Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 ian 2008 - Anul XIII, nr. 18 (3699)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ciocănea: România menţine acţiunea în instanţă împotriva CE privind emisiile poluante

Miercuri, 23 Ianuarie 2008 (16:19:12)

România menţine acţiunea în instanţă împotriva Comisiei Europene privind anularea deciziei CE din 2007 de reducere a cotelor de emisii poluante, deoarece motivele invocate rămân neschimbate, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, şeful Departamentului pentru Afaceri Europene, Adrian Ciocănea.
  Comisia Europeană a prezentat, miercuri, un nou pachet de măsuri energetice şi climatice.

Decizia adoptată miercuri de Comisia Europeană nu modifică planul naţional de alocare pentru perioada 2008 - 2012 şi prevede o serie de schimbări care vor deveni aplicabile din 2013, când va exista un plan la nivelul Uniunii Europene fără cote naţionale.

Motivele pentru care România s-a adresat instanţei împotriva CE au însă legătură cu planul naţional de alocare pentru perioada 2008 - 2012.

Potrivit lui Ciocănea, România consideră că CE şi-a depăşit competenţele prin deciziile din luna octombrie 2007, pentru că nu putea stabili alte cifre decât cele prevăzute în planul naţional de alocare, dar putea în schimb să respingă total sau parţial planul, pe motive de procedură.

Pe de altă parte, Ciocănea a precizat că modelul folosit de CE este cunoscut României, dar a fost modificat în timpul procedurii, iar pe de altă parte a fost încălcat principiul nediscriminării, deoarece numai România şi Bulgaria au fost vizate de o modificare a cifrelor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ciocănea: România menţine acţiunea în instanţă împotriva CE privind emisiile poluante.
 Vizualizări articol: 485 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ciocănea: România menţine acţiunea în instanţă împotriva CE privind emisiile poluante0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciuperci cu piept de porc şi mămăligă 4 porţii - 35 minute 800g ciuperci proaspete250g piept de porc afumat1 ceapă mare1 căţel de usturoi1 leg. pătrunjel3 linguri ulei50g parmezan200g mălai± sare, piper Curăţaţi ciupercile, spălaţi-le, scurgeţi-le de apă... Citeşte