Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 ian 2008 - Anul XIII, nr. 18 (3699)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei împrumută România pentru refacerea drumurilor forestiere

Miercuri, 23 Ianuarie 2008 (17:07:47)

 Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei (BDCE) va împrumuta România cu 48 milioane euro pentru reconstrucţia drumurilor forestiere afectate de inundaţii, precum şi pentru reabilitarea torentelor mici din zonele forestiere.
  Împrumutul va fi acordat în mai multe tranşe, pentru o perioadă de maximum 15 ani, din care 5 ani perioadă de graţie, conform acordului-cadru semnat între România şi BDCE în 2006 şi aprobat, miercuri, de Guvern.

Lucrările de corectare a torenţilor vor reduce semnificativ riscurile de inundaţii, în viitor, în zonele montane sau forestiere. Aceste lucrări constau în executarea de canale, pereţi de reţinere, stâlpi de susţinere, baraje, construcţia şi/sau reabilitarea drumurilor de acces, a podeţelor, podurilor, executarea de împăduriri, precizează Guvernul.

Reabilitarea drumurilor forestiere afectate de inundaţii se va realiza prin executarea de lucrări de protecţie a drumurilor, restaurarea lucrărilor de artă, a suprastructurii afectate.

România este reprezentată în acest acord de Ministerul Economiei şi Finanţelor, iar proiectul va fi realizat de Ministerul Agriculturii, prin Regia Naţională a Pădurilor-Romsilva.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei împrumută România pentru refacerea drumurilor forestiere .
 Vizualizări articol: 531 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei împrumută România pentru refacerea drumurilor forestiere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciuperci cu piept de porc şi mămăligă 4 porţii - 35 minute 800g ciuperci proaspete250g piept de porc afumat1 ceapă mare1 căţel de usturoi1 leg. pătrunjel3 linguri ulei50g parmezan200g mălai± sare, piper Curăţaţi ciupercile, spălaţi-le, scurgeţi-le de apă... Citeşte