Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 ian 2008 - Anul XIII, nr. 14 (3695)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Bani nemunciţi

Interpretul Recolciuc, şantajat de un fals reporter Monitorul şi Pro TV

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Atenţie. De asta trebuie să dea dovadă toţi cei care vor avea surpriza să primească vreun sms sau vreun apel telefonic de la o persoană care se recomandă a fi reporter în trusturile Monitorul şi Media Pro Pictures, din care face parte şi postul Pro TV. Ultimele persoane care au primit un astfel de mesaj sunt interpretul de muzică populară Alexandru Recolciuc şi măicuţele de la Mănăstirea Voroneţ.

Mesajele au fost asemănătoare, iar şantajul propriu-zis s-a petrecut abia după ce între expeditorul mesajelor şi persoana vizată s-a stabilit o legătură.

„Domnu Alex, sunt un reporter de la ziarul Monitorul şi avem poze şi filmări cu tine foarte compromiţătoare. Dacă nu vrei să ajungă mai departe în presă te costă o cartelă orange şi îmi dai codul prin sms acum, dacă nu, ajunge mai departe în presă”.

Acesta este mesajul pe care Alexandru Recolciuc l-a primit pe telefonul mobil. Iniţial, a crezut că-i vorba de o farsă, motiv pentru care a sunat la redacţia ziarului nostru şi a cerut lămuriri.

Pentru că nimeni din redacţia cotidianului „Monitorul de Suceava” nu avea cunoştinţă despre un asemenea subiect, am demarat o anchetă pentru a afla ce anume se petrece de fapt.

 

O poveste de adormit copiii mici

Am apelat numărul de telefon de pe care s-a primit mesajul de şantaj. De la celălalt capăt al firului a răspuns un bărbat, probabil trecut de 25-30 de ani, care s-a recomandat cu numele de Nicu Gagiu, cu domiciliul în Iaşi, reporter în trusturile Monitorul şi Pro TV, Media Pro Pictures.

Pentru a-i câştiga încrederea i-am precizat că sunt un prieten foarte bun al lui Alexandru Recolciuc şi că acesta mi-a cerut să rezolv problema pentru că el nu se află în Suceava, ci în drum spre Focşani.

Întrebat ce conţin acele imagini compromiţătoare, şantajistul a însăilat o poveste care s-a vrut credibilă.

„Am primit aseară, pe e-mail, pe la orele 10.00, de la cineva din Ansamblul Popular Ciprian Porumbescu Suceava nişte imagini, nişte înregistrări cu domnul Alex Recolciuc, ştiu că e cântăreţ de muzică populară în Suceava, care îl pun pe dumnealui în nişte ipostaze foarte urâte… se vorbeşte urât acolo, se vorbeşte urât despre ansamblu. Ba mai mult, cineva din ansamblu, nu-i pot dezvălui identitatea pentru că este confidenţială sursa noastră, cine mi-a trimis mi-a mai spus încă ceva, foarte urât… cică, nu ştiu dacă este adevărat sau este fals, dar din câte ştie el sau ea, domnului Recolciuc îi cam mai plac şi băieţii”, a spus pseudo reporterul trustului Monitorul şi Pro TV.

 

Întâlnire la Botoşani

Pentru a afla despre ce imagini este vorba, i-am cerut şantajistului să le trimită pe o adresă de e-mail. A justificat că se află în maşină, la Hârlău şi nu are acces la calculator.

Întrebat dacă se poate ca „articolul” să fie amânat sau să nu apară în ziar, „Nicu Gagiu” a lăsat să se înţeleagă că nu ar avea decât de pierdut, lucru care rezultă din discuţia pe care am înregistrat-o.

„Nicu Gagiu: -Pentru mine ca şi reporter, la început de carieră, nu sunt demult, la început de carieră subiectul ăsta este aur. Eu dacă-l prezint acolo, în redacţie, am un comision foarte bun, la tirajul ziarului.

Reporter: - Cât comision ai?

NG: -Nu vă pot spune, că este confidenţial.

