Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 mai 2012 - Anul XVII, nr. 103 (5008)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alegeri

Cătălina Vartic şi-a lansat oficial candidatura pentru şefia Consiliului Judeţean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Progresiştii suceveni au finalizat acţiunile de lansare a candidaţilor proprii la alegerile locale din data de 10 iunie 2012. Evenimentul final a avut loc vineri seara, în sala polivalentă de la Conacul Domnesc din Şcheia, acolo unde a avut loc lansarea candidaturii liderului UNPR Suceava, Cătălina Vartic, pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, precum şi a candidaţilor pentru deliberativul judeţean.

La evenimentul de la Conacul Domnesc au fost prezenţi aproximativ 700 de membri ai UNPR Suceava, atmosfera fiind una optimistă, liderii judeţeni ai partidului transmiţându-le progresiştilor suceveni mesaje mobilizatoare, dar şi critici la adresa partidelor competitoare în aceste alegeri locale.

 

Vartic: UNPR este un partid pentru oameni

În mesajul său, lidera progresiştilor suceveni, Cătălina Vartic, a subliniat că UNPR este un partid pentru oameni. Candidat al UNPR pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, Cătălina Vartic a lovit în special în principala temă de campanie a actualului şef al administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, respectiv investiţiile de circa un miliard de euro realizate în ultimii ani în judeţul Suceava.

„Tot auzim că în judeţul Suceava s-au adus nu ştiu câţi bani. Dar, de unde sunt banii ăştia? Sunt banii strânşi din taxe şi impozite de la dumneavoastră, de la părinţii şi copiii dumneavoastră, de la vecinii şi prietenii dumneavoastră. Tot auzim că în judeţul Suceava s-au asfaltat nu ştiu câte drumuri şi că s-au construit nu ştiu câte reţele de apă şi canalizare. Bun, dar asta este de datoria preşedintelui Consiliului Judeţean şi a primarilor să o facă. Problema este de ce n-au făcut actualii conducători mai mult. Şi, în plus, de ce preşedintele Consiliului Judeţean şi primarii s-au preocupat doar de cârpirea drumurilor, de văruirea şcolilor şi de vopsirea gardurilor de la dispensare? De ce nu au făcut nimic pentru oameni?”, a spus Cătălina Vartic.

Lidera UNPR Suceava a precizat că pentru progresişti sunt importante reţelele de apă, „dar în primul rând vrem să ştim că oamenii au după ce bea apă”, sunt interesaţi de dezvoltarea reţelelor de canalizare, însă doar dacă oamenii au bani să-şi racordeze reţelele la aceste reţele. „Ne interesează reţelele de gaz metan, dar, în primul rând, vrem să ştim că oamenii au cu ce să-şi plătească facturile de gaz.  Ne interesează ca spitalele să arate bine, dar, în primul rând, vrem să ştim că oamenii nu trebuie să vină cu bani de-acasă pentru medicamente. Pe noi ne interesează, în primul rând, oamenii. Pentru că UNPR Suceava este un partid pentru oameni”, a mai spus Vartic.

 

Cătălina Vartic: „Celorlalte partide le este teamă de noi”

Cătălina Vartic a ţinut să le mulţumească tuturor membrilor UNPR Suceava care şi-au asumat candidaturile din partea acestui partid pentru alegerile locale din data de 10 iunie 2012. Vartic a ţinut să sublinieze că asumarea acestor candidaturi nu a fost uşoară, pentru unii, în condiţiile în care „neprietenii UNPR” din celelalte formaţiuni politice au încercat să-i împiedice să candideze.

„Ăsta este, totuşi, un semn bun. Asta înseamnă că celorlalte partide le este teamă de noi. Ceilalţi competitori politici ştiu că în UNPR Suceava sunt oameni de calitate, care au probat de-a lungul timpului că vor şi pot să facă multe lucruri bune”, a spus candidatul UNPR Suceava pentru preşedinţia Consiliului Judeţean.

Cătălina Vartic a spus că, deşi la adresa UNPR Suceava au fost spuse şi lucruri mai puţin plăcute, acestea au fost făcute ca reacţie la demersurile progresiştilor pentru reîntregirea salariilor bugetarilor, la impozitarea marilor averi, dar şi pentru că „am militat pentru stabilitate şi pentru că ne-am făcut treaba cum am ştiut mai bine la locul de muncă”.

„Important nu este ce spun reprezentanţii celorlalte partide despre noi. Important este ce cred oamenii despre noi. Oamenii simpli. Oamenii care uneori nu au ce pune pe masă sau în ghiozdanul copilului care merge la şcoală. Oamenii care au rate la bănci şi datorii la întreţinere. Oamenii care se simt trădaţi de primarii, consilierii locali, consilierii judeţeni şi parlamentarii pe care i-au votat”, a precizat Cătălina Vartic. 

