Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 ian 2008 - Anul XIII, nr. 18 (3699)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Proiect

Permis european de utilizare a calculatorului, pentru 115 suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 100 de angajaţi din întreprinderile de stat şi private din judeţul Suceava au absolvit un curs de instruire în domeniul IT. Este vorba despre proiectul Phare „Competenţe europene, investiţie pe termen lung în capitalul uman al judeţului Suceava”, derulat de Societatea de Servicii Informatice.

Proiectul a beneficiat de un buget de 93.945 de euro,  cu o finanţare de 56.025 de euro de la Uniunea Europeană, 18.675 de  euro de la Guvernul României, cofinanţarea SSI Suceava fiind de 19.245 de euro.

Recunoaşterea competenţelor dobândite s-a făcut prin evaluări specifice obţinerii unui certificat de folosire a calculatorului, recunoscut la nivel internaţional.

Activităţile principale desfăşurate în cadrul proiectului au vizat dotarea unui laborator, organizarea a nouă sesiuni de instruire (4 pentru obţinerea Certificatului ECDL CORE - 75 persoane, 3 pentru obţinerea Certificatului ECDL CAD - 24 persoane şi 2 pentru obţinerea Certificatului ECDL Web Starter -16 persoane).

Managerul de proiect, Liliana Romaşcan, a declarat că „în urma comparării acestor rezultate cu indicatorii de performanţă stabiliţi iniţial, reiese faptul că numărul de certificate propuse a fi obţinute au fost depăşite cu 15,  şi anume cinci certificate  pentru instruirea ECDL CORE, opt certificate pentru instruirea ECDL CAD şi două certificate pentru instruirea  ECDL WEB STARTER”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Permis european de utilizare a calculatorului, pentru 115 suceveni.
 Vizualizări articol: 1144 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Permis european de utilizare a calculatorului, pentru 115 suceveni3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ECDL trimis de
(24 ian 2008, 01:30:08
Am analizat si eu modulele care sunt pentru acest program si, intr-adevar, sunt destinate celor care chiar nu au habar de calculatoare. Efectiv iti deseneaza niste chestii pe care imi aduc aminte ca eu le-am invatat din mers si fara carti si cursuri si poate este mai bine asa din practica mai indelungata...

Sunt curios insa de un singur lucru: oare cate persoane dintre acestea care absolvesc asemenea cursuri de instruire vor fi intr-adevar capabile sa se descurce cu calculatoarele de la firma in afara de a modifica niste Excel-uri !?!

Oricum deja au cam ajuns vremurile alea in care cine nu are habar de calculator nu mai poate face nimic in afara de a cara cu spatele...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciuperci cu piept de porc şi mămăligă 4 porţii - 35 minute 800g ciuperci proaspete250g piept de porc afumat1 ceapă mare1 căţel de usturoi1 leg. pătrunjel3 linguri ulei50g parmezan200g mălai± sare, piper Curăţaţi ciupercile, spălaţi-le, scurgeţi-le de apă... Citeşte