Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 ian 2008 - Anul XIII, nr. 18 (3699)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Flutur: Obiectivul de grad zero al PDL în 2008, consolidarea partidului

Miercuri, 23 Ianuarie 2008 (14:23:37)

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, miercuri, într-o dezbateri, că obiectivul de grad zero al PDL în 2008 îl reprezintă consolidarea partidului, singura formaţiune de centru-dreapta din România, astfel încât să înglobeze valori, principii şi personalităţi.
  Gheorghe Flutur a declarat, la dezbaterea „Valorile şi principiile dreptei”, referitor la anul 2008, că după 18 ani, în cele din urmă centrul-dreapta în România şi-a depăşit orgoliile, prin unificarea PD-PLD, deşi, a spus el, „bine ar fi fost dacă acest vehicul al dreptei ar fi însemnat PD şi PNL”.

„Astăzi, la începutul lui 2008, suntem în măsură să vorbim despre vehiculul PDL”, a arătat Flutur, adăugând că acest an este „anul limpezirii scenei politice”, pentru a demonstra, şi la nivel politic, că am intrat în Uniunea Euroepeană.

Gheorghe Flutur a mai afirmat că „obiectivul de grad zero, strategic, al PDL, în 2008, îl reprezintă consolidarea acestui partid, singurul de centru-dreapta, care să înglobeze valori, principii şi personalităţi”.

Vicepreşedintele PDL a mai arătat că tranziţia celor 18 ani a reprezentat o dominantă de stânga.

„În momentul de faţă, dacă ne gândim că această tranziţie a luat sfârşit, a venit timpul istoric al dreptei”, a mai declarat Flutur.

Printre obiectivele PDL, Gheorghe Flutur a enumerat recuperarea valorilor clasice ale liberalismului şi eficienţa actului administrativ, în contextul în care boala nr. 1 în România o reprezintă proasta guevernare şi proasta administrare.

„Aici trebuie să punem accent şi să explicăm că putem veni cu soluţii eficiente de administrare a ţării”, a menţionat liderul PDL.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: Obiectivul de grad zero al PDL în 2008, consolidarea partidului.
 Vizualizări articol: 587 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur: Obiectivul de grad zero al PDL în 2008, consolidarea partidului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciuperci cu piept de porc şi mămăligă 4 porţii - 35 minute 800g ciuperci proaspete250g piept de porc afumat1 ceapă mare1 căţel de usturoi1 leg. pătrunjel3 linguri ulei50g parmezan200g mălai± sare, piper Curăţaţi ciupercile, spălaţi-le, scurgeţi-le de apă... Citeşte