Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 mai 2012 - Anul XVII, nr. 103 (5008)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nemulţumire

Şerban îi acuză pe consilierii USL că nu îşi îndeplinesc obligaţiile de aleşi locali

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Primarul din Câmpulung Moldovenesc, Gabriel Constantin Şerban, i-a acuzat pe consilierii locali ai USL că nu îşi îndeplinesc obligaţiile de aleşi locali. Şerban a precizat că reprezentanţii PSD şi PNL din deliberativul local au lipsit de la şedinţa extraordinară a Consiliului Local convocată pentru data de sâmbătă, 5 mai 2012, când a fost zi lucrătoare. El a arătat că pe ordinea de zi a şedinţei de sâmbătă era un proiect de hotărâre extrem de important, pentru concesionarea prin licitaţie publică a unor suprafeţe de teren din islazul comunal.

Gabriel Constantin Şerban a explicat că în momentul de faţă vechile contracte de închiriere a păşunilor sunt expirate, motiv pentru care în toamnă proiectul pentru concesionarea acestor terenuri a fost supus aprobării în două şedinţe ale Consiliului Local din Câmpulung Moldovenesc.

„Proiectul nu a fost aprobat pentru că s-a spus că preţurile de concesionare sunt prea mari. Având în vedere acest lucru, m-am interesat care sunt preţurile practicate în zona noastră şi am propus ca acesta să fie de 100 de lei pe an, pentru un hectare de păşune”, a spus Şerban.

El a arătat că deşi preţul a fost redus, consilierii locali ai PSD şi PNL nu făcut un minim efort pentru a fi prezenţi la şedinţa de sâmbătă.

Primarul din Câmpulung Moldovenesc spune că dacă acest proiect nu va fi aprobat în cel mai scurt timp, crescătorii de animale care vor să concesioneze aceste păşuni riscă să piardă subvenţiile acordate prin Agenţia de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură.

Şerban a spus că la şedinţa de sâmbătă au fost prezenţi doar cinci dintre cei 17 consilieri locali, respectiv Liviu Stoleru – PNG, independentul Teodor Giosan, şi trei reprezentanţi ai PD-L, Gheorghe Niga, Nicolae Giosan şi Ion Ţăran.

„Consider că deşi suntem în precampanie electorală, este obligaţia noastră faţă de cei care ne-au ales să ne face treaba până la sfârşitul mandatului. Sper ca această problemă să nu se repete şi la şedinţa din 10 mai, ultima şedinţă din acest mandat, în cadrul căreia vor fi dezbătute probleme importante pentru câmpulungeni”, a mai spus Gabriel Şerban.

El a mai spus că primăria din Câmpulung Moldovenesc urmează să concesioneze o suprafaţă de 163 de hectare de păşune. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şerban îi acuză pe consilierii USL că nu îşi îndeplinesc obligaţiile de aleşi locali.
 Vizualizări articol: 1070 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şerban îi acuză pe consilierii USL că nu îşi îndeplinesc obligaţiile de aleşi locali0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Un tupeu inimaginabil trimis de
( 7 mai 2012, 13:30:41
Ce tupeu si nerusinare poate avea acest domn Serban!
L-a gasit harnicia acum sa vanda ce bucati de teren au mai ramas de vandut dupa 8 ani de mandat in care a vandut tot ce-a mai avut primaria.
Pentru a mai strange ceva voturi vrea acum in ultima sedinta de Consiliul Local sa treaca aceste proiecte , care sunt destul de multe, cu ajutorul USL.
Felicitari domnilor consilieri de la USL ca nu i-ati facut jocul lui Serban! Sa nu mergeti nici la urmatoarea sedinta sa-l ajutati pe Serban sa-si faca afacerile pe ultima suta de metri.
Asa a facut si mandatul trecut cand intre cele doua tururi de scrutin i-a vandut parcarile lui Tudorici.Sa fiu in locul lui nici n-as ridica privirea din pamant , pentru felul in care a fost mazilit de Flutur.
1.1  RE: Un tupeu inimaginabil trimis de
( 7 mai 2012, 13:38:40
Pe langa pasunile de care vorbeste Serban, de fapt el vrea sa vanda bucati de teren din centrul orasului.La sedinta dupa cum vedeti au fost doar prietenii lui din PDL si popa Giosan care face cartile in consiliu.Oare Serban candideaza din partea PDL de au venita toti greii din partid sa-l sustina in aceasta afacere?
2.   Precizare trimis de
( 7 mai 2012, 14:13:18
DEGEABA A PLEDAT SI VOTAT PTR AFACEREA OBCIOARA,,SFANTUL PARINTE'' CU ABONAMENT IN CONS LOC. INCA DE PRIN 1992???NE MIRAM CA NU A PUS SI ACOPERIS CU TABLA AURITA LA BISERICA,DOAR ASA SA SE BUCURE SI UNU' KURAEV!
IN 2003 PRIMARIA A ALOCAT APROAPE 200 MIL ROL PTR INVESTITII IN ACEA CABANA,IAR ACUM TOTUL ESTE PRAF ACOLO.AR TREBUI SA SE VERIFICE DACA S-AU MAI FACUT CEVA INVESTITII DOAR PE HARTIE,POATE FI O LOCATIE DE UNDE SE POT SCADE NISTE CHELTUIELI!CAT DESPRE DEFRISARILE DIN ZONA,NU MAI VORBIM.
SPERAM SA VINA SI ZIUA CEA MARE PTR NOI!
3.   INTREBARE trimis de
( 7 mai 2012, 15:14:40
APROPO,PARINTE,CAND FACETI O ,,FESTANIE'' INFORMATIVA CATRE AUTORITATI,CU TOATE HOTIILE DIN SEMI-PRIMARIA C-LUNG,ASA DOAR CA UN BUN APARATOR AL CELOR 10 PORUNCI?????????????????
4.   Interesul poarta fesul trimis de
( 7 mai 2012, 15:30:11
TZONTZONEL de asta vrei sa ajungi consilier, ca sa-ti faci interesele proprii. Nu te agita, stim cu totii de ce vrei sa ajungi consilier, deoarece terenul de sub casa mostenita e al primariei, al orasului. Nu mai zi tu de altii, sa-ti vezi de treaba ta acolo unde esti.
4.1  RE: Interesul poarta fesul trimis de
( 7 mai 2012, 17:53:43
Cred ca ai gresit adresa. Eu stau la bloc si nu urmaresc sa cumpar terenul de sub bloc.Dar se pare ca tu SINONIM doresti sa-ti cumperi terenul de langa magazin si de sub magazinul pe care il ai.
V-ati ingramadit toti sa jefuiti primaria impreuna cu Serban in ultima sedinta de consiliu local.
Nu mi-ar trebui in veci functia de consilier. Toti isi urmaresc doar interesele personale.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei