Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 mar 2008 - Anul XIII, nr. 56 (3737)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

C.V.Tudor i-a propus lui Băsescu încheierea şi a unui pact pentru sănătate

Vineri, 7 Martie 2008 (15:29:48)

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că i-a propus preşedintelui Traian Băsescu, după semnarea Pactului pentru educaţie, ca partidele să elaboreze şi să semneze şi un Pact naţional pentru sănătate.
  El a precizat că a adresat această propunere şi preşedintelui Sănatului, Nicolae Văcăroiu, precum şi celorlalţi lideri de partide care au parcipat la discuţiile neoficiale cu şeful statului, care au avu loc după semnarea Pactului pentru educaţie.

Liderul PRM a spus că sănătatea este o problemă nevralgică, din ce în ce mai gravă, într-o societate românească din ce în ce mai bolnavă.

Vadim Tudor a menţionat că, în cadrul discuţiilor, ideea sa a fost îmbrăţişată atât de Băsescu, cât şi de Văcăroiu.

Liderul PRM a apreciat că un astfel de document ar trebui să fie adoptat până la sfârşitul acestei sesiuni.

În opinia sa, un astfel de pact ar fi util, în condiţiile în care există multe cazuri de malpraxis, multe fonduri sunt irosite, iar România nu reuşeşte să acceseze numeroase fonduri comunitare.

"Fireşte că nu putem acoperi toate găurile şi disfuncţiile din societatea românească cu documente de genul ăsta, ele nu sunt un panaceu universal, dar acolo unde necesită participarea mai multor instituţii ale statului şi necesită un cadru principial şi legislativ, învăţământul şi sănătatea, acolo sunt necesare astfel de documente", a opinat el.

Preşedintele Traian Băsescu, liderul PSD Mircea Geoană, liderul UDMR Marko Bela, liderul PRM Corneliu Vadim Tudor, liderul PC Daniela Popa, liderul PDL Emil Boc, liderul deputaţilor minorităţilor Varujan Pambuccian şi ministrul Educaţiei, Cristian Adomniţei (PNL), au semnat, miercuri, Pactul pentru educaţie. La ceremonia semnării au participat şi preşedintele Senatului, Nicolae Văcăroiu, precum şi Vasile Blaga din partea PDL, Kelemen Hunor din partea UDMR, Vasile Dâncu şi Ana Birchall din partea PSD şi Gheorghe Funar din partea PRM.

După semnarea pactului, preşedintele Traian Băsescu, preşedintele Senatului, Nicolae Văcăroiu, şi reprezentanţii partidelor parlamentare au avut o discuţie, în Biroul preşedintelui Senatului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului C.V.Tudor i-a propus lui Băsescu încheierea şi a unui pact pentru sănătate.
 Vizualizări articol: 600 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
C.V.Tudor i-a propus lui Băsescu încheierea şi a unui pact pentru sănătate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   WECEU TUDOR trimis de
( 8 mar 2008, 02:53:28
ARE NEVOIE DE PACT DE SANATATE MINTALA la SOCOLA .

SIKTIR RUDOTELULE CA SPAGA LA MEDIC VA DISPARE IN rUMANIA CAND VA FACE PLOPU MERE SI CAND MI-OR CRESTE MIE ARIPI IN TALPI.

Tot atunci va ajunge weceu tusor la putere.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pui cu ciuperci în crustă 4 porţii - 70 minute 1 pui potrivit1 lingură făină2 linguri unt1 lingură ulei2 cepe250g ciuperci50ml vin alb100ml smântână1 lingură pătrunjel verde1 lămâie1 ou200g aluat de foitaj Dezosaţi puiul şi... Citeşte