Rep: -Dar la tirajul cărui ziar, că dacă vrei să vinzi ştirea bănuiesc că la Suceava o vinzi, doar nu Bacău sau la Botoşani?

NG: -În Suceava şi Botoşani.

Rep: -El (n.r. - Recolciuc) e din Suceava, aici îl cunoaşte toată lumea, în Botoşani mai puţin. Cei de la Monitorul de Suceava cât ţi-au promis că îţi dau?

NG: -400 de euro dacă le dau lor CD-ul. Şi eu am zis că pentru 400 de euro, plus salariul pe care îl am, mie îmi ajunge”.

Pentru că totul era o mare cacealma, am vrut să aflăm ce pretinde falsul reporter în schimbul CD-urilor compromiţătoare. Aşa cum ne aşteptam, şantajistul a căzut în plasă şi după câteva minute de „gândire” a comunicat că este dispus să ne dea cele „3 CD-uri în schimbul a 500 de euro”, fixând ca punct de întâlnire oraşul Dorohoi.

 

Recolciuc: „Cred că e mâna vreunui coleg invidios”

Interpretul Alexandru Recolciuc a spus că este pentru prima dată când i se întâmplă să fie şantajat.

„Am primit ameninţări, am fost înjurat, dar aşa ceva nu am păţit încă. Eu cred că în spatele acestui individ este vreun coleg invidios, care vrea să-mi păteze imaginea. Mai este şi varianta ca mesajul să fi fost trimis de cineva care vrea să facă bani profitând de naivitatea mea”, a declarat Recolciuc.

Acesta a refuzat să depună plângere la Poliţie, dar a menţionat că dacă falsul reporter va încerca din nou să-l şantajeze va apela la ajutorul oamenilor legii.

Şi poliţiştii suceveni sunt de părere că individul care trimite astfel de mesaje nu urmăreşte decât să obţină o serie de câştiguri materiale, profitând de naivitatea şi slăbiciunile celor abordaţi.

„Dacă vreo altă persoană mai primeşte astfel de mesaje, facem apel să se adreseze Poliţiei pentru a demara cercetările care se impun în vederea prinderii celui care se ocupă cu astfel de practici ilegale”, a declarat comisarul şef Ioan Mihalache, şeful Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava.

 

Maicile de la Voroneţ, noua ţintă

După ce şantajul împotriva lui Alexandru Recolciuc a eşuat, pretinsul reporter al trusturilor Monitorul şi Pro TV şi-a căutat imediat alte victime. Măicuţele de la Mănăstirea Voroneţ au primit un mesaj prin care sunt ameninţate că lucruri compromiţătoare din viaţa lor vor apărea în presă.

Pseudo reporterul Nicu Gagiu a spus că va merge în documentare la Voroneţ, dar se pare că s-a răzgândit pe ultima sută de metri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Interpretul Recolciuc, şantajat de un fals reporter Monitorul şi Pro TV.
 Vizualizări articol: 1272 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.17/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 12 voturi
Interpretul Recolciuc, şantajat de un fals reporter Monitorul şi Pro TV3.2512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ha trimis de
(18 ian 2008, 11:25:04
Face baiatu asta ce face, si hop mai apare printr-un ziar, pe vreun cub rotativ la intersectia cu MOL-ul, pe la vreun bal. Baiat bun o fi el in felul lui, cantaretz o fi iarasi bun, daca nu i-ar sta capul toata ziua la telefoane mobile si masini bengoase, chiar ar fi ceva de capul lui. Bafta
2.   Publicitate trimis de
(18 ian 2008, 11:31:24
Este o modalitate de a-si face publicitate mascata. Daca tot n-are voce si ureche muzicala ... A inceput perioada nuntilor!
3.   Ha ha ha trimis de
(18 ian 2008, 11:51:19
inventiv e acest mare cantaret(bucciu) !!!

