Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 ian 2008 - Anul XIII, nr. 14 (3695)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vadim Tudor susţine că o convorbire a sa cu Văcăroiu a fost ascultată şi a cerut SRI să facă anchetă

Vineri, 18 Ianuarie 2008 (15:23:38)


Preşedintele PRM Corneliu Vadim Tudor, a susţinut vineri, într-o conferinţă de presă, că o convorbire telefonică pe care a avut-o la începutul săptămânii cu preşedintele Senatului, Nicolae Văcăroiu, ar fi fost "ascultată", precizând că i-a cerut directorului SRI să facă o anchetă.
  "Am auzit în receptor zgomote stridente, ca de bandă audio sau dischetă, derulată cu mare rapiditate, după care convorbirea a fost întreruptă", a susţinut Vadim Tudor.

Potrivit acestuia, preşedintele Senatului Nicolae Văcăroiu, şi-a exprimat , într-o convorbire telefonică ulterioară, stupefacţia şi revolta că dialogul a fost înregistrat şi întrerupt, "pe faţă", cu "atâta grosolănie".

Liderul PRM a mai spus că Văcăroiu şi-a exprimat indignarea pentru acest act de "poliţie politică" şi în cadrul unei discuţii pe care a avut-o cu Vadim Tudor în biroul său de la Senat.

"A fost un zgomot ca de bandă ruptă, l-am auzit, amândoi, foarte clar", ar fi spus Nicolae Văcăroiu, conform lui Vadim Tudor.

Preşedintele PRM a precizat că a purtat convorbirea de pe telefonul său mobil, de la sediul PRM, Văcăroiu folosint telefonul fix din cabinetul său de la Senat.

"I-am dat telefon directorului SRI, George Cristian Maior, căruia i-am cerut declanşarea unei anchete pentru a se stabili dacă abuzul a fost săvârşit de cei din subordinea lui sau de vreun alt serviciu secret, legal sau ilegal", a adăugat Corneliu Vadim Tudor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vadim Tudor susţine că o convorbire a sa cu Văcăroiu a fost ascultată şi a cerut SRI să facă anchetă.
 Vizualizări articol: 484 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vadim Tudor susţine că o convorbire a sa cu Văcăroiu a fost ascultată şi a cerut SRI să facă anchetă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tartă cu pere, mere şi nuci 200g făină120g unt30g zahăr tos20g zahăr praf5-6 pere2 mere150g nuci100g gem de caise2 linguri coniac1 lămâieun vârf de cuţit sareunt şi făină pentru uns şi tapetat tava Amestecaţi făina cu 100g unt, cu puţină... Citeşte