Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 mar 2008 - Anul XIII, nr. 56 (3737)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mulţescu despre posibilitatea ca Dinamo să ocupe un loc de Liga Campionilor: Speranţa moare ultima

Vineri, 7 Martie 2008 (17:42:52)


Antrenorul dinamovist Gheorghe Mulţescu a declarat, vineri, că obiectivul echipei sale nu este ocuparea unui loc care să permită prezenţa în Liga Campionilor, dar speră ca la finalul campionatului să audă muzica specifică acestei competiţii.
  Întrebat dacă se bazează pe un cuplu de atacanţi gen N&D, Niculescu şi Dănciulescu, care au evoluat anul trecut, Mulţescu a spus că este pasionat doar de muzica de calitate. "Mă bazez pe toată echipa. Eu ascult muzică romantică, mie îmi place muzica bună şi o manea bună, şi o uvertură, dar muzică bună să fie. Din punctul ăsta de vedere am rămas un romantic. Muzica de la Liga Campionilor îţi intră la suflet şi nu numai acolo, şi în buzunar. Dacă ar putea să ajungă şi aici? Nimic nu e imposibil. Dar noi suntem realişti, modeşti, pentru că în momentul ăsta nu ne putem permite să fim altfel. Trebuie să ne îmbunătăţim jocul cât mai mult şi putem să adunăm puncte. Nu este obiectivul nostru principal ca să ne creăm o presiune în plus, dar acolo într-un colţ e un gând, o speranţă. Şi speranţa moare ultima, nu?", a spus Mulţescu.

Antrenorul dinamovist s-a declarat emoţionat înaintea debutului său pe banca formaţiei "alb-roşii", duminică, în meciul cu Farul Constanţa, din cadrul etapei a XXII-a a Ligii I. "Emoţii am avut întotdeauna, indiferent că am fost la primul meci sau nu. Sunt emoţiile oricărui artist înainte de intrarea în scenă. Sigur, cu atât mai mult acum, când este primul meci de la revenirea mea. Săptămâna asta nu am vorbit cu Ion Marin. Avem fiecare probleme, eu mai multe, el s-a mai relaxat după victoria de la Piatra Neamţ. Eu sper să o fac duminică. Nu vrea să plece cu mâna goală? Păi şi eu i-am răspuns că o să-i iau nişte flori, o sticlă de şampanie. O să accepte pentru că suntem prieteni de treizeci de ani", a mai spus Mulţescu.

Tehnicianul s-a acomodat cu jucătorii dinamovişti, pe care îi consideră asociaţii săi: "Normal că ne-am acomodat, ce, eu antrenez la handbal? Eu am venit să-i ajut să aibă performanţă, să câştigăm împreună meciuri, bani, glorie, iar ei trebuie să-şi facă treaba. Caut să-i înţeleg, să avem o colaborare bună, o comunicare permanentă, pentru că noi suntem asociaţi în treaba asta, avem acelaşi interes. Am ştiut unde vin, normal să fie presiune, pentru că se cere performanţă".

Mulţescu a dezminţit zvonurile conform cărora mijlocaşul Andrei Mărgăritescu ar fi marginalizat. "Nu are legătură o greşeală de a lui cu prezenţa în echipă. Orice jucător care greşeşte plăteşte pecuniar, iar dacă nu afectează integritatea colectivului şi jocul nu este afectat de atitudinea lui în faţa mea toţi sunt egali. El a avut o ieşire în decor singulară. E un jucător echilibrat la mijlocul terenului, e un jucător de bază şi în niciun caz Mărgăritescu nu va fi marginalizat. Cu atât mai mult el, care este un fotbalist care joacă cu inima tot timpul", a mai spus antrenorul formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare.

În ceea ce priveşte posibilitatea înlocuirii sale la vară, la finalul campionatului, Mulţescu se bazează pe rezultatele din acest retur: "Speculaţiile astea nu se vor opri niciodată, mai ales acum. Sunt speculaţii artificiale în condiţiile în care eu am venit de trei zile, dar am 20 şi ceva de ani de când sunt antrenor. M-am obişnuit, sunt bătătorit. Nu este nicio problemă specială faţă de ce a fost până acum. Eu mă aştept la orice, eu trebuie să-mi fac treaba cât mai bine, dacă nu-mi iese mă aştept ca lumea să nu fie mulţumită. Pentru că e normal ca nişte oameni care bagă bani să ceară şi rezultate. Şi nu numai asta, mai e şi presiunea suporterilor. Şi tu dacă nu-l satisfaci pe niciunul e normal să iasă ceva rău. Sper ca suporterii să mă judece după evoluţia ascendentă pentru că nu poţi să faci minuni peste noapte, dar sper să fie nişte schimbări în bine".

Partida Dinamo-Farul Constanţa, din cadrul etapei a XXII-a a Ligii I, se va disputa, duminică, de la ora 18.30.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mulţescu despre posibilitatea ca Dinamo să ocupe un loc de Liga Campionilor: Speranţa moare ultima.
 Vizualizări articol: 559 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mulţescu despre posibilitatea ca Dinamo să ocupe un loc de Liga Campionilor: Speranţa moare ultima0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pui cu ciuperci în crustă 4 porţii - 70 minute 1 pui potrivit1 lingură făină2 linguri unt1 lingură ulei2 cepe250g ciuperci50ml vin alb100ml smântână1 lingură pătrunjel verde1 lămâie1 ou200g aluat de foitaj Dezosaţi puiul şi... Citeşte