Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 mar 2008 - Anul XIII, nr. 56 (3737)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Personalul medical de la urgenţe va beneficia de o creştere a sporului între 50 şi 100 %

Vineri, 7 Martie 2008 (19:23:36)

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, la Cluj-Napoca, că personalul medical care lucrează la urgenţe va beneficia, începând din aprilie, de o creştere a sporului între 50 şi sută la sută.
  Raed Arafat a spus că această creştere salarială are drept scop păstrarea medicilor în ţară, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit secretarului de stat, sporul pentru cei care lucrează la urgenţă şi terapie intensivă este în prezent de 25 la sută din salariu, dar din aprilie, acest spor va fi între 50 şi sută la sută.

"Salariile în plus de la minister înseamnă să ţinem oamenii în ţară şi nu numai salariile, ci tot ce se face, vrem să-i încurajăm să rămână de bună voie, pentru că nimeni nu poate să-i oblige dacă ei vor să plece. Legea aprobă între 50 şi sută la sută creşterea salarială, faţă de un spor care a fost până acum de 25 la sută. Asta înseamnă o creştere importantă a salariilor, pentru tot personalul care lucrează în sistemul de urgenţe. Efortul nu-i puţin, dar trebuie să dăm această şansă ca să atragem oamenii mai mult", a adăugat Raed Arafat.

Secretarul de stat mai spune că şi după această mărire salarială, diferenţa este uriaşă în comparaţie cu medicii din străinătate.

"Şi la Mureş s-au întors deja (din străinătate n.r.) medici şi asistenţi. Dacă dai salarii şi echipamente, locurile de muncă sunt mai atractive", a afirmat Raed Arafat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Personalul medical de la urgenţe va beneficia de o creştere a sporului între 50 şi 100 % .
 Vizualizări articol: 1050 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Personalul medical de la urgenţe va beneficia de o creştere a sporului între 50 şi 100 %5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pui cu ciuperci în crustă 4 porţii - 70 minute 1 pui potrivit1 lingură făină2 linguri unt1 lingură ulei2 cepe250g ciuperci50ml vin alb100ml smântână1 lingură pătrunjel verde1 lămâie1 ou200g aluat de foitaj Dezosaţi puiul şi... Citeşte