Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 ian 2008 - Anul XIII, nr. 18 (3699)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ciuperci cu piept de porc şi mămăligă

4 porţii - 35 minute

  • 800g ciuperci proaspete
  • 250g piept de porc afumat
  • 1 ceapă mare
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 leg. pătrunjel
  • 3 linguri ulei
  • 50g parmezan
  • 200g mălai
  • ± sare, piper

Curăţaţi ciupercile, spălaţi-le, scurgeţi-le de apă şi tăiaţi-le în bucăţi mai mari.

Tocaţi mărunt ceapa şi usturoiul, apoi căliţi-le într-o tigaie mai mare, în ulei.

După 2-3 minute adăugaţi pieptul de porc tăiat fideluţă şi lăsaţi să se Înăbuşe la foc potrivit 2-3 minute.

Puneţi apoi ciupercile, potriviţi de sare şi piper, acoperiţi cu un capac şi lăsaţi la foc mic, 45-50 de minute.

La final puneţi jumătate din legătură de pătrunjel tocat mărunt şi mai lăsaţi la foc mic 2 minute.

Separat, din mălai, 750ml apă şi 1 linguriţă rasă sare faceţi o mămăligă mai moale şi împărţiţi-o în 4 farfurii.

Peste mămăliga fierbinte puneţi ciupercile, presăraţi pătrunjelul rămas, tocat mărunt, şi serviţi preparatul cald.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ciuperci cu piept de porc şi mămăligă.
 Vizualizări articol: 7966 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ciuperci cu piept de porc şi mămăligă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciuperci cu piept de porc şi mămăligă 4 porţii - 35 minute 800g ciuperci proaspete250g piept de porc afumat1 ceapă mare1 căţel de usturoi1 leg. pătrunjel3 linguri ulei50g parmezan200g mălai± sare, piper Curăţaţi ciupercile, spălaţi-le, scurgeţi-le de apă... Citeşte