a uitat cum mergea la unele nunti zicand la muzicanti ca e invitat de miri iar la miri ca e surpriza trupei care canta si asa mai castiga niste banuti... pana sau prins unii...si la luat la balacareala..:D:D

oricum acum canta? sau tot pe langa? afon rau...
4.   MARE VACAR CADAOLUL ASTA trimis de
(18 ian 2008, 12:32:31
Sa stiti ca au muzicantii o vorba ,MAI BINE DUTE LA PADURE SA TE MAN�NCA LUPUL" ce tot atit se baga in seama BUCCIUL ASTA care habar nu are ce este cu el ??? CINTA FOARTE FALS SI PROST SI E UN MARE BAGARETZ va spun cu mina pe inima ca nu sunt solist vocal sau vreaun contracandidat la functia de FIN DE PRIMAR.Baiatul asta mai bine ar sta la serviciul lui la BERMAS si sa nu se mai bage in viata muzicala SUCEVEANA ptr ca locol lui este in viata ZOOTEHNICA A SUCEVEI!!!!!! MULTUMEX PTR INTELEGERE.
4.1  RE: MARE VACAR CADAOLUL ASTA trimis de
(18 ian 2008, 14:09:39
Ai perfecta dreptate !!! Locul lui Alexandru ar trebui sa fie in zootehnie ca sa aiba grija de BOI ca tine !!! Si indearca sa vezi barna din ochii tai...apropo de gramatica limbii romane. Daca tu esti o lichea caruia i-a crescut un calculator din munca bietilor parinti (cine stie prin ce tara isi rup spinarile), sa stii ca sunt altii care totusi fac ceva. Asa cum e Alexandru macar a facut ceva bun. Invidiosule !!!
4.2  RE: MARE VACAR CADAOLUL ASTA trimis de
(18 ian 2008, 14:11:12
Va rog sa ma scuzati ca mi-am permis sa jignesc animalul ...
5.   De ce? trimis de
(18 ian 2008, 13:01:20
Chiar asa..., de ce aruncati cu pietre in omul asta? Eu nu sunt iubaretz de muzica populara dar acest baiat e destul de muncitor si incearca sa cante bine. Din cate stiu eu a cantat si pe gratis de multe ori ca sa poata fi remarcat. Nu e el chiar asa de negru pe cat vor unii sa-l arate.
6.   Daca uni ..................................... trimis de
(18 ian 2008, 13:07:57
daca e adevarat inseamna k atunci cred k a vazut primul telefon.sunt fraieri dak fac asa,sunt ratatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nu-i asa...........................
7.   Ha ha hah ha trimis de
(18 ian 2008, 13:35:55
bune comentarii si aproape de adevar........in sfarsit deschid ochii si sucevenii astia... a ajuns taranul sa cante si la nunti ca altfel murea de foame afonul
7.1  RE: Ha ha hah ha trimis de
(18 ian 2008, 14:13:48
Macar el a facut ceva... tu???ai fost, esti si vei fi doar emilia=emiloaga miloaga
8.   Lasati-l si pe el sa traiasca trimis de
(18 ian 2008, 13:45:59
bun,prost cum o fi insa face prostul un banut!noroc ca l=au mai luat astia de la cetina cu ei in videoclipuri ca altfel....................lasa alex bravo ca te mentii pe piata

9.   Na trimis de
(18 ian 2008, 14:30:40
Ce aveti cu omul asta? Nu va place, ignorati-l si atat.
9.1  RE: Na trimis de
(18 ian 2008, 14:41:20
Corect BAU BAU...doar ca e greu de ignorathappy...e ceea ce ziceam eu. Mai apare ba pe la intersectia cu Traian Vuia pe ditaimai cubu (nu e cub cub, e o alta forma geometrica pe care nu o pot descrie, mea culpa), ba pe la teledifuzor cu Cetina, ba prin Monitorul...Tre sa recunosti ca face tot ce poate sa fie omniprezenthappy..si omnipotent
10.   3 cd-uri pe email? trimis de
(18 ian 2008, 14:42:32
la cine are reporterul contul de e-mail?

poate imi spune si mie......

