Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 ian 2008 - Anul XIII, nr. 18 (3699)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Protest

Aproape 1000 de suceveni, blocaţi în Ucraina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nemulţumiri mutate în stradă. Câteva sute de cetăţeni ucraineni, printre care şi mulţi etnici români care trăiesc în ţara vecină, au blocat ieri drumul care leagă oraşele Cernăuţi şi Suceava.

În jurul orei 16.00, la aproximativ doi kilometri de graniţa româno-ucraineană, pe teritoriul statului vecin, nemulţumiţii şi-au început protestul. Principala arteră de circulaţie a fost blocată, iar maşinile cetăţenilor români nu şi-au mai putut continua drumul spre casă.

Din estimările persoanelor care au fost prezente la faţa locului, au rămas blocate în trafic câteva sute de maşini.

Peste 1.000 de români, în majoritate suceveni, au fost nevoiţi să aştepte în maşini rezolvarea situaţiei de criză, mai ales că protestatarii nu au dorit sub nici o formă să le permite trecerea prin barajul format pe şosea.

Dacă o parte a oamenilor au aşteptat mai bine de 3 ore pentru a-şi continua călătoria, alţii au preferat să facă un ocol de zeci de kilometri şi au pătruns pe teritoriul României prin Punctul de Trecere a Frontierei de la Vicovu de Sus.

 

Ce reclamă ucrainenii

Nemulţumirile care i-au adus în stradă pe cetăţenii ucraineni au legătură directă cu ţara noastră.

Una din nemulţumiri ar fi aceea că preţul pentru obţinerea vizelor de intrare în România este mult prea mare.

Potrivit reprezentanţilor Consulatului României la Cernăuţi, o viză în regim normal costă 55 de dolari, iar în regim de urgenţă preţul este de 105 dolari. O astfel de viză permite un număr limitat de intrări în România şi este valabilă doar jumătate de an.

Practic, pentru cetăţenii ucraineni o viză anuală costă o mică avere, ţinând cont că salariul mediu pe economie în ţara vecină este sub 100 de dolari pe lună.

O altă problemă semnalată de protestatari este legată de umilinţele la care sunt supuşi de către poliţiştii de frontieră din România.

„După ce am trecut graniţa, până la Siret, pe o distanţă de câţiva kilometri, ne-au oprit de 5 ori. Ne-au căutat până şi în chiloţi, de parcă eram ultimii oameni”, a declarat unul dintre cetăţenii ucraineni care au participat la blocajul de ieri după amiază.

 

Criza, aplanată momentan

Pentru că nu doreau cu nici un chip să elibereze drumul, autorităţile ucrainene au trimis la faţa locului importante forţe de ordine.

De asemenea, la negocieri s-a prezentat şi viceguvernatorul regiunii Cernăuţi, iar într-un final, în jurul orei 18.30, lucrurile s-au calmat. Protestatarii au acceptat să elibereze drumul, având promisiunea autorităţilor că nemulţumirile lor vor fi discutate şi se va căuta o cale de compromis.

Dacă din partea Ucrainei a fost prezent viceguvernatorul regiunii Cernăuţi, partea română l-a avut la faţa locului pe Dumitru Morhan, preşedintele Uniunii Democrate a Ucrainenilor din România.

De altfel, Morhan a fost şi cel care a anunţat Consulatul României la Cernăuţi despre blocajul creat.

„Am vorbit cu cei care erau în stradă, mulţi dintre ei etnici români. Mi-au înmânat o hârtie cu doleanţele lor şi miercuri o voi înmâna autorităţilor din România. Trebuie găsită o rezolvare a acestor probleme, mai ales că afectează un număr destul de mare de cetăţeni ucraineni, etnici români”, a declarat Dumitru Morhan.

Criza este departe de a-şi fi găsit rezolvarea, protestatarii fiind hotărâţi să blocheze din nou drumul dintre Cernăuţi şi Suceava dacă cererile lor nu vor fi satisfăcute.

 

Traficul spre Ucraina, restricţionat temporar

Din cauza evenimentelor de pe teritoriul ucrainean, poliţiştii de frontieră de la Siret au restricţionat pentru aproximativ o oră traficul auto.

