Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 ian 2008 - Anul XIII, nr. 18 (3699)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Aeroportul Băneasa, utilizat exclusiv pentru summit-ul NATO, în perioada 1-5 aprilie

Miercuri, 23 Ianuarie 2008 (17:06:11)


Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa "Aurel Vlaicu" va fi închis traficului aerian, altul decât cel în folosul summit-ului NATO, potrivit unui proiect de act normativ elaborat de Ministerul Apărării.
  Potrivit proiectului, aeronavele care execută misiuni în sprijinul summit-ului NATO de la Bucureşti au prioritate faţă de aeronavele civile, cu excepţia situaţiei în care acestea au declarat că au o situaţie de urgenţă.

De asemenea, va fi interzis zborul în Regiunea de Informare a Zborurilor Bucureşti, cu excepţia zborului Trafic Aerian General desfăşurat după regulile de zbor instrumental şi a celui în folosul summit-ului.

Doar în situaţii deosebite, cu aprobarea Şefului Statului Major al Forţelor Aeriene, se poate aproba executarea zborului unor aeronave în scopul salvării de vieţi omeneşti.

Survolul teritoriului naţional de către aeronavele de stat, înmatriculate în România sau în alt stat, cu sau fără aterizare pe aeroporturi din România, şi care transportă trupe, armament, muniţii, explozivi, materiale radioactive şi alte materiale periculoase este interzis.

Aeronavele aparţinând ţărilor NATO sau structurilor militare specializate ale Alianţei Nord-Atlantice pot executa misiuni de zbor în sprijinul desfăşurării summit-ului NATO.

Coordonarea activităţilor de zbor executate în spaţiul aerian al României, în legătură cu summit-ul NATO 2008, este asigurată de Ministerul Apărării.

Aceste măsuri urmează să fie aplicate în perioada 1 - 5 aprilie 2008, începând cu ora intrării primei delegaţii oficiale în spaţiul aerian al României şi până la ora părăsirii acestuia de către ultima delegaţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aeroportul Băneasa, utilizat exclusiv pentru summit-ul NATO, în perioada 1-5 aprilie .
 Vizualizări articol: 528 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aeroportul Băneasa, utilizat exclusiv pentru summit-ul NATO, în perioada 1-5 aprilie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciuperci cu piept de porc şi mămăligă 4 porţii - 35 minute 800g ciuperci proaspete250g piept de porc afumat1 ceapă mare1 căţel de usturoi1 leg. pătrunjel3 linguri ulei50g parmezan200g mălai± sare, piper Curăţaţi ciupercile, spălaţi-le, scurgeţi-le de apă... Citeşte