mie,in locul cantaretului,imi pica fisa numai daca auzeam cum incepe povestea......
11.   3 cd-uri pe email trimis de
(18 ian 2008, 14:53:24
mai TERRA, dara tu ne-ai demonstrat ca esti chiar PROST, fisa ta e ****a de mult!
12.   3 cd-uri pe email trimis de
(18 ian 2008, 14:55:54
mai TERRA **** am intentionat sa spun chikata
13.   Sandule fii la fel de popular si e k trimis de
(18 ian 2008, 15:01:33
Ne-am obisnuit sa dam cu pietre...asa e , invidia e mare in orice domeniu !!! Nu-i usor sa inghiti ca e la al treilea an de contract cu Antena 1 fara sa fie recomandat de " dinozaurii" suceveni. Bravo Sandule, ai grija de cariera ta si fa in continuare oameni fericiti !
14.   Sincer trimis de
(18 ian 2008, 15:09:16
Sincer, ce deranjeaza la el e faptul ca e increzut tare, sau ceea ce in limbaj popular se cheama "fudul"...si de aici si proverbul cu "Pro*** daca nu e si fudul, parca e pro** destul".

Sunt alti artisti, cu realizari de nshpe ori mai mari decat ale lui (desi pt unul care abia buchisea literele la scoala din Plavalari, sa ajunga "artist", tot e o treaba) si care nu sunt atat de plini de ei si care isi vad de treaba.

Dar deh, daca el e fudul...
14.1  RE: Sincer trimis de
(18 ian 2008, 15:23:19
INVIDIOSULE !!! El are de ce sa fie fudul. tu??/
15.   YOYOYOC... trimis de
(18 ian 2008, 16:48:16
YOYOYOC.n-ai minte de loc si ti-ai tras-o iar in cioc...am zis ca voi ignora persoana ta si banalele tale comentarii dar am inceput sa fac urticare de atita prostie ce degaja persoana ta.Stai la cotitura si imediat sari in capul celor ce fac cu adevarat un comentariu la articolul dat.Te crezi atit de destept,atit de perfect?...Si bai amaristenule,ce ai tu cu taranii,cu cei care muncesc in strainatate si in general cu cei care incearca sa --si spuna parerea pe marginea unui subiect...Ai fi si tu un mare savant ,filozof,om de stiinta si noi Sucevenii de rind inca nu te-am descoperit?...Hai sictir...NU AM SA COMENTEZ PE MARGINEA ARTICOLULUI,NESTIIND NIMIC DESPRE ACEST RECOLCIUC SI ACTIVITATEA LUI ARTISTICA ,lucru ce iti recomand si tie pe viitor,cind nu ai nimic de spus nu te mai baga in seama ca puti rau...
15.1  RE: YOYOYOC... trimis de
(18 ian 2008, 18:47:34
Cu taranii n-am nimic. Nu stiu de unde ai scos-o. Nu ma deranjeaza cei care muncesc (nu conteaza daca in Romania sau in strainatate). Nu ma deranjeaza nici aia care fura sau care se prostitueaza daca o fac bine. Pe mine nu ma deranjeaza decat prostii, nesimtitii si nespalatii. Putoarea, maica, vezi ca vine din stricaciunea aia de creier (usoare urme ce-i drept) ce-ti umplu testosul. Sau mansarda.Stii ce zic americanii? Shut up. Adica...INCHIDE SUS !!! Asta e doar pentru iq-ul tau care oricum nu depaseste numarul de la pantofi. Ca daca spuneam cizme sau bocanci deja te flatam. Apropo...porti mai mult de 35 la pantofi? Vezi ca te-am domnit? Ca daca aveam ceva cu taranii asa cum spui tu, te intrebam cat porti la opinci. Dar imi sunt dragi si nu vreau sa-i bag in cocina ta. REPET (doar pentru tine) !!! Ma deranjeaza prostii, nesimtitii si nespalatii. tu...aiurea ma deranjezi. De azi am sa incerc sa te ignor . E vorba aia adevarata din popor:
15.2  RE: YOYOYOC... trimis de
(18 ian 2008, 18:51:03
...NU-TI PUNE MINTE CU PROSTUL (in cazul nostru este vorba DOAR despre tine) CACI PROSTUL ARE MINTEA ODIHNITA . Si urticarea in cazul tau trece daca stropesti locul cu benzina si apoi iti dai foc.
15.3  RE: YOYOYOC... trimis de
(18 ian 2008, 19:11:39
Fii convins ca nu imi pun mintea cu tine ,dar nu pot sa trec peste diareea ta verbala fara sa-ti recomand ca remediu cianura ...FIII DESTEPT,NU PROST CUM AI MAI FOST SI FOLOSESTE-O,asta in limbaj tehnic se numeste ecologizare(asta valabil numai si numai pentru tine)si uite asa o sa avem un forum mai curat...
15.4  RE: YOYOYOC... trimis de
(18 ian 2008, 19:47:04
Felicitari pentru minunata rima de la primul comentariu !!! E cu totul si cu totul DEOSEBITA !!!Chiar ai stofa de poet. Dar baga la mansarda ca marii poeti sunt ingropati cam de multa vreme. Oricum daca incerci reteta mea pentru urticarea care ti-a atacat usoarele urme de materie verde (a fost cenusie dar a mucegait...sau putrezit...cum vrei tu), sa stii ca ai toate sansele sa devii cunoscut. Macar de caiinii care-si fac veacul prin cimitir. Oricum reprezinti un cetatean demn de urmat. Asa ca incepe tu cu ecologizarea. Promit sa beau o bere in cinstea disparitiei tale de pe forum. O bere de la Bermas impreuna cu Alexandru (ca tot era trimis de cibel la munca) si promot din cand in cand sa te scot la pascut. La monta niciodata.
16.   Ce dobitoci sunteti.. trimis de
(18 ian 2008, 16:50:37
ce avetzi ma cu recolciuc? va ****zi p voi de parca voi in afara de a freca menta pe forumuri mai suntetzi in stare de altceva...

