Google
 
vineri, 18 ian 2008 - Anul XIII, nr. 14 (3695)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,6559 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta3,9517 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe Google+ Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |  Trimite pe Yahoo MessengerMessenger |   ø imagini |   ø fişiere video

Întârziere

Cartierul Burdujeni, alimentat cu apă de Berchişeşti până la Paşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Locuitorii cartierului Burdujeni nu vor beneficia de apă de calitate, extrasă din sursa de la Berchişeşti, decât peste câteva luni.

Deşi anul trecut, reprezentanţii firmei Instcomp dădeau asigurări că lucrarea va fi gata mult mai devreme decât termenul prevăzut în contract, încât furnizarea apei de Berchişeşti în Burdujeni ar fi trebuit să se facă încă din luna decembrie 2007, problemele din teren au demonstrat că lucrurile nu sunt tocmai uşoare.

Pe de o parte, frigul de acum împiedică executarea probelor de presiune pe conductele montate pe o lungime de câţiva kilometri, iar, pe de altă parte, nici lucrările nu au fost finalizate.

“Probele de presiune le va face ACET doar când afară sunt 4-5 grade Celsius. Nu putem risca ca apa să îngheţe în conducte şi să le deteriorăm.  De asemenea, mai sunt de montat o serie de pompe, vane şi alte instalaţi, dar sunt sigur că până de Paşti locuitorii din Burdujeni vor avea la robinete apă de Berchişeşti”, a declarat primarul Sucevei, Ion Lungu.

Lucrările de asigurare a apei potabile în Burdujeni din sursa Berchişeşti, în loc de sursa Mihoveni, care a fost proiectată pentru a furniza apă industrială, au început în primăvara anului trecut, având termen de finalizare de 12 luni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cartierul Burdujeni, alimentat cu apă de Berchişeşti până la Paşti.
 Vizualizări articol: 1154 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cartierul Burdujeni, alimentat cu apă de Berchişeşti până la Paşti5.051

Iulius Mall Suceava
AnnaCori
Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   A mai fost si de Craciun trimis de
(18 ian 2008, 12:23:06
Speram ca pina de Pasti sa nu fie temperaturi prea ridicate sau sa nu ploua prea tare pentru a nu mai fi alte motive.
2.   Pretul apei trimis de
(18 ian 2008, 12:44:57
Deoarece locuitorii din Burdujeni au fost nevoiti attia ani sa foloseasca apa industriala pe post de apa potabila, trebuia ca pretul apei pentru asociatiile de locatari din Burdujeni sa fie mult mai mic dect al celor din Centru sau Obcini.De ce nu a fost asa ?
2.1  RE: Pretul apei trimis de
(18 ian 2008, 17:21:23
ba, tu mai si marai, nu stii aia cu nemultumitului i se ia daru. nu va ajunge cat furati voi astia din Burdujeni si apa din calorifere si va jucati cu magneti permanenti pe la apometre
2.2  RE: Pretul apei trimis de
(18 ian 2008, 18:49:03
Camiloiule vinde-mi si mie pontul cu magnetii,platesc bine...ca acum daca o sa ne dea apa de berchisesti am de gind sa beau mai multa ,dar vreau sa platesc mai putin...Probabil ca tu tu asa furi apa {cu magneti pe apometru} si daca stii atitea despre apometre imi zici si mie cum reusesti folosind magneti ?!!!,cind mecanismul de inregistrare este totalmente din plastic ?

2.3  RE: Pretul apei trimis de
(18 ian 2008, 21:48:07
plastic my ass
3.   Amin trimis de
(18 ian 2008, 17:13:09
ii da drumu la Pastele Cailor. mie mi-a zis prin octombrie ca-i da drumu in noiembrie. mare mancator de turkish delight e lungu asta. da decat gloata de dobitoci pesedisti in frunte cu verginel, mai bine un taran prost de la prelipca si turma lui de fini. macar cu astia ne mai radem, da pesedistii n-au facut decat sa traga balega aia de mecdonaldz in buricu targului. nu putea sa-i duca in piz%a ma-sii (a lu marian ionescu) la el la varfu dealului une si-a ridicat un cuibalau de odihna si tratament

totusi inainte sa dea drumu la apa, lungu ar face bine sa-l cheme pe mgistrul lorin fortuna von radauti sa exorcizeze apa
4.   Bai CAMILA trimis de
(18 ian 2008, 20:15:26
bai CAMILA care bea apa de la calorifer de unde stii tu ce fac oamenii din burdujeni. Creca esti vreun scarbos de cioban italian venit de pe plaiurile mioritice italiene sa-si creasca oile in padurea de la cetate sau vreun MAILAT din Bucovina lu` Stefan; si nu mai spune ce faci acasa cu apometrele tale ca iti iau astia "aipiu`" si venim cu banane la tine la Botosani.
4.1  RE: Bai CAMILA trimis de
(19 ian 2008, 00:38:05
Cel mai tare cartier din Suceava e BURDUJENI
5.   Cartieru burdujeni trimis de
(19 ian 2008, 00:34:57
Asteptam de prea mult timp apa de Berghisesti,si nuj daca reusim sa avem parte de ea degraba.
6.   Ascultati cu atentie! trimis de
(19 ian 2008, 01:01:56
CEA MAI TARE REZERVATIE DE SPECII DE ANIMALE SI TARANI BAZARISTI SE NUMESTE BURDUJENI!!V-AM PUPAT PE DINTI CU RANGUTA!!
7.   UNDE-I ANTONESCU!? trimis de
(19 ian 2008, 01:04:55
daca ar reinvia antonescu ar rade jumate din populatia burdujeniului de pe suprafata pamantului.....stiti voi de ce, nu!? big grin

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Elia Studio - Salon de infrumusetare
Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tartă cu pere, mere şi nuci 200g făină120g unt30g zahăr tos20g zahăr praf5-6 pere2 mere150g nuci100g gem de caise2 linguri coniac1 lămâieun vârf de cuţit sareunt şi făină pentru uns şi tapetat tava Amestecaţi făina cu 100g unt, cu puţină... Citeşte