Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 feb 2008 - Anul XIII, nr. 28 (3709)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bilanţ negru pe şosele

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sfârşit de săptămână negru pe şosele din judeţ, nu mai puţin şapte accidente, cu patru morţi şi 17 răniţi, fiind înregistrate sâmbătă şi duminică.

Pe lângă cele două persoane decedate în accidentul de ieri, de la Fălticeni, alte două victime ale accidentelor de circulaţie de la sfârşitul săptămânii trecute şi-au pierdut viaţa. 

Ieri dimineaţă, în jurul orei 2:00, la ieşirea din Drăgoieşti, un tânăr din oraşul Gura Humorului (Nicuşor C., de 21 de ani), aflat la volanul unei „Dacii 1310” a intrat în coliziune cu un „VW Passat”, condus de un tânăr din Valea Moldovei (Gheorghe R., 19 ani). Impactul dintre cele două maşini a fost deosebit de violent, şoferul de pe Dacie decedând.

Un alt tânăr care se afla în dreapta sa, (Marian C., 21 de ani, din Gura Humorului), a fost transportat la spital, însă medicii spun că acesta se află în afara oricărui pericol, leziunile suferite fiind minore.

Poliţiştii nu au putut încă stabili împrejurările în care s-a produs accidentul, deoarece ambele autoturisme circulau aproape de axul drumului.

 

Cinci tineri, cu Dacia în stâlp.

La aproximativ două ore după accidentul mortal de la Drăgoieşti, dispeceratul Poliţiei a preluat de la operatoarele <112> un nou apel telefonic, prin care era anunţat un alt eveniment rutier grav, de această dată la Câmpulung Moldovenesc.

O „Dacie 1310”, în care se aflau cinci tineri, s-a izbit violent de un stâlp de beton al reţelei de iluminat public, doborându-l.

Maşina a fost transformată într-un morman de fiare, fiind nevoie de intervenţia echipajelor de la pentru scoaterea victimelor din autoturism.

Deşi toţi cei cinci tineri au fost transportaţi imediat la spital, unul dintre ei, pasagerul din dreapta faţă (Ion P., de 22 de ani, din Vama) a murit în ambulanţă.

Ceilalţi patru răniţi, toţi din Câmpulung Moldovenesc, cu vârste cuprinse între 18 şi 31 de ani, au rămas internaţi, având nevoie de zeci de zile de spitalizare.

Poliţiştii au stabilit că accidentul s-a produs din cauza şoferului (Ioan B., 21 de ani), care nu a redus viteza, deşi carosabilul era acoperit cu mâzgă. Într-o curbă, tânărul nu a mai putut controla autoturismul, care a derapat, a pătruns pe contrasens şi a intrat într-unul din stâlpii de pe marginea drumului.

 

Cu piciorul pe acceleraţie.

Seria lanţului de accidente din week-end a început sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 5:30, atunci când un şofer din Botoşani (Costică B., de 37 de ani), a intrat cu un „VW Golf” într-un stâlp de joasă tensiune de pe raza comunei Boroaia.

În urma impactului, maşina a fost distrusă în proporţie de 30%, iar şoferul a suferit mai multe leziuni, pentru care necesită între 10-15 zile de îngrijiri medicale.

Poliţiştii de la Circulaţie au stabilit că accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum.

Câteva ore mai târziu, în jurul orei 11:40, s-a înregistrat un alt accident rutier, tot pe raza comunei Boroaia, provocat tot un şofer din Botoşani, Sebastian O., în vârstă de 28 de ani.

Într-o curbă deosebit de periculoasă, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de carosabil umed, botoşăneanul a pierdut controlul „Opel-ului Astra” la volanul căruia se afla şi a intrat în coliziune cu un „Audi”, condus regulamentar din sens opus de Valentin N., în vârstă de 29 de ani, localnic. Din accident a rezultat rănirea uşoară şoferului de pe Opel, precum şi a doi pasageri.

