Google
 
marţi, 15 ian 2008 - Anul XIII, nr. 11 (3692)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,5921 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta3,8901 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe Google+ Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |  Trimite pe Yahoo MessengerMessenger |   1 imagine |   ø fişiere video

Sardele în crustă de cartofi

4 porţii – 45 minute

  • 8 sardele mari
  • 600g cartofi
  • 100g unt
  • 2 ouă
  • 1 lămâie
  • ± sare, piper
Curăţaţi peştele, spălaţi-l, scurgeţi-l de apă şi presăraţi-l cu sare şi piper. Curăţaţi cartofii, spălaţi-i şi daţi-i pe răzătoarea mare. Stoarceţi-i bine de zeama pe care o lasă, apoi amestecaţi-i cu zeama de la jumătate de lămâie şi cu oul. Împachetaţi fiecare peşte în cartofi şi puneţi-le apoi într-o tavă, pe hârtie pergament unsă cu puţin unt. Puneţi câte un cubuleţ de unt pe fiecare pacheţel de peşte, după care puneţi tava în cuptorul încins. Coaceţi sardelele la foc potrivit spre mare până când peştele se pătrunde bine şi se rumeneşte frumos pe deasupra. Serviţi câte două sardele la o porţie, alături cu salată verde şi felii de lămâie.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sardele în crustă de cartofi.
 Vizualizări articol: 1888 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Sardele în crustă de cartofi5.051

Iulius Mall Suceava
Denis Shoes
Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Reteta trimis de
(15 ian 2008, 17:05:31Romania Romania | RCS & RDS)
dati-mi va rog reteta la fasole cu ciolan afumat...ca mor......

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Elia Studio - Salon de infrumusetare
Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sardele în crustă de cartofi 4 porţii – 45 minute 8 sardele mari600g cartofi100g unt2 ouă1 lămâie± sare, piper Curăţaţi peştele, spălaţi-l, scurgeţi-l de apă şi presăraţi-l cu sare şi piper. Curăţaţi cartofii, spălaţi-i şi daţi-i pe răzătoarea mare.... Citeşte