Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 ian 2008 - Anul XIII, nr. 14 (3695)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pentru Mircea Geoană, Adrian Năstase este "un nume mare"

Vineri, 18 Ianuarie 2008 (16:44:15)

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, apreciază că fostul premier Adrian Năstase este "un nume mare" şi consideră că acesta nu trebuie să aibă o funcţie pentru a se implica în viaţa partidului.

  "Nu cred că funcţia face organul. Un om ca Adrian Năstase, care are atâţia ani de experienţă politică şi care a contribuit atât la dezvoltarea PSD, reprezintă în sine un nume mare", a răspuns Geoană unei întrebări referitoare la o eventuală cooptare a lui Năstase în strucura de conducere a PSD.

Liderul PSD a mai afirmat că Năstase nu are nevoie de un fotoliu pentru a vorbi cu autoritate, aşa cum nici Ion Iliescu nu a avut nevoie de poziţia formală de preşedinte de onoare pentru a fi respectat în partid.

"Deci, între poziţie şi autoritatea unei opinii este o diferenţă foarte mare. Avem un Congres care a stabilit aceste lucruri'", a spus Geoană.

Liderul social-democrat a mai afirmat că Adrian Năstase este un politician cu experienţă, iar Ion Iliescu are "o experienţă inegalabilă".

În opinia lui Geoană, toată lumea aşteaptă de la PSD unitate reală.

"Cred că discuţia de astăzi a fost un semnal de bun augur la început de an electoral. Din partidul nostru se va naşte şi alternativa la actuala putere de dreapta şi un preşedinte care să poată să adune şi nu să risipească obiectivele raţiunii noastre. Aceasta se va întâmpla în acest an şi va fi făcută o analiză şi cu identificarea celui mai bun dintre candidaţii noştri", a mai declarat preşedintele PSD.

Ion Iliescu, Adrian Năstase şi Mircea Geoană au participat, vineri, la o dezbatere privind soarta stângii româneşti pe eşichierul politic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pentru Mircea Geoană, Adrian Năstase este "un nume mare" .
 Vizualizări articol: 506 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pentru Mircea Geoană, Adrian Năstase este "un nume mare"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tartă cu pere, mere şi nuci 200g făină120g unt30g zahăr tos20g zahăr praf5-6 pere2 mere150g nuci100g gem de caise2 linguri coniac1 lămâieun vârf de cuţit sareunt şi făină pentru uns şi tapetat tava Amestecaţi făina cu 100g unt, cu puţină... Citeşte