Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 mar 2008 - Anul XIII, nr. 56 (3737)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lupescu: Dacă Chivu va decide să se opereze, va fi foarte greu fără el la Euro

Vineri, 7 Martie 2008 (16:04:38)


Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, a declarat, vineri, după tragerea la sorţi a semifinalelor Cupei României, că în cazul în care căpitanul echipei naţionale, Cristian Chivu, va decide să se opereze la umărul stâng, atunci selecţionatei "tricolore" îi va fi foarte greu fără el la Euro-2008.
  "Nu m-au speriat accidentările lui Mutu şi Chivu pentru că vin din fotbal şi ştiu ce înseamnă, însă ne întristează, iar lucrul cel mai important ar fi ca până la finalul campionatului să avem toţi jucătorii valizi. Când eşti accidentat nu te odihneşti, pentru că ai de efectuat perioada de recuperare. Cristi chiar are o problemă serioasă cu umărul şi el va decide dacă se va opera sau nu, e posibil să piardă chiar tot sezonul, sincer să fiu nu e prea plăcut. Dacă se va opera ar fi foarte greu fără el la Euro", a spus Lupescu.

Întrebat ce părere are despre declaraţiile finanţatorului FC Steaua, Gigi Becali, care a afirmat că la meciul CFR Cluj - Gloria Buzău va oficia o brigadă din vestul ţării, Lupescu a răspuns: "Fiecare are rude în vest, în est, în nord, în sud. Acum ce să facem, să-i mutăm pe toţi în mijlocul ţării? O să încercăm să facem o propunere ca să mutăm toţi arbitrii în Sibiu sau Braşov şi echipele de acolo să nu promoveze în Liga I ca să nu fie arbitrate de arbitri de acolo".

Ionuţ Lupescu a menţionat că în cazul în care FRF va dispune, la finalul anului, de suficienţi bani, atunci e posibil ca federaţia să investească în imobiliare. "Am spus că anul acesta vom avea un buget mai mare şi să încercăm să economisim şi i-am propus preşedintelui ca în cazul în care ieşim bine să facem şi noi ca alte federaţii, ca alte echipe din străinătate, să investim în imobiliare, pentru a avea o sursă de venituri în plus pentru federaţie, dar vom vedea asta la finalul anului", a completat Lupescu.

Oficialul FRF este sigur că sezonul viitor mai multe formaţii din ligile inferioare vor avansa mai multe tururi în Cupa României. "E pentru prima oară după 14 ani când echipe din Bucureşti nu sunt în semifinale, dar tocmai acest lucru e atractiv în Cupa României. Orice echipă poate să ajungă departe şi e drumul cel mai rapid ca să ajungi în cupele europene. Sunt sigur că şi anul viitor vor fi echipe mici care vor ajunge departe, după ce de Sănătatea Cluj nu auzise nimeni. Pentru mine toate sunt favorite când ajung în faza asta. Dacă Dacia Mioveni şi Gloria Buzău se vor întări - dar în primul rând trebuie să-şi găsească stadioane ca să joace în Cupa UEFA - dacă au această şansă de a ajunge în Cupa UEFA, de ce să nu o facă? Patronii vor trebui să investească foarte mult, dar vor câştiga şi respect, şi notorietate şi foarte multă imagine", a adăugat Lupescu, care crede că titlul "se va juca" până în ultima sau penultima etapă.

Directorul general al clubului Unirea Urziceni, Felix Grigore, a declarat că antrenorul Dan Petrescu i-a transmis să nu "se întoarcă" de la tragerea la sorţi cu CFR Cluj. "E bine. Putem spune că e mai bine decât cu CFR Cluj. Suntem siguri că vom avea un meci foarte greu. În tur am remizat. Dan Petrescu mi-a spus să nu vin cu CFR Cluj. Ne dorim să le stricăm socoteala celor de la CFR pentru Cupa României", a spus Grigore.

Echipa CFR Cluj, liderul Ligii I, va întâlni formaţia Dacia Mioveni, în semifinalele Cupei României, în timp ce în cealaltă semifinală vor juca Gloria Buzău şi Unirea Urziceni, conform tragerii la sorţi de vineri de la Casa Fotbalului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lupescu: Dacă Chivu va decide să se opereze, va fi foarte greu fără el la Euro .
 Vizualizări articol: 532 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lupescu: Dacă Chivu va decide să se opereze, va fi foarte greu fără el la Euro0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pui cu ciuperci în crustă 4 porţii - 70 minute 1 pui potrivit1 lingură făină2 linguri unt1 lingură ulei2 cepe250g ciuperci50ml vin alb100ml smântână1 lingură pătrunjel verde1 lămâie1 ou200g aluat de foitaj Dezosaţi puiul şi... Citeşte