Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 ian 2008 - Anul XIII, nr. 14 (3695)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Năstase: Eu cred că românii s-au plictisit de termopanele mele şi de scandalul lui Băsescu

Vineri, 18 Ianuarie 2008 (16:45:34)


Fostul lider al PSD Adrian Năstase a apreciat, vineri, că românii s-au plictisit şi de termopanele sale şi de "scandalul lui Băsescu", că, prin ceea ce se întâmplă în prezent, România riscă să ajungă "un Pakistan al Europei" şi că Traian Băsescu trebuie stopat în tot ceea ce face.
  „Prin ceea ce se întâmplă în România, în acest moment, în condiţiile în care economia începe să dea rateuri, problemele de democraţie apar, abuzurile şi excesele din partea lui Traian Băsescu sunt tot mai frecvente, riscăm să devenim un Pakistan al Europei. Nu este vorba despre Sfântul Traian care se luptă cu balaurul cu opt capete sau cu zece capete. Astea sunt invenţii mediatice pentru prostit opinia publică”, a afirmat Năstase.

El a mai spus că, timp de trei ani, Traian Băsescu a arătat că nu poate face nimic, decât să genereze scandal şi haos, iar acum continuă în aceeaşi manieră. „Eu cred că românii s-au plictisit şi de termopanele mele şi de scandalul lui Băsescu, şi de casa lui din Mihăileanu şi că cel care ne dă lecţii de moralitate este cel care izolează România. Dincolo de dosare, de jocuri, de căutat în dosare şi în lăzile de gunoi ale istoriei diverse lucruri cu care să poată fi şantajaţi diverşi oameni, eu cred că ar trebui să înţelegem cu toţii că trebuie să ne aplecăm spre problemele urgente şi strategii economice şi politice. El a devenit un pericol pentru România şi trebuie stopat în tot ceea ce face!”, a mai afirmat Adrian Năstase.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Năstase: Eu cred că românii s-au plictisit de termopanele mele şi de scandalul lui Băsescu.
 Vizualizări articol: 564 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Năstase: Eu cred că românii s-au plictisit de termopanele mele şi de scandalul lui Băsescu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tartă cu pere, mere şi nuci 200g făină120g unt30g zahăr tos20g zahăr praf5-6 pere2 mere150g nuci100g gem de caise2 linguri coniac1 lămâieun vârf de cuţit sareunt şi făină pentru uns şi tapetat tava Amestecaţi făina cu 100g unt, cu puţină... Citeşte