omul munceste nu fura de la nimeni deci nu are de ce sa ii fie rusine. daca era chiar asa varza nu-l lua rekordu sa mai cante cu ei.

v-ati prostit si tiganit si voi dragi suceveni manelisti!!!

17.   Lasati-l in pace trimis de
(18 ian 2008, 18:18:46
ce-aveti mai cu omul??? a stiut sa se ridice spre deosebire de altii care inca mai asteapta la cotitura.

ce va mai place sa vorbiti de rau oamenii. peste tot numai comentarii rautacioase de parca ati fi voi vedetele vedetelor...............

mai lasati oamenii sa traiasca. in loc sa va bucurati ca ajung sus si suceveni de-ai nostrii, voi ii criticati.

si nici macar nu canta rau........
18.   Maicutele de la voronet trimis de
(18 ian 2008, 18:25:50
ma intreb cu ce-ar putea sa le santajeze pe maicutele de la voronet......????
18.1  RE: Maicutele de la voronet trimis de
(18 ian 2008, 18:47:00
crede-ma,daca e vorba de manastire am vazut multe.E loc de santaj
19.   Invidia trimis de
(18 ian 2008, 18:30:44
Recolciuc e cantaret? pai daca si asta canta atunci nu stim ce e aia muzica... cine poate fi invidios pe el? mai spy inseamna ca esti surd daca nu auzi cat de prost canta... sa stii ca zgomotul nu inseamna muzica...
20.   ... trimis de
(18 ian 2008, 18:40:26
mai invidiosule.... fata de altii... eu zic ca... merge. a reusit datorita contractelor pe care le-a avut cu anumite televiziuni sa ajunga destul de cunoscut. eu zic ca ar trebui sa-i sustinem pe ai nostrii........

