trimis de
( 4 feb 2008, 22:32:39
nea caisa,de unde a venit maimutza urita ,nu de la apr!?o bagaboanta din regat ce si0o tragea cu soferu....
5.2  RE: Eu am sa o votez pe angela zarujanu trimis de
( 5 feb 2008, 10:53:09
cunoastem bebe limbajul tau obscen. Ai aparut din nou. Am avut impresia ca ai emigrat in Congo sa cauti jigodiile tale.
6.   ....... trimis de
( 5 feb 2008, 02:00:59
bravo Angela
7.   Eu am s-o votez pe angela zarojanu trimis de
( 5 feb 2008, 10:54:50
merita, are caracter,

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Crap umplut 4 porţii - 60 minute 1 crap (circa 2kg)500g ciuperci proaspete4 cepe 2 căţei usturoi1 lingură făină250g untun vârf de cuţit nucşoară1 lingură pastă de roşii1 leg. pătrunjel± sare, piper Se curăţă crapul de... Citeşte