Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 mar 2008 - Anul XIII, nr. 56 (3737)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Adrian Ilie: Dacă o să tratăm partida cu Pandurii cum am făcut-o cu CFR, nu o să avem probleme

Vineri, 7 Martie 2008 (14:12:25)

Managerul sportiv al FC Steaua, Adrian Ilie, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că echipa din Bulevardul Ghencea nu mai are voie să piardă puncte cu formaţiile mai slab cotate şi că jucătorii "roş-albaştri" trebuie să trateze partida din etapa a XXII-a, cu Pandurii, cum au făcut-o cu CFR Cluj.
  "Emoţii nu ar trebui să avem pentru meciul cu Pandurii, ci ar trebui să luăm meciul în serios din primul minut, să nu se mai repete ce a fost în tur, când am făcut 0-0. Să tratăm acest meci precum am făcut-o cu CFR Cluj şi n-o să avem probleme. Terenul greu poate fi un dezavantaj, dar trebuie să punem în practică ce ne-am propus. Că o să plouă, că o să ningă, Steaua trebuie să câştige", a spus el.

Ilie a precizat că numirea unui nou antrenor la Pandurii, Eugen Neagoe, nu ar trebui să conteze pentru Steaua. "Neagoe este un antrenor bun, care ştie bine jocul, dar nu e o scuză pentru noi dacă nu câştigăm. Trebuie să câştigăm, iar apoi urmează două meciuri hotărâtoare pentru campionat, cu Unirea Urziceni şi Rapid. Nu mai avem voie să facem paşi greşiţi. Nu ne mai permitem să facem acest lucru, cel puţin până spre final, când vor fi puse lucrurile la punct. Până atunci, trebuie să avem un parcurs fără greşeală", a comentat oficialul stelist.

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Eugen Neagoe, îşi doreşte victoria în partida cu Steaua. "Mi-aş dori să câştigăm. Pentru noi ar fi foarte importante punctele acestea, dar e foarte greu. După părerea mea Steaua de acum e mai puternică decât cea din turul campionatului. Dar noi vom încerca să jucăm mai bine decât am făcut-o în tur", a spus Neagoe.

Eugen Neagoe spune că este posibil să nu-l folosească pe Robert Vancea pentru meciul cu Steaua, jucător care l-a marcat pe Dică în partida din tur. "Nu ştiu dacă Vancea va mai juca la acest meci pentru că nu joacă nici Dică. Dar vor juca alţi jucători la fel de buni. Sud-americanii Stelei au adus un plus cu siguranţă, sunt jucători valoroşi, dar sper să găsim mijloacele necesare să nu le dăm posibilitatea să joace bine", a mai spus Neagoe.

Terenul greu de la Târgu Jiu este un motiv de îngrijorare pentru antrenorul echipei Pandurii, după ce în ultimele zile a plouat destul de mult în zonă. "Noi avem o echipă tehnică care pasează foarte bine şi nici nouă nu ne convine un teren greu sau prost. Dar după cum se anunţă vremea, terenul va fi dificil. A plouat deja dar nici nu mai contează cum va fi terenul la ora jocului, ci ce facem pe teren", a concluzionat Neagoe.

Pandurii Târgu Jiu - Steaua, sâmbătă, ora 20.45, Antena 1

Palmares: 5 0 2 3 1-4

Primul meci: 1-2 la Târgu Jiu, la 11 septembrie 2005

Steaua a câştigat un singur meci la Târgu Jiu, chiar prima partidă dintre cele două echipe

Ultimul meci jucat la Târgu Jiu s-a încheiat cu o remiză, scor 0-0, în 2006

În tur, meciul s-a terminat la egalitate, scor 0-0

Echipe probabile:

Pandurii Târgu Jiu: 80. Mingote - 14. Popete, 3. A. Rus, 4. Chibulcutean, 6. Cardoso - 21. Fl. Stângă, 60. Marco Soares, 5. Păcurar, 30. I. Iordache, 25. Djapka - 11. D. Orac. Antrenor: Eugen Neagoe.

Rezerve: 12. Adriano, 19. Anilton, 16. Rusu, 17. Vancea, 8. Nunes, 77. Arrieta, 28. Al. Piţurcă.

Absenţi: L. Mihai, Mândrean, Zamfir (accidentaţi), Dossey, Adi Popescu, Grecu, Pintassilgo, Wandeir, Jessui, De Gregorio, Jackson (neconvocaţi).

Steaua Bucureşti: 1. Zapata - 4. Golanski, 3. D. Goian, 24. Ghionea, 13. Emeghara - 6. M. Rădoi, 8. Ov. Petre - 27. Dayro Moreno, 23. Pleşan, 29. Andres Mendoza - 22. Jose Moreno. Antrenor: Marius Lăcătuş.

Rezerve: 82. Vâtcă - 15. Neşu, 17. E. Baciu, 16. Nicoliţă, 25. Neaga, 84. Surdu, 11. Habibou.

Absenţi: Lovin, Dică (ambii suspendaţi).

Meciul va fi arbitrat de o brigadă formată din Sebastian Colţescu (central), Zoltan Szekely, Ioan Onicaş (asistenţi) şi Victor Berbecaru (rezervă). Observatori au fost delegaţi Mircea Dancu şi Ioan Timofte.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adrian Ilie: Dacă o să tratăm partida cu Pandurii cum am făcut-o cu CFR, nu o să avem probleme.
 Vizualizări articol: 515 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adrian Ilie: Dacă o să tratăm partida cu Pandurii cum am făcut-o cu CFR, nu o să avem probleme0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pui cu ciuperci în crustă 4 porţii - 70 minute 1 pui potrivit1 lingură făină2 linguri unt1 lingură ulei2 cepe250g ciuperci50ml vin alb100ml smântână1 lingură pătrunjel verde1 lămâie1 ou200g aluat de foitaj Dezosaţi puiul şi... Citeşte