Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 ian 2008 - Anul XIII, nr. 14 (3695)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Apele Române cer urgentarea investiţiilor în modernizarea şi construcţia reţelelor de canalizare

Vineri, 18 Ianuarie 2008 (14:42:56)

Conducerea Administraţiei Naţionale „Apele Române” a cerut autorităţilor locale şi judeţene, precum şi agenţilor economici să urgenteze, în acest an, investiţiile în modernizarea şi construcţia reţelelor de canalizare, precum şi a staţiilor de epurare.
  "A.N. Apele Române are în procedură emiterea avizului de gospodărire a apelor pentru staţia de epurare a municipiului Bucureşti – modulul I, cu o capacitate de 10 m³/sec, având în vedere că termenul de finalizare a lucrărilor şi punerea în funcţiune a staţiei de epurare, modulul I este sfârşitul anului 2009", se arată într-un comunicat de vineri al Administraţiei Naţionale "Apele Române".

Potrivit sursei citate, în aglomerările de peste două mii de locuitori, mai sunt de executat 2.609 staţii de epurare, cele mai multe în judeţele Dolj, Argeş, Bacău, Bihor, Suceava, Teleorman, Vâlcea, Timiş şi Vaslui, iar din cele 397 staţii de epurare, aflate în diverse stadii, doar 14 sunt conforme legislaţiei, cele mai performante fiind la Iaşi, Cluj-Napoca, Arad şi Braşov.

De asemenea, din cele 513 aglomerări dotate cu reţele de canalizare doar 18 sisteme de canalizare sunt conforme, adică respectă lungimile de reţele, iar în 2007 s-au construit doar 577 de kilometri, dintr-o lungime totală a reţelelor de canalizare de 18.653,762 kilometri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Apele Române cer urgentarea investiţiilor în modernizarea şi construcţia reţelelor de canalizare .
 Vizualizări articol: 528 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Apele Române cer urgentarea investiţiilor în modernizarea şi construcţia reţelelor de canalizare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tartă cu pere, mere şi nuci 200g făină120g unt30g zahăr tos20g zahăr praf5-6 pere2 mere150g nuci100g gem de caise2 linguri coniac1 lămâieun vârf de cuţit sareunt şi făină pentru uns şi tapetat tava Amestecaţi făina cu 100g unt, cu puţină... Citeşte