 

„Luaţi de la toţi fără jenă, dar votaţi cu cine trebuie”

Tot la lansarea candidaţilor pentru Consiliul Judeţean, coordonatorul campaniei electorale a UNPR Suceava pentru aceste alegeri locale, Vasile Andronache, a ţinut să precizeze că progresiştii au candidaţi puternici, cu şanse reale să câştige funcţiile pentru care candidează. Andronache a ţinut să-i atenţioneze pe candidaţii progresişti că trebuie să se aştepte la o campanie cu „atacuri murdare la persoană”, sfătuindu-i că nu trebuie să răspundă la astfel de atacuri, ci să le arate alegătorilor „ce putem să facem noi pentru oameni şi pentru comunitate”. „De asemenea, vor fi multe pomeni electorale. Noi nu avem posibilităţi să ţinem pasul cu acestea. Noi venim cu dumneavoastră, cu oameni care să lupte pentru drepturile cetăţenilor. Sfatul meu este: luaţi de la toţi fără jenă, dar votaţi cu cine trebuie. Cei care vin cu aceste pomeni electorale nu au muncit pentru ele, iar banii sunt luaţi tot de la noi”, a spus Andronache.

 

Vă prezentăm în continuare lista completă de candidaţi ai UNPR pentru deliberativul judeţean:

1 Cătălina Vartic
2 Vasile Andronache 
3 Florin Marciuc
4 Ovidiu Tudorici          
5 Adrian Vieriu 
6 Floricel Babei 
7 Stelian Simiganovschi           
8 Arald Drăgan
9 Adrian Macovei          
10 Radu-Iulian Pomohaci       
11 Ilie Enache              
12 Ilie Cute    
13 Dan-Cornel Motoveleţ     
14 Constantin Bejinari            
15 Bogdan-Adrian Nicolau           
16 Nistor Găitan              
17 Daniel Viziteu              
18 Gheorghe Scheuleac       
19 Cheia   Florin
20 Narcisa Airoaei             
21 Dan-Iulian Toader
22 Rodica Ieremia             
23 Viorel-Ioan Cozmei
24 Mihai Dutcă
25 Sorin Bursuc             
26 Ioan Lucaci
27 Alexandru Vieru  
28 Traian Andronachi  
29 Mircia Calinciuc
30 Gabriela Juverdeanu  
31 Ilie Briniuc             
32 Laurenţiu-Ilie Huţuleac        
33 Gheorghe Buznean          
34 Cristina Gabriela Ciobanu           
35 Dan Orendovici    
36 Riciard Gagiu
37 Laurenţiu Coca   
38 Adrian Popescu           
39 Mircea Roibu 
40 Petronela-Elena Ungureanu  
41 Lucian-Nicu Rădăşan          
42 Petru Tănăsuc
43 Mihai-Radu Boicu 
44 Petrişor Munteanu     
45 Cosmin-Constantin Iruc    
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătălina Vartic şi-a lansat oficial candidatura pentru şefia Consiliului Judeţean.
 Vizualizări articol: 1890 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Cătălina Vartic şi-a lansat oficial candidatura pentru şefia Consiliului Judeţean5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Daca iese trimis de
( 7 mai 2012, 13:25:28
trebuie largite usile la CJlaughing
2.   Oamenii sunt valorosi trimis de
( 7 mai 2012, 14:51:59
Partid cu candidati valorosi, pacat ca se va pierde in negura istoriei precu Alianta Civica, APR, PSDR... Dar sefii lor de la centru (Bucuresti) vor cadea mereu in picioare. Catalina in costum popular bucovinean arata cel putin penibil, cu manutele alea grasute care nu au strins niciodata vreo coada de sapa in palma.
3.   Mai cercetas | trimis de
( 7 mai 2012, 16:22:52
Nu va iesi Catalina, va iesi taticul ei care este pe locul 2. Ce zici?. Te-ai prins?
4.   STRIGATOR LA CER CE SE INTIMPLA IN SUCEAVA trimis de
( 7 mai 2012, 21:12:22
DUPA MENTALITATE SI ANUME CUM SE EXPRIMA,,LUATI DE LA TOTI FARA JENA SI VOTATI CU CINE TREBUIE,,AR TREBUI SA NE DEA DE GINDIT TUTUROR SI DACA ADAUGAM CE ROL JOACA IN TARA ASTA UNPR IN ULTIMA PERIOADA NE DUCE LA VEGHERE MAXIMA CU CINE VOTAM
5.   Pt yolanda trimis de
( 8 mai 2012, 13:50:41
Si celelalte partide ce rol joaca in tara asta de binefacatori?
6.   ... trimis de
( 8 mai 2012, 13:57:59
Nu UNPR-ul a dus tara in situatia in care se afla acum. Avand un minister cel al apararii, si pentro 1 luna de zile cel de externe, nu face din UNPR un partid responsabil pentru calitatea vietii din Romania. Problema e ca UNPR-ul deranjeaza prin prezenta sa pe scena politica si prin oamenii sai capabili.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei