Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 mar 2008 - Anul XIII, nr. 56 (3737)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Scrisoare deschisă

Nechifor îi cere lui Tăriceanu să legifereze parteneriatul public privat

Vineri, 7 Martie 2008 (16:51:24)
Prim-vicepreşedintele PSD Suceava, europarlamentarul Cătălin Nechifor, i-a trimis o scrisoare deschisă premierului Călin Popescu Tăriceanu, prin care-i solicită să reintroducă în sistemul legislativ din România parteneriatul public- privat ca vector de promovare a dezvoltării de proiecte din fonduri europene. Nechifor a arătat că acest instrument al politicilor economice era stipulat încă din anul 2002 printr-o ordonanţă emisă de Guvernul PSD, însă a fost eliminat în 2006 de Guvernul Tăriceanu. „Practic, ce a făcut acest Guvern? A blocat un mod în care agenţii economici într-o guvernare liberală pot interveni alături de mediul public în dezvoltarea de proiecte de interes local, regional şi chiar naţional”, a spus Nechifor. El a precizat că în calitate de membru al Parlamentului European şi de membru al comisiei pentru bugete, a participat la numeroase întâlniri la care s-a discutat despre importanţa fondurilor structurale, precum şi impactul pe care proiectele ce urmează a fi finanţate din aceste instrumente l-ar avea în privinţa dezvoltării durabile a României.Cătălin Nechifor crede că mediul de afaceri privat trebuie să participe mai activ la construcţia României europene, alături de instituţiile statului şi de autorităţile administraţiei publice locale, judeţene şi centrale, şi că obligaţia implementării de proiecte cu bani europeni nu trebuie lăsată „doar în cârca statului”.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor îi cere lui Tăriceanu să legifereze parteneriatul public privat.
 Vizualizări articol: 1253 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nechifor îi cere lui Tăriceanu să legifereze parteneriatul public privat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pui cu ciuperci în crustă 4 porţii - 70 minute 1 pui potrivit1 lingură făină2 linguri unt1 lingură ulei2 cepe250g ciuperci50ml vin alb100ml smântână1 lingură pătrunjel verde1 lămâie1 ou200g aluat de foitaj Dezosaţi puiul şi... Citeşte