Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 ian 2008 - Anul XIII, nr. 11 (3692)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Propunerea unui interimar la Justiţie, după o consultare telefonică cu preşedintele

Marţi, 15 Ianuarie 2008 (20:44:55)

Administraţia Prezidenţială menţionează că decizia premierului Călin Popescu Tăriceanu de a propune un ministru interimar al Justiţiei a fost luată în urma unei consultări telefonice a acestuia cu preşedintele Traian Băsescu în cursul zilei de marţi.
  Preşedinţia a anunţat, marţi, în jurul orei 16.20, că preşedintele Traian Băsescu a semnat decretul de numire a lui Teodor Meleşcanu ca interimar la Justiţie.

"Preşedintele Traian Băsescu salută decizia primului ministru Călin Popescu Tăriceanu, de a propune un ministru interimar al Justiţiei, în urma consultării cu şeful statului", se arăta în comunicatul Preşedinţiei.

Ulterior, Preşedinţia a modificat fraza, aceasta având următorul conţinut: "preşedintele României salută decizia primului ministru, Călin Popescu Tăriceanu, de a propune un ministru interimar al Justiţiei, în urma unei consultări telefonice cu şeful statului în cursul zilei de astăzi (marţi, n.r)".

Administraţia prezidenţială menţionează că decretul a fost semnat "în cursul acestei după-amiezi" şi trimis spre publicare la Monitorul Oficial.

Premierul Călin Popescu Tăriceanu i-a solicitat, marţi, preşedintelui Traian Băsescu să îl numească interimar la conducerea Ministerului Justiţiei pe Teodor Meleşcanu, care ocupă şi portofoliul Apărării.

Conform Constituţiei, în cazul vacanţei unui post de membru al Guvernului, primul-ministru propune un interimar pentru o perioadă de cel mult 45 de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Propunerea unui interimar la Justiţie, după o consultare telefonică cu preşedintele.
 Vizualizări articol: 1165 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Propunerea unui interimar la Justiţie, după o consultare telefonică cu preşedintele0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sardele în crustă de cartofi 4 porţii – 45 minute 8 sardele mari600g cartofi100g unt2 ouă1 lămâie± sare, piper Curăţaţi peştele, spălaţi-l, scurgeţi-l de apă şi presăraţi-l cu sare şi piper. Curăţaţi cartofii, spălaţi-i şi daţi-i pe răzătoarea mare.... Citeşte