„Persoanelor care doreau să pătrundă în Ucraina li s-a explicat care este situaţia şi pentru a fi scutiţi de scene neplăcute am decis să nu permitem accesul în ţara vecină. A fost o chestiune de maxim o oră, după care lucrurile au revenit la normal”, a declarat subcomisarul Ilie Poroch, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 1000 de suceveni, blocaţi în Ucraina.
 Vizualizări articol: 1446 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.22/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 9 voturi
Aproape 1000 de suceveni, blocaţi în Ucraina3.259

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vamesii romani fac ce trebuie trimis de
(23 ian 2008, 11:27:51
ei sunt umiliti?dar noi care vrem sa mergem in ucraina si suntem opriti de masini de politie din ucraina fara motiv si ca sa pleci trebuie sa ii dai cativa dolarei ca de nu stai acolo mult si bine. sa vada si ei ce inseamna sa te controleze si sa te opreasca, sa nu intelegi limba, dar sa ceara dolari.
2.   Pacat ... trimis de
(23 ian 2008, 11:38:08
Daca te gandesti bine in zona aia sunt oameni care vorbesc aceeasi limba ca noi, au locuit o data in aceeasi tara ca noi iar acum guvernantii romani ii pupa in c*u*r pe aia din Republica Moldova iar de romanii din Voievodina, din Cadrilater si din Herta si Bucovina nici nu le pasa ... Suntem de rasul lumii... Toate popoarele - si aici dau exemplu pe unguri - fac in asa fel incat cetatenii care au ramas in afara granitelor din cauze istorice sa poata intra in tara cat mai usor ... Noi ne facem de ras stramosii, ne facem de ras copii si mai ales il batjocorim pe Dumnezeu prin atitudinea de nepasare ... Rusine , rusine !!!!!!
2.1  RE: Pacat ... trimis de
(23 ian 2008, 14:03:13
A perfecta dreptate, Al, in cateva cuvinte ai spus un mare adevar.
2.2  RE: Pacat ... trimis de
(23 ian 2008, 17:53:06
Bine ca au facut avere ucrainienii venind in suceava,ca sucevean daca mergi s-a faci avere la cernauti vai de pelea ta.Vorbesc din proprie experenta.
3.   Asa este.. trimis de
(23 ian 2008, 11:58:57
Al are dreptate nu asa trebuie sa ne comportam ...daca suntem europeni sa si aratam lucrul acesta ...ce vina au oamenii simpli de acolo .problema trebuie rezolvata .
4.   Natia rusa este cea mai tampita rasa de pamant trimis de
(23 ian 2008, 12:10:52
da ei se simt umiliti ..da ei ce fac cu noi? daca nu dai "traditia" nici nu le intrii in tara si si la intoarcere pana in vama te mai opreste inca de 2 ori iar "traditia" ( asa spune ei cand tre sa le dai bani) fara pic de rusine ca daca n-ai acolo stai frate ...si cand ajungi in vama iar traditie ...mi se pare normal ca ai nostri sa faca cum fac si nazisti lor cu noi ...huuuuuuuuuu
4.1  RE: Natia rusa este cea mai tampita rasa de pamant trimis de
(23 ian 2008, 16:02:53
Se vede dupa cum te "esprimi" ca nu ai auzit de Dostoiewski. Ca de citit.....
4.2  RE: Natia rusa este cea mai tampita rasa de pamant trimis de
(23 ian 2008, 21:36:40
Mare dobitoc esti tu, domnu Florin! Eu cred ca faci parte din cea mai timpita rasa de pe pamint. Iar pentru tine, la ureche: in ucraina traiesc ucraineni. ca nu-i fi auzit de Dostoievski nu-i chiar o catastrofa, ba ar fi fost daca ai fi auzit, ca il maculai cu prostia ta - care nu cred ca tine de o natie, ci doar de dobitocul care esti.
5.   Taman morhan rezolva problemele dintre ucraina si trimis de
(23 ian 2008, 12:14:11
ce tot cauta ordinarul ala imputit de morhan peste tot? de ce il bagati in seama? stie toata lumea ce tepar ordinar e....
5.1  RE: Taman morhan rezolva problemele dintre ucraina si trimis de
(23 ian 2008, 16:58:11
cat cascaval ai primit domn reporter de la domunl bagat in seama pt reportajul asta?macar ti-ai facut plinul pana la Pasti?
6.   Belea trimis de
(23 ian 2008, 12:18:54
is nebuni mahhh...sa i controleze sa nu i mai lase in romania ca s niste nesimtiti tupeisti toti rusnacii
7.   Belea trimis de
(23 ian 2008, 12:32:02
bhai, parca n ati cumpara de la ,,rusi,,in Bazar!aduceti va aminte de Polonia 90-93. Ginditi va ca vom fii nevoiti sa ne facem cumparaturile la Cernauti, cu preturile care vin....asa ca in loc sa cautam sa aplanam conflictul ca de obicei las sa moara si capra vecinului!
8.   Petru JB trimis de
(23 ian 2008, 12:43:39
SERIOS ? MA,IN PRIMUL RAND RUSII SUNT rusi,IAR UCRAINENII SUNT ucraineni. IN AL DOILEA RAND, NU BAGA PE TOTI IN ACEEASI OALA, PT.K NU-I CUNOSTI. EU AM FOST IN UCRAINA, SI CAND MI S-A STICAT MASINA SI NU AVEAM UNDE S-O REPAR PT.K ERA TARZIU,IAR AFARA GER,M-AU CAZAT LA EI IN CASA, IAR LA NOI GASESTI PE VREUNUL SA FACA ACEST LUCRU? SI AS PUTEA SA DAU ZECI DE EXEMPLE,PT K SUNT UMBLAT PRIN UCRAINA !IAR TREABA CU >TRADITIA
9.   Pentru JB trimis de
(23 ian 2008, 12:47:07
>...E LA FEL SI PENTRU EI LA NOI IN VAMA........
10.   Trebuie sa ne comportam civ. trimis de
(23 ian 2008, 13:23:10
intre doua tari vecine este normal sa fim buni uni cu alti .mergem la ei si observ ca sunt oameni corecti ....fiecare padure are uscaturile ei.
11.   Pt JB trimis de
(23 ian 2008, 14:00:40
esti prost, merita, traditia o dai debeaba
12.   Nu e normal... trimis de
(23 ian 2008, 14:22:24
....ca un asemenea articol sa ne faca sa fim atat de "porniti" pe bietii ukraineni care nu vin aici de prea mult bine, ci doar pentru a castiga un ban, lafel cum fac multi romani de-ai nostri.

Faptul ca un medic sau profesor din tara vecina vinde lumanari sau chibrituri aici ar trebui sa ne puna pe ganduri, deoareca nici lor nu le e usor.

A.ti vazut ce fac multi vecini atunci cand nu au clienti care sa le cumpere marfa? CITESC. E un lucru extraordinar, daca stai sa te gandesti ca multi de-ai nostri aflati in situatie similara joaca table.

Referitor la stilul de lucru al politiei de frontiera, asa este.Ei(politistii de frontiera) fac de multe, multe ori mari abuzuri in serviciu. Se poarta urat si cu noi, romanii, fara sa deosebeasca daca esti infractor sau om cinstit daca ai trecut frontiera sau nu.

Nu cred ca intr-o tara civilizata, europeana, in mileniul 3 e normal sa fii oprit de cateva ori pe zi pentru " VERIFICARI" (SIC!).

Cititi urma
13.   AI NOSTRI CA BRAZII! trimis de
(23 ian 2008, 14:23:40
.D and sa coboare si ultima treapta a modulului lunar, vede el, Neil Armstrong imprimate-n praful selanar niste urme ciudate. De bocanci, parca. Ingandurat, se departeaza nitel de modul si da sa se apropie de un crater. Din crater apare un tip ciudat: cu chipiu si haine bleu, pe care scria POLITIA DE FRONTIERA

Creatura intinde hotarat mana catre Armstrong:

- Salut, eu sant agentulXXXXXXXXXXX

Astronautul, siderat il intreaba:

- Si, de unde esti tu?

- Din Suceava.

- Si cu ce ai venit aici? - continua americanul.

- Cu RONSON.

