Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 mar 2008 - Anul XIII, nr. 56 (3737)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vadim Tudor: Băsescu nu are dreptul să vorbească despre moralitate în politică

Vineri, 7 Martie 2008 (15:26:36)

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, vineri, că preşedintele Traian Băsescu nu are dreptul, sub nicio formă, să vorbească despre moralitate în politică, referindu-se la acuzaţiile şefului starului, care a susţinut că oamenii politici încearcă să controleze procurorii.
  "Întâi să spună care e averea lui, câţi bani a făcut înainte de decembrie 1989, câţi bani are acum, câte vile are, câte vile şi limuzine au copiii lui", a subliniat Corneliu Vadim Tudor.

Potrivit liderului PRM, şeful statului nu trebuie să vorbească la modul general, pentru că din clasa politică fac parte şi zecile de senatori şi deputaţi ai PRM, care au blocat "exact legile care favorizau mafia PD, PNL, a UDMR, PSD". Senatorul a dat ca exemplu legea de privatizare a Petrom, invalidată la Senat prin contribuţia PRM.

Vadim Tudor i-a cerut lui Băsescu să spună un singur om din PRM care a adoptat o lege în folosul său sau al unui grup de interese. "Nu există aşa ceva. Aveam câţiva de genul ăsta şi i-am dat afară", a spus senatorul.

Liderul PRM a susţinut că Traian Băsescu se referă la propria persoană atunci când face aceste afirmaţii. "Are un spirit autocritic admirabil Traian Băsescu, îl felicit", a spus el.

Vadim Tudor l-a sfătuit pe preşedinte "să nu se lege la cap fără să-l doară, să nu vorbească de funie în casa spânzuratului", sau, dacă vorbeşte, să facă "precizări clare, delimitate" şi să arate că există o excepţie, PRM.

"Dacă ştie corupţi la noi sau oameni amestecaţi în afaceri ilegale să îmi spună, să îmi dea dovezi şi îi dau eu afară, că nu am nevoie de hoţi la uşa mea", a subliniat liderul PRM.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, că nu a existat în nicio perioadă ca în 2007 o cadenţă atât de mare a acţiunilor politice împotriva jutiţiei în general şi a procurorilor în special, menţionând că există încă mentalitatea politicienilor că procurorul trebuie controlat. El a spus, la bilanţul Ministerului Public, că, în 2007, clasa politică a devenit "furioasă" că nu a mai putut să controleze justiţia şi atunci şi-a făcut legi pentru a se proteja în faţa acţiunilor procurorilor.

"Iată că procurorii nu au avut de luptat numai cu infractorii, ei au avut de luptat cu clasa politică, care nu poate accepta scoaterea de sub control a procurorilor", a declarat şeful statului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vadim Tudor: Băsescu nu are dreptul să vorbească despre moralitate în politică.
 Vizualizări articol: 540 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vadim Tudor: Băsescu nu are dreptul să vorbească despre moralitate în politică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pui cu ciuperci în crustă 4 porţii - 70 minute 1 pui potrivit1 lingură făină2 linguri unt1 lingură ulei2 cepe250g ciuperci50ml vin alb100ml smântână1 lingură pătrunjel verde1 lămâie1 ou200g aluat de foitaj Dezosaţi puiul şi... Citeşte