Rănit uşor a fost şi şoferul unui autoturism „Dacia 1310” (Petru V., de 46 de ani, din comuna Mălini), care, sâmbătă, în jurul orei 14:50, din cauza vitezei, nu a mai putut controla direcţia de mers a maşinii şi s-a izbit frontal de un pom de pe marginea drumului. Deşi a refuzat să fie internat la spital, şoferul s-a ales cu dosar penal, după ce-a fost prins cu o alcoolemie de 0,65 miligrame la litru alcool pur în aerul expirat.  

 

Lovit de un şofer cu permis suspendat.

Aproximativ o oră mai târziu, pe raza comunei Bosanci, un tânăr din localitate (Ovidiu I., 22 de ani), aflat la volanul unui „Opel Astra”, înmatriculat în Germania, l-a accidentat grav pe un consătean de-al său, un bătrân în vârstă de 77 de ani, care se angajase în traversarea drumului prin loc nemarcat şi fără să se asigure. În urma accidentului, a fost transportat la spital şi un tânăr din municipiul Suceava (Ion G., 22 de ani), pasager în Opel.

În urma cercetărilor, poliţiştii de la Circulaţie au stabilit că şoferul avea permisul de conducere suspendat, iar maşina la volanul căreia se afla avea numerele expirate, motiv pentru care tânărul din Bosanci s-a ales cu dosar penal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bilanţ negru pe şosele.
 Vizualizări articol: 748 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 5 voturi
Bilanţ negru pe şosele2.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nedumeriri trimis de
( 4 feb 2008, 13:43:11
Sa circuli prin Bosanci si prin Udesti este o adevarata aventura. In Bosanci " baietii de baieti ' circula fara carnete de conducerte cu masini straine fara a respecta nici cele mai minime reguli de circulatie, iar daca-i atentionezi ai incurcato, nu mai pti trece prin Bosanci. Acelas lucru si la Udesti. Sub privirile ingaduitoare ale politistiilor, copp de 5 -10 ani fac adevarate intreceri cu AT-veuri riscind sa-i accidentezi in orice moment. Ma intreb oare in aceste comune mai sint politisti??????? iar daca sint cum isi fac datoriea?????? sefii lor stiu???????
2.   TINERI trimis de
( 4 feb 2008, 14:23:23
SE OBSERVA CA MAJORITATEA ACCIDENTELOR SUNT PRODUSE DE CONDUCATORI AUTO CU VARSTA PANA LA 30 ANI !!!!!!!
3.   Off alcool trimis de
( 4 feb 2008, 17:39:37
se pot scrie multe dar as veni cu un sfat...parintii sa le cumpere biberoane de banii pentru masina la cei tineri, ca sa le treaca betia si viteza!
4.   Betivi trimis de
( 4 feb 2008, 17:50:32
majoritatea soferilor circula bauti chiar si politaii!!!
5.   Nepasare sau inconstienta trimis de
( 4 feb 2008, 22:52:42
Ne intrebam cum se pot asterne pe hartie datele legate de derularea unei anchete in urma unui grav accident rutier soldat cu un mort? In timp ce unii isi jelesc mortul de 21 de ani, altul de 19 ani cu un zambet sarcastic cauta sa inchirieze inca o masina puternica in locul celei avariate- VW Passat - care a presarat moartea, poate pentru a mai distruge o viata? !

Ne intrebam noi oamenii simpli cum este posibil sa te bucuri si sa stii ca nu-ti apartine vina chiar daca asa zisa ancheta derulata de domnii politisti nu are inca un verdict final?

Ne punem urmat semne de ??:

- unui om implicat intr-un accident rutier soldat cu un mort i se mai da dreptul sa conduca o masina pana la finalizarea unei anchete

- oare banii de care dispune un tanar de 19 ani pot influenta rezultatele anchetei sau in cazul asta tot mortul este tot cel vinovat?

Va invitam dragi reporteri , marti 05 feb 08 la H 12:00 in Doroteia- Frasin, la inmormantare, si va lasam sa aveti ultimu

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Crap umplut 4 porţii - 60 minute 1 crap (circa 2kg)500g ciuperci proaspete4 cepe 2 căţei usturoi1 lingură făină250g untun vârf de cuţit nucşoară1 lingură pastă de roşii1 leg. pătrunjel± sare, piper Se curăţă crapul de... Citeşte