cunostinte despre muzica nu am...... ce sa zic......., dar nu m-a zgariat pe creier cand l-am auzit cantand...
21.   Muzik trimis de
(18 ian 2008, 19:25:54
avem un oras numai cu critici muzicali ? bravo SPY
22.   VARZA trimis de
(18 ian 2008, 20:38:19
CIND IN SUCEAVA ESTE LIPSA DE VEDETE,APAR NISTE MURATURI CA RECOLCIUC CARE E FOARTE SUBTIRE LA COAJA.BAGARE IN SEAMA,SINT LUCRURI MULT MAI IMPORTANTE
22.1  RE: VARZA trimis de
(19 ian 2008, 01:24:41
PENTRU CEI INVIDIOSI .Atat timp cat acest om [solist ,artist] nu sta la cotitura sa ne dea in cap pt. bani este de admirat .deci isi castiga existenta intr-un mod cinstit.Faptul ca nu are voce nu va contrazice nimeni dar are timp sa se perfectioneze caci nimeni nu s-a nascut invatat ,iar referitor la cantarile la nunti inseamna ca multimii place altfel nu l-ar invita .Iar pentru cei care l-ati facut ,,terci'',de ce nu apelati la d-nul primar Lungu sau d-na Zarojeanu[cum o fi chemando] sa va naseasca sau sa va incumatreasca ,credeti ca va refuza ????nici vorba ..ca sa nu mai fiti INVIDIOSI...
23.   Justitie trimis de
(18 ian 2008, 22:52:49
aveti grija ca recolciuc asta maine poimane ajunge avocat.............ca doar e licentiat in drept.......... asa ca nu face-ti comentarii injuste la adresa domniei sale............
24.   Si tie,,,,,,,,,, trimis de
(18 ian 2008, 23:10:50
nu da cu piatra in cel lovit, cauta pe cel ce aruna piatra,,,,nu se stie,,,intr-o zi poti fi lovit chiar tu,poti fi chiar tu , cel ce astazi condamni pe cel lovit. In acest fel incurajati unele fapte , apoi plingeti ca vi s-a intimplat,,,,,,,Ginditi bine cind aruncati o vorba , indiferent la adresa lui,,In astfel de situatii si dusmanii trebuie sa se ajute intre ei,,,ca nu se stie ce ofera viata .
25.   Pentru spionul trimis de
(19 ian 2008, 16:55:34
mai are ba tanaule pana termina facultatea si dupa aia va da examenul de licenta.Documenteaya+te tolo.
26.   Pt cei neavizati trimis de
(20 ian 2008, 00:03:51
chiar azi familia mea a fost contactata de un tip care se dadea drept reporter PROTV .zicea ca are un cd cu continut compromitator ds. sotul meu.pretindea ca e adrian rosenberg de la PROTV CLUJ.sun la cluj si cei de la tv. m-au asigurat ca nici pomeneala de asa ceva.e drept ca impostorul n-a apucatsa ceara bani.asa ca ...sa nu mai vorbiti in necunoastere totala...de cauza...
27.   Pt muzicanti trimis de
(20 ian 2008, 11:01:31
degeaba va agitati oameni buni,ca nu cinta de nici o culoare se vede si fara sa fii muzicant,Recolciuc rage ca un buhai cind il scoti primavara pe imas la pascut,dar face tot ce poate sa fie in centrul atentiei.Cit despre orientarea lui sexuala nu m as mira,chiar daca are o gagica blonduta,sa i placa baietii.Cine stie asa mascul cum pare poate e "FETITA",poate astia de la Cetina ii sparg rozeta de mama focului de aia merge asa cracanat.Am citit mai sus ca e asa de bun omu incit a fost invitat de Rekord sa cinte impreuna,dar in respectiva formatie e un singur muzicant Cristi Ruscior.Solistii astia de la Rekord,care il chemau pe Recolciuc "intarire" se stie ca la folclor mai mult vorbesc decit cinta.Apropo stie cineva ca visul lui Calin Brateanu a fost sa "cinte" folclor dar a inceput cu rockul?C um cinta se aude.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tartă cu pere, mere şi nuci 200g făină120g unt30g zahăr tos20g zahăr praf5-6 pere2 mere150g nuci100g gem de caise2 linguri coniac1 lămâieun vârf de cuţit sareunt şi făină pentru uns şi tapetat tava Amestecaţi făina cu 100g unt, cu puţină... Citeşte