Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 mai 2012 - Anul XVII, nr. 103 (5008)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Agresiune

Un bărbat şi cei trei fii ai săi, arestaţi după ce au dat buzna într-o casă, cu parii, pentru a se răzbuna

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Un bărbat în vârstă de 59 de ani şi cei trei fii ai săi au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile după ce au provocat un scandal de proporţii, intrând în casă peste un bărbat cu care au avut un conflict şi lovindu-l cu parii în cap. Agresiunea s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri a săptămânii trecute, în comunitatea de romi din comuna Pătrăuţi, mandatele de arestare pe numele celor patru fiind emise sâmbătă.

Victima agresiunii este un anume Ioan Morhan, în vârstă de 31 de ani, din comuna Dărmăneşti, care se afla la Pătrăuţi la locuinţa lui Corneliu Răscol, de 32 de ani.

Conform anchetei poliţiei, Ioan Morhan a avut o altercaţie verbală pe raza comunei cu localnicul Gheorghe Burduja, în vârstă de 59 de ani, după care s-a urcat în maşină şi s-a dus la locuinţa lui Răscol, parcându-şi maşina în curte. 

Conflictul a fost unul spontan şi aparent minor, însă bărbatul de 59 de ani, deranjat de vorbele adresate, a decis să se răzbune.

De altfel, bărbatul de 59 de ani provine dintr-o familie care a mai creat probleme, fiind implicată în mai multe scandaluri violente, astfel că altercaţia, aparent minoră, avea să degenereze câteva zeci de minute mai târziu.    

Acesta şi-a chemat în ajutor cei trei fii, toţi patru înarmându-se cu bâte şi plecând cu o maşină în căutarea celui cu care s-a certat pentru a-i aplica o corecţie fizică.

Ei au pătruns în curtea vecinului Răscol, găsindu-l pe Morhan şi luându-l la bătaie. Acesta a fost lovit de mai multe ori în cap, suferind două plăgi din cauza cărora a fost necesară transportarea de urgenţă la Spitalul Judeţean Suceava. Lucrurile au fost la un pas de a degenera şi mai mult, în zona curţii unde s-a produs agresiunea adunându-se câteva zeci de romi din comunitatea locală.

În aceste condiţii, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru nu mai puţin de trei infracţiuni: violare de domiciliu, lovire sau alte violenţe şi ultraj contra bunelor moravuri.

Pentru ultima dintre infracţiunii, toţi cei patru agresori, Gheorghe Burduja şi fiii săi, Samoil, de 28 de ani, Ion, de 34 de ani, şi Daniel, de 23 de ani, au fost reţinuţi mai întâi pentru o perioadă de 24 de ore. Având în vedere şi antecedentele acestora, Judecătoria Suceava a emis ulterior mandate de arestare pentru 29 de zile pe numele tuturor celor patru indivizi.

Poliţiştii aşteaptă acum ca bărbatul agresat să-şi scoată certificat medico-legal pentru încadrarea juridică a agresiunii comise asupra sa. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat şi cei trei fii ai săi, arestaţi după ce au dat buzna într-o casă, cu parii, pentru a se răzbuna.
 Vizualizări articol: 2117 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un bărbat şi cei trei fii ai săi, arestaţi după ce au dat buzna într-o casă, cu parii, pentru a se răzbuna5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei