Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 ian 2008 - Anul XIII, nr. 14 (3695)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Catalin MIHULEAC

Cătălin MIHULEAC


Un miliardar adevărat îşi trage un cavou de să moară lumea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Protipendada ţării noastre se asigură nu doar să trăiască boiereşte, ci să şi aibă parte de condiţii de lux, după ce trece Styx-ul spre cele veşnice. Pentru cei cu portofelul corespunzător, cavourile nu mai înseamnă azi nişte simple locuri decente pentru petrecut eternitatea, ci nişte adevărate vile, prevăzute cu dotări ce îmbină confortul cu o arhitectură foarte plăcută ochiului. Marmoră, termopane, fotolii de piele pentru servit cafeaua şi citit ziarul, cameră de oaspeţi că nu se ştie niciodată cine pică în vizită, poate şi o mică piscină; toate asigură în cavou nişte condiţii la care visează în gol mulţi dintre cei vii.

Dar lucrurile nu se opresc aici. Respectându-se probabil nişte ultime dorinţe, mulţi români îşi îngroapă rudele şi prietenii alături de accesorii tehnice despre care se presupunea eronat că s-ar adresa doar vieţuitorilor: televizoare de preferinţă cu plasmă, telefoane mobile ca să le porţi cu tine prin Rai ori Iad, laptopaşe...

Căci deh, posteritatea e lungă, după unele teorii chiar nesfârşită, aşa că, pentru a nu te cuprinde urâtul, te mai iei cu una şi cu alta. Te mai uiţi la revista presei sau la un film pe TV, mai vezi câte o reclamă la asigurări auto obligatorii cu zaharisitul Florin Piersic; ori îţi suni la telefon neamurile, să le întrebi cum merg afacerile acolo jos. Dacă ai mai multe de discutat, poţi intra cu ele pe messenger, deşi nu ştiu cât de des se pierde semnalul telefonic pe lumea cealaltă ori cade Internetul.

Sunt convins că, atunci când primeşte noi recruţi în turmele sale nenumărate, chiar şi Dumnezeu teribil se mai minunează.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un miliardar adevărat îşi trage un cavou de să moară lumea.
 Vizualizări articol: 1643 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Un miliardar adevărat îşi trage un cavou de să moară lumea5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Cătălin MIHULEAC
Cătălin MIHULEAC
Mircea Radu IACOBAN
Mircea Radu IACOBAN

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tartă cu pere, mere şi nuci 200g făină120g unt30g zahăr tos20g zahăr praf5-6 pere2 mere150g nuci100g gem de caise2 linguri coniac1 lămâieun vârf de cuţit sareunt şi făină pentru uns şi tapetat tava Amestecaţi făina cu 100g unt, cu puţină... Citeşte