14.   Prostii trimis de
(23 ian 2008, 15:15:00
bai Duras eu cred ca tu esti " DURAC" adica prost pe ruseste!sa-ti stea Ronsonul in gat !iar politia de frontiera sa-ti dea o amenda sa-ti iasa prostiile din cap!
14.1  RE: Prostii trimis de
(23 ian 2008, 15:53:48
DURAS are dreptate, dupa cum te exprimi esti si tu p.f. Daca in ruseste durac inseamna prost, atunci cum se spune la SPAGA?
15.   SI PNNTRU VULPOI ISTETI SUNT CAPCANE! trimis de
(23 ian 2008, 15:50:14
D.le Vulpoi, mirosi a RONSON! Nu cumva acum ai picat de pe luna?De ce te-ai iritat? din cauza cuvantului RONSON sauesti politist de frontiera rosu ca pachetul de RONSON?
16.   Prostii trimis de
(23 ian 2008, 15:59:53
pai de unde sa stie sarmanii oameni, care (unii dintre ei) vin in Romania sa castige un banut ca sa le dea e mancare la copilasi, ca handicapatii astia analfabeti de la frontiera nici macar nu au voie sa faca control la bagaje. datoria lor este sa verifice documentele, autoturismul, in nici un caz bagajele, dar daca nu au habar de asa ceva , fac si ei "ce pot"...rusine sa le fie.
16.1  RE: Prostii trimis de
(24 ian 2008, 10:00:48
sa sti un pucru ca aceste practici se fac si in germaia in anglia etc.noi cei din est santem niste flamanzi si se umbla cu fel si fel de prosti.iti dau un ex ,,,neamtul de multe ori opreste masini cu nr de NEDERLAND si le face control la sange ...motivul este umbla cu DROGURI....peste tot se practica asa ceva si bine face pol. de frontiera se fac fffff multe prosti.ps. RABDARE siTUTUN.,,,,,RONSON.
17.   "traditia" trimis de
(23 ian 2008, 16:05:28
Am fost de cateva ori in Ucraina cu scopul de a-mi face cumparaturi strict personale, pentru propria familie. De fiecare data am constatat ca ucrainenii sunt foarte corecti cu noi romanii si nu incearca sa ne pacaleasca daca vad ca nu le cunoastem limba. Sigur, au interes sa vanda, dar sunt mult mai amabili decat multi dintre bazaristi nostri. In ceea ce priveste "traditia", le-am dat cate 1 $ de ficare data, desi uneori in masina eram 4 persoane. Vi se pare mult 0,25$/pers. ? Intotdeauna vamesii si politistii romani se comporta mult mai urat si-ti vorbesc pe un ton superior dorind sa-ti arate ca esti la mana lor. Vreau sa gasesc o singura persoana care pretinde ca a dat spaga la un vames roman doar 1$ si a fost lasata sa treaca. In ceea ce priveste taxa de viza, mi se pare f. mare pentru ei.
18.   Yyyyyyy trimis de
(23 ian 2008, 16:50:41
daca respecta legea nu au de ce sa fie suparati
19.   Pentru vanatorul de vulpoi si volodea ! trimis de
(23 ian 2008, 16:56:47
vanatorule intre 15 sept si 31 martie poti sa impusti vulpea , dar intre 1 aprilie si 14 septembrie vanatoarea la vulpe se numeste braconaj.faci puscarie !la fel si RONSON , kent , malrboro, ai voie un cartus , de la 2 cartuse de tigari in sus/ persoana e periculos vanatorule , esti la mana politistului de frontiera si a vamesului , incearca sa dai traditia atunci , vezi poate te scoti si c-un dosar penal si vei avea timp sa te gandesti la vorbele vulpoiului.

bai VOLODEA , vulpoiul iti zice sa pui mana pe legile tarii noastre si sa le citesti , ca vad ca nu le cunosti ! de controlul imbracamintei si al bagajelor ai auzit ?

pune mana pe carte si citeste si nu te aventura la comentarii ca nu cunosti !
19.1  RE: Pentru vanatorul de vulpoi si volodea ! trimis de
(23 ian 2008, 18:39:42
Voi aveti voie cu microbuzul!!!

http://www.monitorulsv.ro/Loca
19.2  RE: Pentru vanatorul de vulpoi si volodea ! trimis de
(23 ian 2008, 18:40:49
http://www.monitorulsv.ro/Loca
20.   IQ trimis de
(23 ian 2008, 17:06:17
Daca tot ai adus vorba,inseamna ca suntem in plin sezon de vanatoare.

Unii vulpoi au picat in plasa facand contrabanda, altii luand spaga in vama, altii mai putin isteti , fiind gasiti in timp ce dormeau in timpul serviciului. Cine urmeaza?

Care este I.Q. minimal pentru un vulpoi pentru a nu fi confundat cu o javra ordinara?
21.   DE ACORD trimis de
(23 ian 2008, 17:10:26
VULPOIULE,dar si serviciul trebuie facul in limita bunului simt, fara abuzuri.

