Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 ian 2008 - Anul XIII, nr. 14 (3695)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Puiu Haşotti dezminte zvonurile legate de o remaniere guvernamentală

Vineri, 18 Ianuarie 2008 (17:20:25)

Vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal, Puiu Haşotti, a dezminţit zvonurile că Guvernul pregăteşte o remaniere guvernamentală şi consideră că toate informaţiile apărute pe acest subiect reprezintă doar "o diversiune", transmite corespondentul MEDIAFAX. 
  Liderul PNL a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că bănuieşte că în spatele acestei intoxicări se află preşedintele Traian Băsescu sau consilierii săi.

"Au apărut informaţii cum că se pregăteşte o remaniere de Guvern, prin care doamna Norica Nicolai să treacă în locul domnului Păcuraru, domnul Meleşcanu să rămână la justiţie. Vreau să vă spun cu certitudine că aceasta este o intoxicare a opiniei publice şi această intoxicare nu poate să vină decât de la Palatul Cotroceni. Dezmint în mod clar o remaniere de acest fel", a afirmat Puiu Haşotti.

El crede că în spatele aceastei "diversiuni" se află consilierii preşedintelui sau chiar şeful statului însuşi.

Vicepreşedintele liberal mai consideră că anul nu a început bine sub auspicii favorabile pentru România deoarece "dă impresia unei ţări stăpânite de isterie politică".

Un cotidian central a relatat, vineri, că premierul Călin Popescu Tăriceanu i-ar fi propus lui Traian Băsescu, pentru ieşirea din criza creată în urma refuzului şefului statului de a accepta numirea Noricăi Nicolai la Ministerul Justiţiei, posibilitatea recurgerii la o restructurare guvernamentală, astfel încât Nicolai să fie nominalizată nu la Justiţie, ci la un alt minister, eventual al Muncii, unde Păcuraru ar fi oricum ameninţat de suspendare din cauza punerii sub urmărire penală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Puiu Haşotti dezminte zvonurile legate de o remaniere guvernamentală.
 Vizualizări articol: 564 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Puiu Haşotti dezminte zvonurile legate de o remaniere guvernamentală0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tartă cu pere, mere şi nuci 200g făină120g unt30g zahăr tos20g zahăr praf5-6 pere2 mere150g nuci100g gem de caise2 linguri coniac1 lămâieun vârf de cuţit sareunt şi făină pentru uns şi tapetat tava Amestecaţi făina cu 100g unt, cu puţină... Citeşte