Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 feb 2008 - Anul XIII, nr. 28 (3709)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reorganizare

Căşuneanu, subordonatul „duşmanului” Harasim

Luni, 4 Februarie 2008 (15:23:53)

Situaţia neclară privind reorganizarea Gărzii Naţionale de Mediu şi, implicit, a celor două comisariate de la Suceava pare să îşi fi găsit o rezolvare. Comisariatul Judeţean al Gărzii de Mediu Suceava a primit noua organigramă, din care reiese că personalul Gărzii de Mediu Suceava va fi mai numeros, iar din echipa de comisari va face parte şi Adrian Căşuneanu. Prin această decizie, fostul şef al Comisariatului Regional Suceava devine subordonatul actualului şef al Comisariatului Judeţean Suceava, comisarul Constantin Harasim. Interesant este faptul că Adrian Căşuneanu se numără printre cei mai aspri critici ai comisarului şef Harasim, acesta, în repetate rânduri, acuzând lipsa de eficienţă a conducerii Comisariatului Judeţean Suceava.
Adrian Căşuneanu, aflat în concediu medical de la începutul lunii noiembrie 2007, susţine că îşi va ocupa postul de comisar în cadrul echipei de control al poluării şi habitatelor naturale „imediat ce se va încheia acest concediu medical”. El nu a dorit însă să precizeze exact data la care va reveni la serviciu, preferând să afirme doar că se află „încă, în perioada de 120 de zile, maximum acceptat de lege pentru concediul medical al unui angajat”.
Adrian Căşuneanu a mai spus că, deşi nu a fost înştiinţat în mod oficial cu privire la noua organigramă a Comisariatului Judeţean Suceava, „e absurd să comentezi o lege”.
„Nu vreau să fac comentarii gratuite privind această hotărâre. Este un cadru legal şi trebuie respectat. Unde e lege, nu e tocmeală”, a adăugat comisarul Căşuneanu.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Căşuneanu, subordonatul „duşmanului” Harasim.
 Vizualizări articol: 947 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Căşuneanu, subordonatul „duşmanului” Harasim5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Curat-murdar trimis de
( 4 feb 2008, 17:52:42
Da de Legea bunului simt domnul Adrian Casuneanu a auzit?
2.   "Unde e lege, nu e tocmeala" trimis de
( 5 feb 2008, 10:57:26
O fi bolnav saracu smenar. De crezut. Dar de ce vobeste de concediul lui medical ca de un concediu normal? Cum adica mai are din perioada de concediu medical maxima acceptata de lege? Adica sa inteleg ca este perfect legal sa stea acasa cat vrea el, dar nu mai mult de 120 zile? Cine-i da lu' asta concediu medical? Cum adica nu a precizat data cand va reveni la serviciu? Da ce, vine la serviciu cand vrea el sau cand spune medicul pe fisa de concediu? Si ar trebui sa aiba acest act depus la angajator! Reporter de doi lei, ti se pare normal ca_casuneanu sa stea acasa pe banii statului? Numai asa ca are crize de personalitate, infatuatu' naibi! Plin de sine si destept foc, are o sumedenie de conceptii despre legalitate dar a luat mita de la toti carutasii pana la marii poluatori!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Crap umplut 4 porţii - 60 minute 1 crap (circa 2kg)500g ciuperci proaspete4 cepe 2 căţei usturoi1 lingură făină250g untun vârf de cuţit nucşoară1 lingură pastă de roşii1 leg. pătrunjel± sare, piper Se curăţă crapul de... Citeşte