I-mi poti da vreun caz de dosar facut impotriva cuiva care a incercat sa dea "traditia" politistilor romani?A refuzat cineva traditia?

22.   Pentru "vulpoiul idiot" trimis de
(23 ian 2008, 17:58:38
curule, vad ca esti vreun politai de frontiera care stie sa scrie! Am doo variante: ori esti un prost care habar nu are de spagile ce se dau acolo, ori vrei sa acoperi imaginea cuiva (il pupi in cuhr). oricum, istoria se repeta: va veni ziua cand gunoaiele parazitare vor fi maturate din tara asta, chiar daca acest lucru va fi peste 20 de ani! macar copiii nostri sa redescopere sensul cuvantului "cinste"! romani, cand veti deschide ochii?
23.   Regulament trimis de
(23 ian 2008, 18:26:04
ukrainenii?foarte cumsecade.autoritatile din vama romana si controalele ilegale de pe drum sunt adevarate fabrici de infractori.fraierii fara relatii,fara cunostinte in randul vamesilor sau pol. de frontiera sunt cei mai periculosi infractori,contrabandisti.cei din anturajul lor sunt cetatenii onesti ai tarii.sa vezi ce frumos isi flutura legitimatiile si portofelele prin vama ukraineana sa vada ca sunt "colegi" si nu sunt cotrolati.felicitari"coilat" "turistu" "vino doamne",sa vezi ce-a mai ramas. . ..
24.   Mafia e mafie trimis de
(23 ian 2008, 18:30:25
se stie ca superiorul de la siret e NO.1 in combinatii....si gastele fara spate cad la greu
24.1  RE: Mafia e mafie trimis de
(24 ian 2008, 10:11:47
Si ce daca se i-a spaga fac si ei un ban ca nu obliga nimeni sa dea bani ,,,vinovati sant cei ce umbla cu traficul de tigari etc. si de aceea ai baga valuta la vames in buzunar.ia fiti toti corecti si nu da spaga sa vad ce se intampla -nimica ,,,,dar daca tu esti cu musca pe caciula ,,,normal ca cutezezi..apa in gura
25.   MORHAN!!!!!!!!!! trimis de
(23 ian 2008, 18:41:32
CE DRACU CAUTA MORHAN TOCMAI CAND A AVUT LOC ACEST PROTEST. PENTRU EL NU CONTEAZA NICI ETNIA SI NICI CEEA CE SE INTAMPLA PE PLAN POLITIC REFERITOR LA UCRAINA SI ROMANIA..... DOAR CE-I PLACE SA SE DEA IN STAMBA PE UNDE SUNT OFICIALITATI MAI MULTE SI IN SPECIAL OAMENI IMPORTANTI SA AIBE CU CE SA SE LAUDE. SI INTR-ADEVAR CA-I PLATESTE PE REPORTERI PENTRU ARTICOLELE CARE LE FAC SI IN CARE ESTE MENTIONAT NUMELE MORHAN. CRED CA ESTE O RUSINE CA MORHAN SA FIE PRIMIT DE OAMENI DE TREABA SI SA FIE TEPUITI. SI INSPECIAL ESTE FOARTE SMECHER IN SENSUL CA SE FOLOSESTE DE TOATA LUMEA CARE-I DE BUNE CREDINTA SA-SI FACA ROST DE FAIMA S.A.M.D. CRED CA NU MERITA SA FIE ALKES PENTRU DEPUTAT IN PARLAMENTUL ROMANIEI DIN PARTEA UCRAINENILOR.......SEMNAL DE ALARMA PENTRU ETNICII UCRAINENI DIN ROMANIA....
25.1  RE: MORHAN!!!!!!!!!! trimis de
(23 ian 2008, 22:41:36
inseamna ca reporterasul asta si si-a luat dreptul pt mazgalitura, nici nu te astepti la altceva.......atunci de ce mai citim?!
26.   El ii baza trimis de
(23 ian 2008, 18:59:31
MORHAN I O STARNIT

PE AIA LA O REVOLTA AR FI IN STAREhappy

27.   Pentru tartarin , vanatorul de vulpoi si coilat trimis de
(23 ian 2008, 19:18:14
tartarin ai rude in politie?o vulpe are un auz exceptional , un miros foarte bun si un vaz deosebit, simte pericolul de la distanta!javra latra mult , nu musca si o ia peste cap ca tine !

