Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 mar 2012 - Anul XVII, nr. 73 (4978)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Toader: O evenutuală excludere din PDL a lui Frunzăverde ar însemna să i se dea mână liberă

Miercuri, 28 Martie 2012 (17:01:40)

Liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader, a declarat, miercuri, că o eventuală excludere a lui Sorin Frunzăverde din partid ar însemna ca acestuia să i se dea "mână liberă".

"PDL poate să îl excludă, dar nu îi face altceva decât îi dă mână liberă. Excluderea din partid înseamnă că nu mai ai niciun fel de responsabilitate în exercitarea funcţiei, acesta este motivul", a spus acesta, întrebat dacă PDL poate să îl excludă pe Frunzăverde.

Toader a amintit că se afla la Ministrul Administraţiei şi Internelor când a susţinut ca plecarea dintr-un partid să însemne automat şi pierderea mandatului.

"Toţi suntem, până la urmă, sprijiniţi politic şi Sorin Frunzăverde nu ajungea ministru dacă nu era PDL, nu ajungea preşedintele Consiliului Judeţean, parlamentar european, fiindcă fără partid oricare dintre noi, cât am fi de puternici, nu cred că vom putea realiza un obiectiv atât de important", a opinat deputatul.

Întrebat dacă a greşit Emil Boc, la congres, atunci când a împărţit conducerea cu aripa Frunzăverde, el a răspuns negativ.

"Noi întotdeauna am avut ca un fel de cutumă la nivelul partidului pentru ca o bătălie internă în partid să nu creeze eventuale tranşee care eventual nu mai pot fi acoperite de nicio punte. Acesta este motivul pentru care am considerat (...) să acceptăm ideea unui birou permanent din cele două zone politice ale partidului şi vedeţi că nu s-a întâmplat niciun fel de sciziune", a adăugat democrat-liberalul.

Sorin Frunzăverde a anunţat că va candida pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin din partea USL, în calitate de membru PNL.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Toader: O evenutuală excludere din PDL a lui Frunzăverde ar însemna să i se dea mână liberă.
 Vizualizări articol: 560 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Toader: O evenutuală excludere din PDL a lui Frunzăverde ar însemna să i se dea mână liberă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei