Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 ian 2008 - Anul XIII, nr. 18 (3699)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

PDL cere premierului şi guvernatorului BNR să prezinte la Parlament situaţia economică a României

Miercuri, 23 Ianuarie 2008 (12:54:42)


   PDL solicită premierului Călin Popescu Tăriceanu şi guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, să prezinte în faţa Parlamentului în mod foarte clar situaţia economică a României şi măsurile de redresare economică, pentru a împiedica un colaps economic, a declarat liderul PDL, Emil Boc.
  Boc a acuzat, miercuri, într-o conferinţă de presă, Guvernul Tăriceanu că a reuşit, în mai puţin de opt luni, să anuleze toată creşterea economică pe care a avut-o România imediat după ce Alianţa DA a ajuns la guvernare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Cursul valutar este la nivelul lui februarie 2005, ceea ce demonstrează falimentul politicii economice a Guvernului Tăriceanu, incapacitatea acestuia de a rămâne în programul de guvernare după ce PD a fost eliminat în aprilie 2007 de la guvernare", a spus Boc.

El a susţinut că România este ameninţată de un colaps economic care devine certitudine pe zi ce trece.

"Nu mai vorbim de factura la întreţinere din cauza scumpirii energiei, de propunerea de majorare a preţului la gaze care vor arunca în aer facturile românilor şi situaţia economică a acestora", a subliniat lidrul PDL.

Potrivit acestuia, Guvernul Tăriceanu a reuşit, prin contraperformanţa economică, să anihileze orice efect al creşterii pensiilor.

"Efectul majorării pensiilor este terminat din cauza inflaţiei şi creşterii galopante a preţului la energie, facturii la întreţinere şi a produselor de consum. Pensionarii au primit cu o mână şi li s-a luat cu două, din cauza inconsecvenţei Cabinetului care a luat măsuri populiste", a mai spus Boc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PDL cere premierului şi guvernatorului BNR să prezinte la Parlament situaţia economică a României.
 Vizualizări articol: 499 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PDL cere premierului şi guvernatorului BNR să prezinte la Parlament situaţia economică a României0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciuperci cu piept de porc şi mămăligă 4 porţii - 35 minute 800g ciuperci proaspete250g piept de porc afumat1 ceapă mare1 căţel de usturoi1 leg. pătrunjel3 linguri ulei50g parmezan200g mălai± sare, piper Curăţaţi ciupercile, spălaţi-le, scurgeţi-le de apă... Citeşte