A incercat sa dea cineva traditia ? cazul a fost facut public , unchiul unei fetite de nici un an insotit de mama minorei au vrut sa o scoata din tara prin siret , dar nu aveau acordul celuilalt parinte,al tatalui, unchiul a incercat sa dea spaga , s-a ales cu dosar penal , cazul a fost relatat in monitorul acum cateva luni.incearca sa dai traditia politistilor romani , o parte o sa te refuze fara sa te reclame pentru ca sunt oameni buni iar altii s-ar putea sa te bage la dare de mita.

coilat ,idiotule mergi la politia de frontiera sau politia romana si incearca sa le dai spaga,ai sa te alegi cu dosar penal ,daca din cateva zeci de mii de functionari publici care au depus un juramant cativa il incalca fiind corupti , restul facandu-si datoria, nu ai sa vii tu , un handicapat sa acuzi
27.1  RE: Pentru tartarin , vanatorul de vulpoi si coilat trimis de
(23 ian 2008, 20:28:12
De ce se apropie mai mult vulpea, de javra sau de sacal?

NU amesteca, te rog tentativa de trecere peste frontiera a minorilor in mod ilegal cu gainariile gen tigari sau vodka. Oricum, asta e un caz raportat la cate mii de cazuri de acceptate aspagii( sa-i spunem pe romaneste).

Nu e treaba ta daca am rude in p.f. sau daca maine ma vei saluta la serviciu, chestia e ca tocmai oamenii care sunt corupti se irita cel mai tare. Si tine minte, vulpita bleaga ce vi s-a explicat acum doua saptamani: cineva nu va avea odihna pana cand nu va face curatenie in politia de fr. , chiar daca asta se va intampla atunci cand vor fi schimbati toti angajatii care au fost luati de la drujba si plug si pusi sa pazeasca frontiera.

28.   Pentru vulpoiul trimis de
(23 ian 2008, 19:27:15
Nea Costica, suie-te inapoi pe stalp si asculta telefoane, nu mai comenta aici! Prin comentariul anterior mi-ai demonstrat ca faci parte din sistemul asta nenorocit din Romania. De acord, poate chiar esti integru, dar se vede ca porti ochelari de cal! Pot sa-ti spun ca am cativa amici care muncesc la pol. de frontiera si stiu cum merge treaba acolo! Odata cu prezentarea pasaportului la politai se mai pune "traditia" inauntru! Daca nu stii macar atata lucru, ai muncit degeaba 17 ani la politia de frontiera, ca n-ai invatat nimic! Si inca ceva: pazeste-ti curul, pentru ca daca esti asa de cinstit, probabil deranjezi pe acolo si s-ar putea ca intr-o zi sa te trezesti ca faci fasia pe la Maramures! Sanatate si nu-mi purta pica!
29.   Bataie de joc trimis de
(23 ian 2008, 20:29:06
Daca vreti sa vedeti un loc unde niste romani isi bat joc tot de romani e vama de la Siret.Capul acestor rautati nu este alcineva decit domnul Fediuc care vrea sa se razbune pe vamesii care l-au ajutat sa-l dea afara cindva pentru niste potlogarii.Acest mare politist de frontiera iese la drum civil fiind si opreste masini la control.Domnule Motoc treziti-va si schimbati acest gunoi ca ne face de ris.oare in ce tara traim? vreti sa se intimple musai ceva si la Siret?
30.   M-AM SATURAT... trimis de
(23 ian 2008, 20:54:06
voi chiar nu vedetzi ca va stressati pe aici cu toate comentariile astea mai mult sau mai putzin corecte si adevarate ( si asta nu se intampla pentru prima data sa fie un reportaj despre politia de frontiera de la siret) si aia tot akolo sus sunt si rad de voi, chiar nu vedetzi ca suntem cu totii manipulatzi de nu mai putem sa ne ducem de pe o zi pe alta si ei isi bat joc de noi si ne rad in nas???? daca vreti schimbare, puneti cu totii piciorul in prag, nu mai tacetzi, ca asta nu ajuta la nimica.......... ganditi-va putin de cate ori nu a trecut o masina de la politia de frontiera ( si nu numai) pe langa voi si nu v-a scapat o injuratura printre dinti...
31.   Pentru tartarin din tarascon ! trimis de
(23 ian 2008, 21:22:30
sacalul este intermediar intre lup si vulpe ! iar javra esti tu !se vede ca esti politist de frontiera ,cred ca stiu cine esti dar tu nu stii cine sunt eu si chiar daca ai afla ..tot nu ai cu ce sa ma agati,ai grija sa nu-ti cada stelele din piept si mai nou de pe umar , pot sa cada toti coruptii, aduna dovezile si nu mai veni cu amenintari ca pe mine nu ma afecteaza!
32.   Pentru toti isteti trimis de
(23 ian 2008, 21:49:02
mai istetilor l-a cati politisti a-ti dat spaga cand a-ti intrat in tara cu prajituri si ca-ti politisti v-au cautat in bagaje in vama l-a siret .faceti diferenta intre culoarea albastra si ce-a verde daca cunoasteti la culori
33.   Teparii critica......... trimis de
(24 ian 2008, 09:57:35
Sunt unii care vb si nu stiu.D e ce vorbiti de ce face Morhan negativ, si nu vedeti si partea buna a lucrurilor?

