Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 ian 2008 - Anul XIII, nr. 11 (3692)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Un curcubeu - pe sigla liberal-democraţilor reuniţi în Forţa Independentă

Marţi, 15 Ianuarie 2008 (16:26:30)

Forţa Independentă, formată în urma refuzului majorităţii membrilor PLD Buzău de a accepta fuziunea cu PD, şi-a lansat, marţi, sigla, la Buzău, de acum organizaţia urmând să funcţioneze sub simbolul unui curcubeu pe fond alb, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  Simbolul grafic care constă într-un curcubeu pe un fond alb este realizat de un buzoian şi semnifică un semn de unitate, deziderat politic al membrilor forţei independente.

"Sigla pe fond alb cuprinde un curcubeu şi "Forţa Independentă" scris atât în întregime, cât şi prescurtat. Este o siglă creată de un buzoian şi acesta va fi simbolul grafic care va fi asociat celor care vor activa politic în mişcarea noastră. Cucrubelul este un semn de unirare, un deziderat politic al nostru, acela de a uni forţele politice şi nu de a porni în război cu ceilalţi.noi putem fi un factor de coagulare a forţelor politice şi nu un continuator al acestor războaie care sunt pe scena politică", a declarat, marţi, avocatul Lucian Sălcuţan.

Tot marţi, liderul Forţei Independente a prezentat o listă a noilor adepţi. Este vorba despre consilieri independenţi, dar şi organizaţii întregi ale fostului Partid Liberal Democrat care vor să treacă la Forţa Independentă. El susţine că sunt oameni din Suceava, Siret, Sighetul Marmaţiei, Luduş, Mangalia sau Cluj.

"Au fost din cele patru zări ale ţării care m-au contactat inclusiv din organizaţia domnului Flutur, din Mangalia sunt independenţi care au făcut politică ca şi consilieri independenţi şi foreau o formă de coordonare a activităţii ca cea pe care noi am creat-o la Buzău, şi-n Bucureşti avem contacte. Se vor materializa atunci când vom face o structură naţională. Deocamdată, există discuţii şi încercări de a găsi formule de coordonare", a adăugat liderul Forţei Independete de la Buzău, avocatul Lucian Sălcuţan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un curcubeu - pe sigla liberal-democraţilor reuniţi în Forţa Independentă .
 Vizualizări articol: 654 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un curcubeu - pe sigla liberal-democraţilor reuniţi în Forţa Independentă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sardele în crustă de cartofi 4 porţii – 45 minute 8 sardele mari600g cartofi100g unt2 ouă1 lămâie± sare, piper Curăţaţi peştele, spălaţi-l, scurgeţi-l de apă şi presăraţi-l cu sare şi piper. Curăţaţi cartofii, spălaţi-i şi daţi-i pe răzătoarea mare.... Citeşte