Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 ian 2008 - Anul XIII, nr. 11 (3692)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

CNSAS îi va trimite lui Radu Stroe ultima decizie dată în cazul Noricăi Nicolai

Marţi, 15 Ianuarie 2008 (13:26:25)

Colegiul CNSAS a decis în şedinţa de marţi -una care a durat foarte puţin- să-i răspundă lui Radu Stroe la solicitarea privind verificarea senatorului liberal Norica Nicolai prin a-i trimite acestuia ultima decizie valabilă dată în cazul parlamentarului propus de premier pentru Ministerul Justiţie
  Senatorul PNL Radu Stroe a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că a trimis o scrisoare CNSAS prin care i-a solicitat să precizeze dacă sunt elemente care ţin de dosare de securitate sau de orice altă natură, inclusiv legate de situaţia de ofiţer acoperit, pentru a lămuri aceste lucruri legate de nominalizarea Noricăi Nicolai în funcţia de ministru.

Surse din CNSAS au declarat pentru MEDIAFAX, la finalul şedinţei de marţi, că membrii Colegiului au decis să răspundă scrisorii lui Radu Stroe doar prin comunicarea ultimei decizii privind-o pe Nicolai, nu printr-o nouă verificare. "Nu mai avem de ce să facem noi solicitări către deţinătorii de arhive şi nici nu avem elemente noi pentru a rejudeca speţa privind-o pe doamna Nicolai. Dânsa are în momentul de faţă o decizie de necolaborare iar aceasta, fiind în vigoare, i-o vom comunica domnului Stroe aşa cum acesta ne-a solicitat-o", au declarat sursele citate.

Potrivit acestora, decizia CNSAS a fost luată având în vedere o hotărâre a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării care stipula că toate dosarele privindu-i pe politicieni trebuie transmise de deţinătorii de arhive către CNSAS. "Date fiind prevederile acestei hotărâri, un nou demers al nostru în acest sens ar fi complet inutil", au precizat sursele citate, apreciind că nu se impune o nouă verificare a cazului.

"Evident, dacă există indicii noi, suntem mai mult decât deschişi să le primim şi să le consultăm, însă fără probe noi nu găsim niciun motiv pentru a ne autosesiza şi a redeschide cazul", au precizat sursele citate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CNSAS îi va trimite lui Radu Stroe ultima decizie dată în cazul Noricăi Nicolai.
 Vizualizări articol: 494 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CNSAS îi va trimite lui Radu Stroe ultima decizie dată în cazul Noricăi Nicolai0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sardele în crustă de cartofi 4 porţii – 45 minute 8 sardele mari600g cartofi100g unt2 ouă1 lămâie± sare, piper Curăţaţi peştele, spălaţi-l, scurgeţi-l de apă şi presăraţi-l cu sare şi piper. Curăţaţi cartofii, spălaţi-i şi daţi-i pe răzătoarea mare.... Citeşte