. Morhan a dat la ucrainieni, a dat din buzunarul lui, in schimb, cei care sunt acum la putere, actualuii deputati, fura din banii ucrainienilor si baga in buzunarele lor. Si apropo de tepe;domnul care l-a numit "TEPAR"",ati simtit-o pe pielea dumneavoastra?

De un om ca morhan au nevoie ucrainienii, el lucreaza cu sufletul isi iubeste natia...
34.   Vorbe in vant... trimis de
(24 ian 2008, 10:07:38
Cei care il vorbesc de rau pe Morhan sunt de la UUR. Si stiti de ce?

pentru ca a aparut unul mai bun ca ei,care ajuta ucrainienii, care e iubit si UUR-ul a pierdut teren in fata lui.Bucurati-va acum, ca nu mai aveti mult timp la dispozitie, alegerile is aproape!!!!!!!!!!!!!
35.   Vama ucrainiana trimis de
(24 ian 2008, 10:11:32
Vreau sa-i multumesc mult domnului Morhan ca intr-o zi am stat 3 ore in vama, daca nu era el, imi confisca si masina si dadeam si o amenda frumusica. Morhan e om bun, merita pus acolo sus, in fruntea ucrainienilor!

de asa conducere are nevoie si Romania
36.   HAI MORHAN!!!! trimis de
(24 ian 2008, 10:39:26
DL MORHAN! Ucrainienii va iubesc, nu dati inapoi pt niste raufacatori!!!!!!!!!!!SA STITI CA SUNTETI IUBIT SI VA VREM LA CONDUCEREA NOASTRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

37.   Hai morhan trimis de
(24 ian 2008, 10:43:38
Multumim dl morhan ca e alaturi de noi

El este un om iubit in Meramures si ca dovada de respect, a fost numit CETATEAN DE ONOARE in toate cominele ucrainiene din Maramures si a primit si cheia orasului SIGHET!!!Va felicit dl presedinte Morhan! nu dati inapoi

!!!!!!!!
38.   Pt alti comentatori! trimis de
(24 ian 2008, 10:47:25
Inseamna ca e baiat destept Morhan de a reusit sa faca dita mai scandalu ca sa iasa in evidenta!Voi de ce nu ati reusit asa ceva?

39.   Cine e morhan ? trimis de
(25 ian 2008, 08:55:38
va zic eu cine este morhan , e un tip care stie sa vorbeasca ucraineana si care stie sa traga Tepe la oamenii creduli care pun botul la promisiuni , stiu pe unul care i-a livrat un camion de sare alimentara javrei de morhan la locul indicat de acesta si nu si-a vazut omul banii , desi l-a dat in judecata , tot degeaba , executorii judecatoresti in romania nu-si fac datoria , de aia lumea apeleaza la recuperatori, nu m-ar mira daca intr-o zi ar fi executat de recuperatori insa vreau sa stiti ca este un escroc , o javra de om care nu merita sa traiasca in Romania !JUSTITIA E LA PAMANT in Romania !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciuperci cu piept de porc şi mămăligă 4 porţii - 35 minute 800g ciuperci proaspete250g piept de porc afumat1 ceapă mare1 căţel de usturoi1 leg. pătrunjel3 linguri ulei50g parmezan200g mălai± sare, piper Curăţaţi ciupercile, spălaţi-le, scurgeţi-le de apă... Citeşte