Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 mar 2008 - Anul XIII, nr. 56 (3737)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Taher: Vrem să preluăm peste 51 la sută din acţiunile FC Rapid

Vineri, 7 Martie 2008 (18:21:48)

Preşedintele Consiliului de Administraţie al Griro SA, Fathi Taher, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că intenţionează să cumpere peste 51 la sută din acţiunile FC Rapid.
  "Nu mă intersează să cumpăr 40 la sută din acţiuni. Mă interesează numai pachetul majoritar. Putem fi parteneri la Rapid cu domnul Copos, dar noi să fim majoritari. Vrem peste 51 la sută din acţiuni", a spus omul de afaceri.

Taher a explicat că în momentul de faţă nu negociază cu George Copos, ci doar discută preluararea clubului giuleştean. "Am discutat astăzi cu domnul Copos, dar nu am negociat. Sunt discuţii. Noi vrem să ne implicăm la Rapid, dar nu am făcut o ofertă concretă pentru preluarea clubului. Nu avem un termen de finalizare al discuţilor. Noi ştim din ce a spus mai înainte că vrea să vândă şi noi am zis că vrem. Aşa că acum aşteptăm să vedem cum evoluează lucrurile. Nu ştiu dacă vrea să vândă sau nu, părerea mea este însă că vrea să facă ceva", a adăugat Fathi Taher.

Acţionarul majoritar al companiei Griro SA spune că va fi prezent, duminică, în tribună la meciul cu Poli Timişoara. "Duminică mă întâlnesc cu domnul Copos la meci. Trebuie să merg şi eu acolo să văd şi eu Rapidul, dacă tot există discuţiile astea", a spus omul de afaceri.

Întrebat dacă nu se teme că va fi contestat pe stadionul Giuleşti de suporterii rapidişti din cauza prieteniei cu finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, Fathi Taher a răspuns: "Nu cred că suporterii vor avea o reacţie negativă la adresa mea. Suporterii iubesc Rapidul şi văd că eu vin să ajut Rapidul. Pentru ce să mă critice? Ei vor binele Rapidului. Am vorbit cu suporterii rapidişti. M-au sunat vreo doi-trei. Mi-au spus că sunt mulţumiţi dacă se întâmplă să cumpăr eu clubul şi m-au întrebat dacă e adevărat că am semnat. Le-am spus că nu e adevărat şi că nu am semnat nimic cu domnul Copos", a afirmat preşedintele CA al Griro SA.

Liderul galeriei giuleştene, Valentin Marincea, alias Bulgaru, este de părere că, în ciuda discuţiilor cu Fathi Taher, George Copos nu va vinde niciodată clubul. "Am văzut că sunt discuţii peste discuţii, dar George Copos nu va vinde niciodată Rapidul", a spus Bulgaru pentru MEDIAFAX, care a precizat că galeria nu va avea nicio reacţie ostilă la adresa lui Taher.

Fathi Taher susţine că este dispus să cumpere un jucător din America de Sud pentru a-l ceda clubului giuleştean. "Eu le-am dat celor de la Rapid o relaţie în America de Sud. Este un bancher care lucrează cu mine şi care, dacă e nevoie, poate ajuta. Dar nu e vorba de un jucător anume. Am înţeles că la Rapid e nevoie de un mijlocaş dreapta. Putem să-l cumpărăm noi şi apoi vom recupera banii, nu ştiu acum sub ce formă", a menţionat Taher.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Taher: Vrem să preluăm peste 51 la sută din acţiunile FC Rapid .
 Vizualizări articol: 556 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taher: Vrem să preluăm peste 51 la sută din acţiunile FC Rapid0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pui cu ciuperci în crustă 4 porţii - 70 minute 1 pui potrivit1 lingură făină2 linguri unt1 lingură ulei2 cepe250g ciuperci50ml vin alb100ml smântână1 lingură pătrunjel verde1 lămâie1 ou200g aluat de foitaj Dezosaţi puiul şi... Citeşte