Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 ian 2008 - Anul XIII, nr. 14 (3695)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoană: Preşedinţia a fost interesată să acopere scandalul Hayssam cu dosare de notorietate

Vineri, 18 Ianuarie 2008 (17:24:41)

Preşedintele PSD Mircea Geoană a declarat, vineri, că Administraţia Prezidenţială a avut, probabil, interesul de a acoperi scandalul Hayssam cu dosare de notorietate, fie că e vorba despre politicieni, fie că este vorba despre oameni de fotbal.

  Întrebat cum comentează omisiunea Preşedinţiei de a trimite dosarele celor opt foşti sau actuli miniştri către ministrul Justiţiei, Geoană a precizat: „Nu mă miră. Este clar că în ultima perioadă au existat extrem de multe lacune procedurale pe care DNA şi parchetele le-au avut, în special în dosarele mai politice pe care le-au analizat”.

„De aceea nu mă surprinde nici neglijenţa şi nici graba cu care această operaţiune a fost executată, probabil că Preşedinţia a avut ca interes să acopere scandalul Omar Hayssam cu dosare de notorietate, fie că e vorba de politicieni, fie că e vorba de oameni de fotbal”, a adăugat Geoană.

El a arătat că, din punctul său de vedere, ministrul interimar al Justţiei, Theodor Meleşcanu, a făcut ceea ce trebuia să facă un ministru, respectiv să citească legea, să vadă dacă este îndeplinită şi să acţioneze în consecinţă.

Întrebat dacă dosarele respective există, Geoană a răspuns: „Bănuiesc că există, pentru că altfel trăim într-o ţară pe care numai Alfred Hitchcock ar putea să o imagineze”.

„Există o mare doză de lipsă de profesionalism în instrumentarea şi pregătirea acestor documente pentru trimiterea în justiţie”, a conchis Geoană.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană: Preşedinţia a fost interesată să acopere scandalul Hayssam cu dosare de notorietate.
 Vizualizări articol: 583 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geoană: Preşedinţia a fost interesată să acopere scandalul Hayssam cu dosare de notorietate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tartă cu pere, mere şi nuci 200g făină120g unt30g zahăr tos20g zahăr praf5-6 pere2 mere150g nuci100g gem de caise2 linguri coniac1 lămâieun vârf de cuţit sareunt şi făină pentru uns şi tapetat tava Amestecaţi făina cu 100g unt, cu puţină... Citeşte