Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 ian 2008 - Anul XIII, nr. 11 (3692)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

România a solicitat comisarului european pentru Mediu o întrevedere pe tema taxei auto

Marţi, 15 Ianuarie 2008 (14:27:20)

Şeful DAE, Adrian Ciocănea, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că l-a rugat pe ambasadorul României la UE, Lazăr Comănescu, să stabilească o întrevedere cu echipa comisarului european pentru Mediu, Laszlo Kovacs, pe tema taxei auto.
  "În orice caz, din câte am solicitat reprezentanţei săptămâna trecută, mai precis am rugat pe domnul ambasador Lazăr Comănescu (şeful Reprezentanţei României la UE - n.r.) să ia legătura cu echipa domnului Laszlo Kovacs (comisarul european pentru Mediu) şi urmează o deplasare la Bruxelles din care cu siguranţă va face parte agentul guvernamental", a spus Ciocănea.

El a adăugat că din delegaţia română vor mai face parte un secretar de stat din Ministerul Economiei şi Finanţelor şi unul din Ministerul Mediului.

Ciocănea a precizat că propusese ambasadorului ca vizita să aibă loc marţi sau miercuri, adăugând că speră totuşi că întrevedere se va realiza în cursul acestei săptămâni. El a adăugat că partea română a trimis toată documentaţia, "nu numai grila aceea care este foarte importantă, ci şi un proiect de ordonanţă de modificare a actului normativ".

Ministrul Economiei şi Finanţelor, Varujan Vosganian, a declarat, luni, că autorităţile române şi oficialii Comisiei Europene (CE) vor finaliza, până săptămâna viitoare, discuţiile privind taxa auto, ulterior urmând să fie stabilit nivelul final al acesteia şi să fie elaborat proiectul de act normativ.

"Ne-am asumat solicitarea CE ca nivelul taxei să fie compatibil cu valoarea de piaţă", a spus Vosganian. El a precizat că încasările din taxa auto vor fi administrate de Ministerul Mediului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului România a solicitat comisarului european pentru Mediu o întrevedere pe tema taxei auto .
 Vizualizări articol: 554 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
România a solicitat comisarului european pentru Mediu o întrevedere pe tema taxei auto0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sardele în crustă de cartofi 4 porţii – 45 minute 8 sardele mari600g cartofi100g unt2 ouă1 lămâie± sare, piper Curăţaţi peştele, spălaţi-l, scurgeţi-l de apă şi presăraţi-l cu sare şi piper. Curăţaţi cartofii, spălaţi-i şi daţi-i pe răzătoarea mare.... Citeşte