Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 mai 2012 - Anul XVII, nr. 103 (5008)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Câmpeanu: Indemnizaţia pentru creşterea copilului nu trebuie legată de plata impozitelor locale

Luni, 7 Mai 2012 (14:34:51)

Mariana Câmpeanu, nominalizată pentru Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, a declarat, luni, în faţa parlamentarilor din comisiile de specialitate, că plata indemnizaţiei pentru creşterea copilului nu trebuie legată de plata impozitelor locale.

Ministrul propus pentru portofoliul Muncii în Guvernul Ponta este audiată de senatorii şi deputaţii din comisiile pentru muncă şi protecţie socială, comisiile pentru egalitate de şanse şi comisiile pentru sănătate şi familie.

În timpul audierii, Cristina Pocora a spus că trebuie urgent intervenit pentru nedreptatea creată prin ordonanţa de urgenţă a Guvernului care leagă plata indemnizaţiei pentru creşterea copilului de plata taxelor locale.

"Categoric că acest lucru trebuie să înceteze şi vom analiza acest lucru în cel mai scurt timp. Am înţeles că s-a făcut un inventar al celor care au plătit sau nu aceste taxe şi, în funcţie de această situaţie, vom putea analiza unde să intervenim pentru modificarea acestei OUG. Mi se pare nedrept să legăm plata unui impozit de un drept fundamental al copilului, acela de a fi crescut în condiţii cât mai bune", a spus Mariana Câmpeanu.

Ea a mai spus în faţa parlamentarilor din comisiile de specialitate că un lucru important este legat de îmbunătăţirea gradului de absorbţie a fondurilor UE.

"Suntem în pericol să ne suspende plăţile chiar luna viitoare, cel târziu în iulie. Am vorbit cu Orban (Leonard Orban, ministrul desemnat pentru portofoliul Afacerilor Europene) să încercăm să amânăm şi să vedem dacă putem să anulăm efecte care vin din urmă, din 2009. Planurile nu au fost duse la îndeplinire până la această oră", a precizat Câmpeanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Câmpeanu: Indemnizaţia pentru creşterea copilului nu trebuie legată de plata impozitelor locale.
 Vizualizări articol: 530 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Câmpeanu: Indemnizaţia pentru creşterea copilului nu trebuie legată de plata impozitelor locale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei