Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 mar 2008 - Anul XIII, nr. 56 (3737)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pui cu ciuperci în crustă

4 porţii - 70 minute

  • 1 pui potrivit
  • 1 lingură făină
  • 2 linguri unt
  • 1 lingură ulei
  • 2 cepe
  • 250g ciuperci
  • 50ml vin alb
  • 100ml smântână
  • 1 lingură pătrunjel verde
  • 1 lămâie
  • 1 ou
  • 200g aluat de foitaj

Dezosaţi puiul şi tăiaţi carnea în bucăţi potrivite. Săraţi şi piperaţi bucăţile de carne, pudraţi-le cu făină şi rumeniţi-le în uleiul amestecat cu 1 lingură unt. Păstraţi la cald bucăţile prăjite.

Puneţi în tigaie untul rămas şi căliţi ceapa tăiată mărunt şi ciupercile tăiate în felii subţiri. Când acestea încep să se rumenească, adăugaţi vinul şi lăsaţi să fiarbă 2 minute, apoi puneţi şi smântâna şi mai fierbeţi 3 minute.

În acest amestec puneţi din nou bucăţile de carne rumenite. Adăugaţi, după gust, zeamă de lămâie, sare, piper şi pătrunjel verde tocat.

Împărţiţi amestecul în 4 castroane unse cu ulei. Lăsaţi-le la răcit. Între timp, din aluatul de foitaj decupaţi 4 foi rotunde care să aibă diametrul cu puţin mai mare decât acela al castroanelor. Ungeţi marginile castroanelor cu ou bătut şi acoperiţi-le cu câte o foaie de aluat.

Ungeţi şi „capacele” de aluat cu ou bătut şi puneţi castroanele în cuptor la foc iute, pentru cel puţin 15 – 20 de minute, până când aluatul se rumeneşte uniform.

Puneţi fiecare castron pe câte o farfurie şi serviţi preparatul cald.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pui cu ciuperci în crustă.
 Vizualizări articol: 8878 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pui cu ciuperci în crustă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Aoleu trimis de
( 7 mar 2008, 14:42:38
mai voi ....cine va lasa sa afisatii asta........nu aveti mila???

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pui cu ciuperci în crustă 4 porţii - 70 minute 1 pui potrivit1 lingură făină2 linguri unt1 lingură ulei2 cepe250g ciuperci50ml vin alb100ml smântână1 lingură pătrunjel verde1 lămâie1 ou200g aluat de foitaj Dezosaţi puiul şi... Citeşte